نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree829Likes

موضوع: آلبالو پلو

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 126
صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    609
    پسند شده
    18132
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    آلبالوپلو با مرغ

    4 پیمانه پلوپزی برنجو دونه زنده آبکش کردم ( چون برنج محلی لعاب داره و با آلبالو نرم
    می شه ) ، 1/5 پیمانه آلبالو هسته گرفته از شب قبل که مقداری اب انداخته بود را با 1/5 قاشق سوپخوری شکر روی حرارت ملایم گذاشتم حدود 20 دقیقه و غلیظ که شد داخل صافی ریختم تا شهدش ازش جدا بشه و لابه لای برنج ابکش شده ریختم و ته دیگ هم نون انداختم و با مرغ سرخ شده زعفرانی سرو شد . طعم ملسی داشت خود آلبالو هم شیرین بود و مقدار شکرشو خیلی کم زدم .

    تپل طلا, shimakhoshdel, m1361 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    619
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    5609
    پسند کرده
    4227
    سلام.
    یه پیاز کوچولو رو ریز خرد کردم و تفت دادم بعد البالوهای هسته گرفته رو ریختم تا یه تفت خورد و آبش در اومد شکر ریختم ؛شکر هم که آب انداخت آلبالوهارو در آوردم تا آبش مثل شهد غلیظ بشه.بعدآلبالو فلفل سیاه پودر دارچین زعفران دم شده رو اضاف کردم و گذاشتم کمی به خورد هم برن .بعد لای برنج آبگش زنده ریختم وشهدش هم روش دادم و دم گذاشتم.





    آلبالوها فریزی بودن که در آوردم و با هسته گیر راحت جدا شد.هسته هاش




    برنج باید کمی زنده تر برداشت.و شهدش هم حیفه با اون رنگ بینظیرش دور بریزیم.بدون آلبالو می تونیم بجوشونیم تا قوام بیاد.
    mitra40, amir mami, GHAZALAK-1388 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    273
    پسند شده
    6713
    پسند کرده
    9323
    نام: 3xoql7uwtmgjg8mm1zbq.jpg نمایش: 666 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: bgh95uu7iifsjydkdhxv.jpg نمایش: 671 اندازه: 92.1 کیلو بایت
    شکر رو هم مقدار البالو ریختم که ترشی البالو مشخص باشه زیاد هم شیرین نباشه مزش معرکه بود
    amir mami, GHAZALAK-1388, mami mahdis و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #92
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,424
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2132
    پسند شده
    90293
    پسند کرده
    77696

    ویترین مدال ها

    البالو پلو
    به به
    مرغ رو ابپز کردم و بعد ریش ریش کردم .پیاز داغ درست کردم و مرغ رو بهش اضافه کردم.زعفرون هم زدم و گذاشتم بمونه رو حرارات کم تا خوش عطر بشه
    برنج رو ابکش کردم
    البالو رو شب قبل هسته گرفتم و با شکر قاطی کرد(چشمی ریختم)و گذاشتم تو یخچال.
    همین که کمی روی حرارت موند و حس کردم قوام اومده برداشتمش در حد 15 دقیقه یا کمتر...
    برنج رو با زعفرون و اب البالو رنگی کردم و تو قالب ریختم و مرغ هم لایه اخرش ریختم.
    خیلی خوشمزه ست.من که عاشقشم.
    نام: 075.jpg نمایش: 679 اندازه: 101.2 کیلو بایتنام: 133.jpg نمایش: 1684 اندازه: 100.6 کیلو بایتنام: 145.jpg نمایش: 672 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    mitra40, nora1, عطر سیب و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **ashna** آواتار ها
    آشنا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    ایران زیبا
    نوشته ها
    516
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    8524
    پسند کرده
    4117
    آلبالو پلو که من با مربای آلبالو درست کردم به ازای هر پیمانه برنج یک فنجان مربا میریزم

    بعد از اینکه برنج رو آبکش کردم دمش میدم بعد که یکم دم کشید مربا رو بهش میزنم همراه با زعفرون دم دشده بعد از 20دقیقه آمادس

    نام: IMAG1061.jpg نمایش: 576 اندازه: 102.3 کیلو بایت

    نام: IMAG1064.jpg نمایش: 1671 اندازه: 100.9 کیلو بایت
    دنی من, گلبرگی, تپل طلا و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرامش چیست؟
    نگاه به گذشته وشکر خدا
    نگاه به آینده و اعتماد به خدا
    نگاه به اطراف و جستجوی خدا
    نگاه به درون ودیدن خدا ........


  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hany_ آواتار ها
    هانیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    2007
    پسند کرده
    478
    [و با زعفرون و اب البالو رنگی کردم و تو قالب ریختم و مرغ هم لایه اخرش ریختم.
    خیلی خوشمزه ست.من که عاشقشم.
    نام: 133.jpg نمایش: 1684 اندازه: 100.6 کیلو بایت

    باران عزیز میشه بگی چه جوری قالب زدی که برنجا وا نرفته من برنج ایرانی دم میکنم قالب که میزنم یه فشار میدم وللی برگردونی دورش میریزه
    *** صحرا 61 ***, mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    قرآن ! من شرمنده توام اگر از تو آواز مرگی ساخته ام که هر وقت در کوچه مان آوازت بلند میشود ،همه از هم میپرسند ” چه کسی مرده است؟

  8. #95
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,424
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2132
    پسند شده
    90293
    پسند کرده
    77696

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hany_ نمایش پست ها
    [

    باران عزیز میشه بگی چه جوری قالب زدی که برنجا وا نرفته من برنج ایرانی دم میکنم قالب که میزنم یه فشار میدم وللی برگردونی دورش میریزه
    عزیزم منم فقط برنج ایرانی مصرف میکنم
    ببین اول اینکه بین سر قالب تا ظرف نباید خیلی خالی باشه
    چون خالی که باشه تا میاد برگرده با فشار میخوره کف ظرف و خودش باعث از هم پاشیدن میشه مثل ته دیگه و قابلمه دقیقا که اگه قابلمه خالی باشه میپاشه تا برگردونیم
    نکته بعدی خیلی داغ نباشه برنجت
    نکته بعدی کمی با دست یا قاشق هر لایه رنگ رو فشار دادم و لایه بعدی رو ریختم خصوصا دیواره ها رو
    و دیگه خیلی اسون میذاری تو ظرف سرو و بر میگردونیش
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۱/۰۸ در ساعت ۰۳:۵۷ بعد از ظهر
    hany_, ... رضوان ... و کوئین این نوشته را پسندیده.

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیلاس من آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    همین اطراف
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    3187
    پسند کرده
    8015
    نام: 2014-08-11-3387.jpg نمایش: 1806 اندازه: 95.5 کیلو بایت
    آلبالو پلو با گوشت قلقلی
    گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک ورز دادم و سرخ کردم
    برنج رو آبکش کردم و ی لایه برنج ریختم ته قابلمه و روش زعفران دم کرده دادم بعد چند ق غ مربای آلبالو ریختم بعد برنج بعد از شهد مربا روی برنج ریختم و دوباره همین کارا رو تکرار کردم تا انتها.وقتی برنج رو کشیدم توی ظرف قلقلی ها رو چیدم روی برنجم.
    آتامان, m1361, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 16 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما