نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree815Likes

موضوع: آلبالو پلو

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 124
صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  1. #105
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    البالو پلوی صبا پز برای اولین تجربه !
    آلبالوی فریزی رو با کمی اب و شکر گذاشتم نیم ساعت پخت
    گوشت و قلقلی کردم و سرخ کردم .
    برنج و ابکش کردم لا به لا ش موقع دم کردن البالو و گوشت ریختم و دمش کردم . زعفرون هم تووی همون البالو زدم .
    1-نه عااالی بود نه افتضاح ، معمولی بود .
    2-رنگش بیشتر قرمز بود نمیدونم چرا توو عکس زرد افتاده !!
    3-شاید شهدش بیشتر بود یکم نرمتر میشد برنجش چون به نظرم یکم زیادی مجلسی بود و ما پلوی نرم دوست داریم !
    4-نمیدونم چرا گوشت ها بعد قاتی شدن با برنج انقدر روغنشون کشیده شد !
    5-شاید دفعه بعد که درست کردم بهتر درست کنم .
    6- به هر جال تجربه اول بود و اینکه عکس ساعت سه صبح گرفته شده ! بهتر از این نمیشد بشود :D
    7- این بود انشای من
    8- خدافزززززززززز :D

    حسنا 296, sahel_m, مامان غزل و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36136
    پسند کرده
    55034
    به به از این ورا

    صبا جون اگر پلوی چرب و چیلی دوست داری مامان من موقعی که البالو را داره با شکر می پزه یک قاشق روغن هم بهش می زنه اینطوری قشنگ چرب و چیلی میشه یک کم زعفران هم تو همان البالو اضافه می کنه

    اخرش هم خلال پسته و بادام روی برنج می ریزه می گذاره دم بکشه اگر بازم چرب دوست داری تفت بده بریز روش

    نوش جان
    باران67, RE79EL, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    راستش من هرجا هروقت آلبالو پلو میخوردم دوست نداشتم.یا بیمزه بود یا زیادی شیرین یا شفته.میزان شکر که اختیاریه ولی با این روش پلو نه شفته میشه نه بی مزه.Give it a try

    برای 2 نفر

    • برنج 1.5 پیمانه
    • آلبالو هسته گرفته 150 گرم
    • مرغ بی استخوان برای هر نفر حدود یک کف دست یا با استخوان یک تکه بزرگ
    • پیاز
    • برگ بو
    • زعفران
    • شکر 1-2 قاشق

    برنج رو ساده دم کنین و کمی زعفرون روش بدین.مرغ رو با نمک و پیاز و برگ بو و زردچوبه یا زعفرون بپزین.مقداری آب مرغ باید بمونه.مرغهای پخته رو تکه تکه کنین.آلبالو رو با مقداری از آب مرغ بریزین تو یه قابلمه کوچولو.کمی که جوشید شکر رو اضافه کنین و بذارین آبش به خوردش بره.بقیه آب مرغ و زعفرون دم کرده رو با مرغها اضافه کنین.بذارین با در بسته و حرارت کم آبش تقریبا تموم شه و مزه ها به خورد هم برن.موقع کشیدن برنج و مایه رو مخلوط کنین.
    میزان شکر رو میشه بنا به ذائقه کم و زیاد کرد.میشه مرغ رو اول کمی سرخ کرد و بعد پخت.زعفرونی که روی برنج ساده ریختیم به چند رنگ شدن برنج کمک میکنه.(قرمز و زرد و سفید).با این روش احتمال شفته شدن برنج هم از بین میره.این پلو رو با کوفته قلقلی هم میشه درست کرد.
    برای ته دیگ من از ته دیگ ته چینی استفاده کردم.حدود 1 پیمانه برنج دم شده از قبل داشتم.با کمی زعفرون و 1 زرده تخم مرغ و یک سوم پیمانه ماست مخلوط کردم وکف قابلمه روغن ریختم.مواد ته چینی روش.بعد برنج ساده و دم کردم.
    نام: P6201376.jpg نمایش: 2840 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    *BEHNAZ*, m1361, سادن و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منم با خجالت آدرس وبلاگمو میدمhttp://ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی
    چیز خاصی نیست ولی خوشحال میشم بهم سر بزنین

  4. #108
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283

    .
    طبق دستور صفحه اول تنها به جاش با کوفته ریزه پختم ... و انتهای پخت کوفته ریزه ها کمی از شربت آلبالو ریختم روش تا مزه آلبالو بگیره
    خورشت به آلو
     
    mitra40, افسونی, *Afsaneh* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneohz آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    379
    پسند کرده
    321
    نام: photo_2015-07-29_10-28-47.jpg نمایش: 494 اندازه: 102.3 کیلو بایتنام: photo_2015-07-29_10-32-33.jpg نمایش: 489 اندازه: 106.3 کیلو بایت


    خانمها این توضیح واسه دوستم که آشپزی بلد نیس هستش، به خاطر همین با جزئیات ساده اس

    تقریبا 1 کیلو آلبالو بهتره رسمی باشه
    دونه هاشو گرفتم و با 2/3 لیوان شکر یه شب تا صبح گذاشتم یخچال
    بعد میزاری رو حرارت , بعد از به جوش اومدن 10 دقیقه تو این حالت نگه میداری
    آلبالوهاش رو دربیار بذارتو آبکش جدا
    بذار شیره یک کم دیگه بجوشه تا غلیظ تر شه
    برنجم هم 4-5 پیمونه بود , با آب نمک بخیسون چند ساعت
    آبکشش کن
    زنده بردار تا خمیر نشه موقع دم کشیدن
    گوشت چرخ کرده و پیاز آب گرفته و نمک , فلفل رو خوب ورز بده , تو روغن کم سرخ کن
    ته قابلمه ات میتونی از سیب زمینی رنده شده وایه ته دیگ استفاده کنی, بیشتر برنجت رو بریز یه کم نگه دار
    آلبالو و گوشت قلقلی رو بریز روی برنج, یک کم از شیره آلبالو هم بریز, بقیه برنج سفیدت رو بریز
    این برنج رویی واسه زعفرونه پس شیره نریز
    زعفرون غلیظ یا پودرش رو اواسط بریز, روغن داغ هم بریز
    خلال پسته هم 5 دقیقه گوشه برنج بمونه کافیه
    این شد آلبالو پلو
    میتونی با مرغ و ماهیچه هم درست کنی همه جورخ اش خوشمزه اس
    *Afsaneh*, باران67, hana67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneohz آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    379
    پسند کرده
    321
    آلبالوت رو تو مرحله اول زیاد نپز
    به نوع آلبالوت هم بستگی داره
    تا موقع پختن هم برنجت رو قاطی نکن
    باران67, hana67 و amir mami این نوشته را پسندیده.

  7. #111
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86610
    پسند کرده
    75982

    ویترین مدال ها

    البالو پلو





    آلبالو پلو با دستور خانم گلاور
    مواد لازم:
    برنج 3-4 پیمانه
    مربای آلبالو 1 پیمانه
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    پیاز رنده شده 1 عدد
    نمک 1 ق چ
    فلفل سیاه 1 ق چ
    زردچوبه 1 ق غ سرخالی
    زعفران دم کرده 3 ق غ(ادویه آلبالو پلو فقط زعفرونه)

    اگه فرصت دارید و میخواید برنجتون رو طولانی مدت از شب قبل خیس کنید باید بهش نمک اضافه کنید
    نمک باید اونقدری باشه که وقتی میچشیدش از حد معمول شورتر باشه که مجبور نشیم وقتی میخوایم آبکش کنیم اینقدر آب سرد روش بریزیم که برنجمون له بشه.
    پس برنج رو خیس میکنیم و بعد آبکش میکنیم

    برای این که آلبالو پلو خوشمزه تر بشه برنج رو با زعفران مخلوط میکنیم و کاملا زعفرانیش میکنیم و حدود 10-15 دقیقه دمش میکنیم و بعد آلبالو و گوشت رو بهش اضافه میکنیم.


    چطور کوفته ریزه ها رو تفت بدیم که وا نره؟

    خیلی ها برای این که کوفته ریزه هاشون وا نره از آرد استفاده میکنن اما اصلا نیازی به آرد نداریم.

    پیاز رنده شده و فلفل سیاه و نمک و زرد چوبه رو توی ظرف گوشت میریزیم و کمی ورز میدیم(در حد مخلوط شدن)

    توی تابه ای که میخوایم کوفته ریزه هامون رو درست کنیم حدود 2-3 ق غ روغن میریزیم(اون روغنی که میخوایم بعدا روی برنجمون بریزیم همین جا توی تابه میریزیم)

    به این نکته هم توجه کنید که وقتی گوشت گوسفند پخته میشه کوچیکتر از حد خودش میشه چون بافت گوسفند هر چقدر هم از قسمت های بدون چربیش استفاده کنیم باز هم آب میشه اما گوشت گوساله همون سایز میمونه.
    پس به اندازه ای که میخواید کوفته هاتون رو درست کنید به جنس گوشتتون هم دقت کنید.

    من همیشه برای قلقلی ها گوشت رو داخل 123 میریزم و چند پالس میزنم تا یکدست و خوب بشه.
    بعد پیاز رنده شده و نمک فلفل و زردچوبه بهش میزنم.
    اصلا نه وا میره و نه سفت و بد میزه میشه







    بدون این که تابه روی حرارت باشه کوفته ها رو توی تابه بچینید(اگه روی هم قرار بگیره مشکلی نداره) و بعد بذاریدش روی حرارت تند.اصلا قاشق بهش نمیزنیم فقط گاهی به وسیله دسته ی خود تابه کمی کوفته ریزه ها رو تکون میدیم تا زمانی که گوشت خودشو بگیره و کاملا جا باز کنه و همه روی سطح ظرف قرار بگیرند. از این زمان به بعد حرارت رو کم میکنیم و با قاشق مرتب همش میزنیم تا کاملا گوشتمون بپزه و سرخ بشه چون دیگه این گوشت ها رو نمیخوایم بذاریم با برنج دم بکشه چرا که وقتی گوشت با برنج دم میکشه بوی چربی توی گوشت میمونه و لذیذی گوشت گرفته میشه. موقع سرو گوشت رو توی دیس کنار برنج میذاریم و برشتگی و عطر کباب گوشت احساس میشه.

    فقط روغنی که گوشت توش سرخ شده رو روی برنج میریزیم که غذا رو لذیذ میکنه و اصلا بوی چربی به برنج منتقل نمیکنه


    میتونید گوشت رو با مرغ جایگزین کنید.مرغ رو زعفرونی کنید و به همون ترتیب گفته شده عمل کنید


    مرحله ی دم گذاشتن پلو:

    برای دم کشیدن کف قابلمه رو روغن بریزید.
    میتونید از سیب زمینی یا نون هم برای ته دیگ استفاده کنید.اگه حتی مقدار زیادی هم برنج دارید باز هم کفگیر به کفگیر برنج رو بریزید توی قابلمه که آب برنج نریزه توی قابلمه.برای برنج کف قابلمه،برنج رو از میزان معمول همیشگی کمی بیشتر بریزید تا کمی بیاد بالاتر.


    شهد مربا رو نمیریزیم.چرا که شهد ته نشین میشه و میسوزه و همچنین شهد وقتی دم میشه رنگ قرمزش رو از دست میده و زرشکی میشه
    بهتره که شهد و قسمتی از میزان مربای مورد نیاز رو موقع سرو با برنج مخلوط کنیم.

    1-2 ق غ دونه های آلبالو رو میریزیم وسط برنجمون فقط برای این که مزه بگیره.از زعفران کمی روی آلبالوها میریزیم.همینجوری لایه لایه تکرار میکنیم تا برنجمون تمام بشه.
    دور قابلمه در حد نصف لیوان آب بریزید و روغن کوفته ریزه ها رو روی برنج بریزید و درش رو ببندید و روی حرارت متوسط قرار بدید.وقتی که به بخار افتاد،حرارت رو کم کنین و 15 دقیقه بعد پلو کاملا دم کشیده و آماده است.و نیاز به زمان بیشتر نیست

    (این موضوع راجع به سایر پلوهای مخلوط هم صدق میکنه اگه بیشتر بذارید هم رنگ غذا تغییر میکنه و هم خاصیتش رو از دست میده و هم نشاسته اش غنی میشه)

    **خانم گل اور معتقد هستند اگر کل برنج رو زعفرونی کنیم و بعد دم بذاریم خوش عطر تر و بهتر میشه.




    سرو آلبالو پلو:

    پلو رو 2-3 کفگیر بکشید و بینش شهد آلبالو و کوفته ریزه ها رو قرار بدید و همینجور تکرار کنید تا مواد تمام بشه
    برای تزیین میتونید از خلال پسته و بادام و پودر پسته استفاده کنید










    **من از مربایی که هدیه ی عزیزی بود استفاده کردم
    اگر مربا رو به شیوه ای که توضیح دادم استفاده کنین پلوتون قرمز رنگ و بسیار زیبا خواهد بود




    طرز تهیه ی مربای آلبالو
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۷/۰۷ در ساعت ۰۸:۵۸ بعد از ظهر
    بهارسادات, sahel_m, pink girl و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام به نظرم بهتره که برنج آلبالو پلو زعفرونی نباشه زعفرون رنگ زیبا وطعم اصلی این غذا رو از بین می بره .
    mitra40 و ELAHE_ABAN این نوشته را پسندیده.

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4111213141516 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما