نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1443Likes

موضوع: انواع اسنک

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 241
صفحه 7 از 31 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    878
    پسند کرده
    99

    Re: انواع اسنک

    نقل قول نوشته اصلی توسط minafarzin63
    یاسی جون وقتی داغ میشه کره یا عسل از توش نمیریزه بیرون؟
    خوشمزه میشه؟
    چه قد عسل میریزی؟

    نه عزیزم بیرون نمیریزه چون کناره هاش به هم خوب میچسبه!!!

    خیلی خوشمزه و صد البته مقویه مخصوصا برای بچه ها!

    اندازه نصف ق غ عسل میریزم!

    این اسنک رو من خودم درست کردم و از طعم کره و عسل و موز و گردو با هم خیلی خوشم اومد ...
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: انواع اسنک

    اسنک برای صبحانه
    نان تست+روغن زیتون+فلفل سیاه+پنیر سفید+گردو

    گرم گرم باید خورده بشه

    باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    re: انواع پیتزا

    سلام دوستاران مامی سایت
    اینم پیتزای اسنکی من دراوردی
    آرد هانیکو گوشت چرخکرده قارچ پنیر پیتزا پیاز فلفل آویشن یک حبه سیر
    1-بعد از 2ساعت استراحت خمیر به 2قسمت تقسیم کرده به اندازه سینی اسنک پز پهن کرده (سینی اسنک را حسابی چرب کنید) وداخل سینی گذاشته

    [/IMG]

    2-گوشت پخته شده با سیر نمک اویشن وقارچ را روی خمیر ریخته

    [/IMG]

    3- یک لایه پنیر ریخته

    [/IMG]

    4-یک لایه قارچ روی پنیرها ریخته(به این دلیل که خمیررویه به پنیر نچسبد)

    [/IMG]

    5-نیم دوم خمیر را پهن کرده وروی همه ی موا را میپوشانیم به طوری که لبه های خمیر روی هم قرار گیرد

    [/IMG]

    6-در اسنک پز رابسته 15-20دقیقه تا پخته شود

    [/IMG]
    کاش همیشه کودک می ماندیم تا به جای دلهایمان سر زانوهایمان زخم میشد

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    1

    Re: انواع اسنک

    اینم اسنک بنده برا شام چند شب پیش:
    مواد داخلشم = کالباس + کاهو خردشده + هویج رنده شده + فلفل دلمه خرد شده + گوجه فرنگی + خیارشور
    وقتی که زندگی برات خیلی سخت شد، یادت باشه که: دریای آروم، ناخدای قهرمان نمی*سازه ...

  6. #53
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: انواع اسنک



    اسنک مواد میانی سوسیس،قارچ،فلفل دلمه و پنیر پیتزا
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: انواع اسنک

    دوباره من اسنک درستیدم
    گوشت چرخ کرده و قارچ+سیب زمینی سرخ کرده+کوکتل+فلفل دلمه+پنیر پیتزا+رب و ادویه

    مواد داخلش

  8. #55
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    612
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    280
    پسند کرده
    26

    Re: انواع اسنک

    نقل قول نوشته اصلی توسط zohrehk نمایش پست ها
    سلام دوستان خوش سلیقه و هنرمند
    من یک سئوال دارم فقط قول بدید بهم نخندیداااااااااااا
    سئوال اول : گرم کردن ساندویچ ساز یعنی چی؟ یعنی ساندویچ ساز رو با درب بسته مثلا 5 دقیقه روشن بذاریم؟؟؟؟؟؟؟
    سئوال دوم: از کجا میشه فهمید اسنکمون آماده شده؟
    سئوال سوم: اینکه میگن روی نان تست کرده بالیم تا طلایی بشه باعث ایجاد بوی نامطبوع نمیشه؟

    ببخشید خیلی سئوالات بدیهی از حضور اساتید پرسیدم ولی ممنون میشم کمکم کنید
    من تجربه خودمو ميگم
    عموما از قبل ساندويچ سازو روشن مي كنن كه گرم باشه وقتي نان تستو توش ميزاري تا نون برشته تر بشه(نرم نشه).با درب بسته 2-3 دقيقه روشن ميزاريم.بعضي از مدلا وقتي گرم ميشه چراغش روشن ميشه.اسنك عموما تا5 دقيقه اماده ميشه.حتي كمتر .بستگي به اين داره كه شما تا چه اندازه برشته ميخواي.وقتي روي نون كره مي ماليم هم پركالري تر ميشه! وهم رنگش طلايي ترو قشنگتر ميشه البته اين الزامي نداره ولي اگر خواستين كره بمالين بايد اون روي نون رو كره بمالين كه با دستگاه در تماسه.
    باران67 و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: انواع اسنک

    اسنك با كوكتل و پنير

    باران67 و fateme.mazhab1365 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




صفحه 7 از 31 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما