نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1443Likes

موضوع: انواع اسنک

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 241
صفحه 27 از 31 نخستنخست ... 1724252627282930 ... آخرینآخرین
  1. #209
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283
    اسنک آلبالو
    .

    .
    یه طرف نون تستها رو کره مالیدم و سطح روی نون رو با مربای آلبالوی خودم پز پوشوندم و روی آلبالوها کمی مغز گردوی ریز خورد شده و پنیر ریختم و یه نون دیگه رو روش گذاشتم مثل ساندیچ و گذاشتم توی ساندویچ ساز تا کمی نونها برشته شد
    یه صبحونه عالی و کرانچی و ملس
    خورشت به آلو
     
    mitra40, افسونی, kurosh1 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  2. #210
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1160
    پسند شده
    20290
    پسند کرده
    17495
    اسنک
    با مواد پیتزا قارچ و گوشت
    گوشت چرخ کرده + پیاز + فلفل دلمه ای + ذرت + قارچ +نمک + فلفل قرمز + آویشن + زردچوبه +کمی رب + پنیر پیتزا
    نام: 20150802_210821.jpg نمایش: 1680 اندازه: 94.4 کیلو بایت
    ....
     
    Hope, باران67, مامان غزل و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  3. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    سلام خانومای هنرمند
    یه سوالی داشتم،میخواستم ساندویچ ساز بخرم
    چه مارکی بخرم؟
    مهسا السلطنه این نوشته را پسندیده.

  4. #212
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    انواع اسنک





    اگه یه دستگاه ساندویچ میکر توی خونه دارین،میتونین ساندویچای خیلی زیاد و متنوعی باهاش درست کنین
    در واقع با تغییر مواد میانی میتونین انواع طعم ها رو در اسنک ایجاد کنین

    اسنک های صبحانه که معمولا از کره و مربا و نوتلا و.. تشکیل شدن
    اسنک هایی که حکم میان وعده رو دارن مثل اسنک سیب دارچین یا اسنک های خرمایی و...

    تنوع در ترکیب و نوع اسنک ها به اندازه ای زیاده که تنوع در ذائقه و سلایق ادما زیاده

    امروز در خدمتتون هستم با سه نوع اسنکی که هر کدوم میتونه یه وعده ی غذایی کاملی باشه

    این اسنک های غذایی گزینه ی خیلی خوبی هستن برا وقتایی که میخواییم بریم گردش یا سفر
    چون اسنک فوق العاده خوش خوراکه و سردش هم خیلی خوشمزه ست و به راحتی سرو میشه..
    ینی از کوهم که داری بالا میری میتونی تو دستت اسنک بگیری و گاز برنی و بری

    من در این پست چند نمونه از اسنک هایی که میتونن یه وعده ی غذایی باشن رو معرفی میکنم و همچنین نکات درست کردن اسنک رو عرض میکنم خدمتتون و در پست های بعدی
    عکس اسنک هام رو میذارم.

    نحوه اماده سازی اسنک:

    -مواد میانی رو هر چیزی که هست با هر طعمی،داخل ظرفی بریزین و مخلوط کنین.
    میتونین مواد رو لایه لایه هم روی اسنکتون بریزین ولی من معمولا مخلوط میکنم چون به طور یکنواخت همه ش قاطی میشه
    مگر در اسنک با دستوری خاص که مواد رو لایه به لایه میچینم.

    به موادم پنیر پیتزا اضافه میکنم و مخلوط میکنم.
    با این کار وقتی پنیرم اب بشه موادم منسجم میشه و به هم میچسبه و به نونم هم میچسبه و خوشمزه تره و البته پر کالری هم میشه


    -دستگاه رو بزنین به برق تا داغ بشه
    اکثرا خود دستگاه ها چراغ هایی دارن که نشون میده کی داغ شدن و آماده ی دریافت اسنک هستن
    اگر چراغ نداره دستگاهتون در حد 3-4 دقیقه کافیه

    -برای اینکه روی نون براق و طلایی بشه و اسنکمون خشک هم نشه داخل کاسه ای مقداری کره آب میکنم و با فرچه پشت نون ها میکشم
    طرف دیگه ی نون رو هم با فرچه سس تند فلفلی میزنم.شما اگه خیلی تند نمیپسندین سس کچاپ بزنین
    حالا میخواییم اسنک رو پر کنیم
    مواد رو روی سطحی که سس زدیم میریزیم.در واقع سطح کره مال شده ،سطح های بیرونی اسنک ما هستن که در تماس با دستگاهن.

    میتونین کمی(خیلی کم)پنیر روی نون(طرفی که سس زدین)بریزین و مواد میانی رو بریزین روش
    باز کمی پنیر بزنین و روش پنیر گودا بذارین

    در صورتی که میخوایین کالری کمتری داشته باشه میتونین حتی پنیر رو زیر و روش نزنین.
    همون پنیر داخل مواد و پنیر گودا روی مواد کافیه


    *معمولا ادویه ای که همراه اسنک هاست و هر موقع اسم اسنک یاد اونم هست آویشنه
    آویشن و نمک و فلفل رو میتونین به ترکیب مواد میانیتون اضافه کنین یا اینکه همراه با سس موقع سرو روی اسنک بریزین که البته من هم داخل موادم آویشن میزنم و هم روی اسنک هام

    *اسنک رو میتونین همراه هر سسی که میپسندین سرو کنین
    سس سفید و سس کچاپ یا سس خردل و....

    *پنیر گودا:
    پنیر گودا طعم خیلی خیلی خوبی به اسنک میده و فوق العاده ش میکنه چون در کل پنیر خیلی خوشمزه ای هست
    من پنیر گودا رو فله ای میخرم.
    خیلی ارزون تر از بسته بندی هاش میشه
    نمیدونم شهرای شما چجوره ولی شهر ما یه مغازه هایی داره خاص مواد و وسایل پیتزا و...
    از اونجا پنیر پیتزا و گودا و ذرت و...کلا همه چی فله ای هم دارن.
    ینی از کارخونه ها در بسته های بزرگ میخرن و بسته بندی کوچیک ندارن.
    خیلی به صرفه تر میشه
    من برای هر اسنک نصف ورق از پنیر گودا رو میذارم.گاهی حتی یک چهارمش رو میذارم ولی بازم خیلی خوشمزه ش میکنه


    *نان مورد استفاده:
    -برای درست کردن اسنک میشه از هر نوع نونی استفاده کرد و محدودیت نداره
    حتی با نون لواش هم میشه درست کرد
    بعضی ها حتی معتقدن اسنک با نون باگت حتی خوشمزه تر هم میشه چون نون باگت خیلی پوک تر و ترد تره و البته اعتقاد به جایی هم دارن.
    شما وقتی یه نون تست و یه نون ساندویچی داخل فر بذارین تا تست بشه،نون ساندویچی تست شده با کمترین فشار دست خرد میشه و ترده ولی نون اسنک سفت تره و با دست نمیشه کامل پودرش کرد

    برای استفاده از نان باگت ،نان رو از وسط باز کنین و کمی وسطش رو خالی کنین
    بعد روی سطحی پهن کنین و با وردنه روش بکشین تا کاملا صاف و پهن بشه
    و به عنوان نان برای اسنک استفاده کنین
    میتونین مثل نان اسنک برش چهارگوش بزنین یا مستطیلی کامل داخل دستگاه بذارین.


    *وقتی نان رو داخل دستگاه قرار دارین،درب دستگاه رو با زور نبندین.بلکه کمی با دست اون رو بگیرین و روی نان فشار بیارین..کمی که گذشت بعد درش رو ببندین.
    اگه همون اول با زور در دستگاه رو ببندین ممکنه به دستگاه فشار بیاد و قفل دسته ش بشکنه

    *اینکه اسنکمون کی اماده بشه بستگی به این داره که چقدر بخواییم برشته بشه

    *نحوه ی نگهداری اسنک:
    اسنک رو میتونیم از قبل اماده کنیم و به راحتی موقع سرو گرم کنیم و مصرف کنیم
    منتها فوت و فنی داره:
    اسنک رو بذاریم کاملا سرد بشه و داخل یه ظرف بچینیم
    اگه داغ باشه و رو هم بذارین وبعدم در ظرفتون رو ببندین کاملا خمیر میشه
    پس بذارین سرد شه بعد داخل ظرفی بذارین و روش یه روسری تمیز یا پارچه بندازین تا هم خشک نشه و هم خمیر نشه
    موقع مصرف هم بذارین داخل فر و با کمترین دما فر رو روشن کنین
    یا اینکه داخل ماکروفر بذارین
    -مواد داخلی اسنک رو خیلی چرب نگیرین و گر نه حس خوشایندی نخواهد داشت.


    *انواع اسنک:


    اسنک مرغ:
    در پست بعدی در موردش مفصل صحبت میکنیم

    اسنک تن ماهی:


    برای فیلینگ این اسنک میتونین از این ترکیب استفاده کنین:

    -تن ماهی:تن ماهی رو بهتره باز کنین و داخل همون روغن خودش کمی تفت بدین و نمک و فلفل بزنین و کمی هم ایبلیمو بزنین تا بوی احتمالیش رو بگیره
    در صورتی که ابلیمو رو نمیپسندین نزنین
    من خودم وقتی تن ماهی با ابلیمو قاطی بشه نمیپسندم
    -فلفل دلمه ای
    -جعفری ساطوری
    -فیله گوجه که خیلی نازک برش زدین
    *این اسنک با سس مایونز خیلی هم خوانی داره



    اسنک پیتزایی:

    در این نوع اسنک معمولا از ترکیب پیتزا مخصوص استفاده میکنیم

    -ژامبون
    -فلفل دلمه ای
    -قارچی که اسلایس شده و آغشته به ابلیمو میکنم(خیلی کم میزنم تا سیاه نشن) و در حرارت بالا تفت میدم تا اب نندازه

    -سوسیس سرخ شده نگینی و....
    -میتونین فیله گوجه خیلی نازک اسلایس شده هم بهش اضافه کنین.


    اسنک سبزیجات:

    در این مدل اسنک میتونین از انواع سبزیجات گریل شده یا تفت داده بسته به ذائقه تون استفاده کنین

    -سیب زمینی نگینی سرخ شده
    -پیاز داغ
    -ذرت
    -جعفری
    -فلفل دلمه ای
    -قارچی که اسلایس شده و آغشته به ابلیمو میکنم(خیلی کم میزنم تا سیاه نشن) و در حرارت بالا تفت میدم تا اب نندازه
    -کدو خلال یا نگینی سرخ شده
    -فیله گوجه


    اسنک گوشت:
    در ادامه به طور مفصل در موردش بحث خواهیم کرد.






    *BEHNAZ*, zahra113, میس مهسا و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #213
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    اسنک مرغ




    اسنک مرغ:

    برای این نوع اسنک میتونیم از انواع فیلینگ ها و ترکیبات همراه با مرغ استفاده کنیم
    در واقع یه خوراک مرغ با هر ترکیبی که دوست داریم درست میکنیم و بعد اسنکش میکنیم.

    برای انواع ترکیبات همراه مرغ لینک زیر رو مطالعه بفرمایین:

    انواع خوراک

    انواع خوراک

    انواع خوراک


    به صورت خلاصه:

    -مرغ پخته ریش ریش شده (مرغ رو ریز تر از مرغ داخل خوراک کنین.در واقع ریش ریش کنین کاملا)و روش طبخ مرغ با کره و با شعله ی ملایم که در ابتدای لینک اول گفتم خدمتتون رو پیشنهاد میدم

    -پیاز داغ چیپسی که برا عطر و طعم بهتر اضافه میکنم به مخلوط
    -قارچی که اسلایس شده و آغشته به ابلیمو میکنم(خیلی کم میزنم تا سیاه نشن) و در حرارت بالا تفت میدم تا اب نندازه

    -فلفل دلمه ای نگینی
    -نمک فلفل و آویشن البته حواستون باشه چقد نمک میزنین چون مرغتون نمک داره

    -سیب زمینی سرخ شده نگینی یا چیپس خلالی که من سیب زمینی سرخ شده رو بیشتر میپسندم.
    -گاهی ژامبون مرغ هم به این مخلوط میزنن ولی من ترجیح میدم نزنم تا سالم تر بشه



    *ترکیبی خاص برای اسنک با مرغ:
    بین دستورای پخت اسنک دوستان چشمم افتاد به این دستور که اگه اشتباه نکنم زردین عزیزم گذاشته بودن
    به این صورت که روی نون رو مخلوطی از پنیر گودا و پیتزا میزنیم
    روش مرغ گذاشته ،لایه بعدی برش های خیلی نازک از فیله ی گوجه و روی اون برش های نازک از خیار شور
    دقت کنین خیار شور و گوجه رو کلفت نگیرین تا اب نندازه
    روی مواد رو باز با مخلوط پنیر پیتزا و گودا میپوشونیم

    برام خیلی جالب بود و چندتای هم با این دستور درست کردم.مزه ی خاص و متفاوتی داشت.
    جالب بود

    اگه از طعم های همیشگی خسته شدین امتحانش کنین
    اگه همون طعم ها عادی هم میپسندین که هیچی



    pink girl, zahra113, میس مهسا و 42 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #214
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    اسنک گوشت یا اسنک پیراشکی




    اسنک گوشت:

    این نوع اسنک هم مثل مدل اسنم با مرغ هست
    ینی یه خوراک گوشت اماده میکنیم و باهاش اسنک درست میکنیم
    این خوراک رو با هر ترکیبی که میپسندین درست کنین

    من معمولا با این ترکیبی که در ادامه میگم درستش میکنم طبق توضیحات این لینک:

    انواع خوراک

    -گوشت چرخی کاملا تفت داده شده همراه نمک فلفل و زردچوبه مطابق توضیحات لینک
    منتها بهش رب نمیزنم چون رب مزه ش خیلی قوی هست و باقی مزه ها رو میکشه
    داخل اسنک دوست دارم عطر اویشن و پنیر رو حس کنم و تند و تیزی
    یه حس و حال فست فودی
    برا همین فقط بهش سس کچاپ میزنم و سس فلفلی تند

    -قارچی که اسلایس شده و آغشته به ابلیمو میکنم(خیلی کم میزنم تا سیاه نشن) و در حرارت بالا تفت میدم تا اب نندازه

    -سیب زمینی سرخ شده نگینی
    -فلفل دلمه ای
    -و...


    *حتی میتونین مواد کاسترول بادمجان رو درست کنین و باهاش اسنک درست کنین
    pink girl, zahra113, میس مهسا و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdiyar man آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۲۳
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1019
    پسند کرده
    2096
    وایییییییی باران جان عزیز عالی ممنون واقعا از این همه زحمت، خسته نباشی گلم، فقط باران جان متوجه نشدم شما از نون باگت برای همه ی این اسنک ها استفاده کردید،؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #216
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiyar man نمایش پست ها
    وایییییییی باران جان عزیز عالی ممنون واقعا از این همه زحمت، خسته نباشی گلم، فقط باران جان متوجه نشدم شما از نون باگت برای همه ی این اسنک ها استفاده کردید،؟
    ممنونم گلم.مرسی از محبتت.نه فدات شم.من نون اسنک معمولی استفاده کردم.
    داخل پست توضیحات نون باگت رو گذاشتم فقط
    مامان غزل, kurosh1 و hana67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 27 از 31 نخستنخست ... 1724252627282930 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما