نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 737 به 744 از 1663
صفحه 93 از 208 نخستنخست ... 8390919293949596103 ... آخرینآخرین
  1. #737
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    71

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    امسال اولین سری خشکارهام رو درست کردم بهترین اندازه به نظر من مخلوط 1لیوان ارد برنج و 2 لیوان ارد گندمه اینجوری رشته ها نه سفت میشه نه خیلی نرم.

  2. #738
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۳
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    4

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام منم دیشب برای افطاری مرغ ترش و بادمجان کباب درستیدم دستورشم مثل بقیه دوستانه ببخشید که تزیین نداره روزه بودم حال تزیین نداشتم


  3. #739
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۳
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    71

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hanan6382
    خانومی میشه مراحل کارتو توضیح بدی واگه عکسی داری بزاری
    حنانه جون اول ارد برنج رو با کمی اب ورز میدم ورزش یه مقدار زیاد باشه بعد ارد گندم رو اضافه میکنم و با اب کم کم رقیقش میکنم تا حدی که مثل ماست معمولی بشهیه مقدار میزارم بمونه بعد شروع میکنم به ریختن توی تابه دوستان از بطری نوشابه کوچک استفاده کردن که من نتونستم با اون درست کنم یه ماسوره خییییییییییلی بزرگ پیدا کردم که توسط نی ساندیس و چسب مثل شانه مخصوصش در اوردم بعد اونو تو قیف میزارم و توسط اون رشته ها رو درست میکنم متاسفانه عکس ندارم.

  4. #740
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام خانوما

    من یه غذای شمالی خوردم که خیلی دوست دارم دستورشو داشته باشم
    کشمش پلو با گوشت
    به نظرم گوشتش یکم ترش بود و پلوش با ادویه رنگی شده بود خیلییییییییییی خوشمزسسس
    ممنون میشم کمکم کنید.

  5. #741
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1000
    پسند کرده
    95

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ورقه بادمجون
    بادمجان سرخ شدده+گوجه حلقه شده و تفت خورده+سیر+نمک و زردچوبه و فلفل قرمز
    اخرشم تخم مرغ

    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ??

  6. #742
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    19199
    پسند کرده
    26828

    شامی ماه رمضانی مخصوص رشت

    شامی ماه رمضانی مخصوص رشت
    مواد لازم :
    گوشت گردن گوساله یک کیلو (ترکیب گوسفند وگوساله هم خوب است )
    لپه شامی یک کیلو
    یک لیوان سرخالی نخود
    نصف لیوان سرخالی لوبیای سفید
    پیاز یک عدد بزرگ
    نمک وفلفل
    گوشت را با پیازوزردچوبه می پزیم بعد از صافی رد کرده تا آبش صاف شود (چون باعث می شود رنگ شامی سیاه شود) آب صاف شده را نگه می داریم برای مرحله بعد
    بعد حبوبات را به گوشت پخته اضافه کرده می گذاریم با آبی که صاف کرده ایم بپزد تا آب بخورد مواد رفته وکاملا حبوبات بپزد
    بعد با گوشت کوب آنرا می کوبیم
    برای هر هشت شامی بزرگ سه تخم مرغ لازم است بهتر است تخم مرغ ها را اول در جایی دیگر خوب بزنیم تا شامی خوب پف کند
    یک عدد پیاز خام هم معمولا در شامی رنده می شود
    قورمه سبزی
     

  7. #743
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    شامی عزیزم



    مواد لازم:1 پ نخود-2 پیمانه لپه-گوشت گوساله قیمه ای متوسط15 عدد(من از مغز ران استفاده میکنم)-پیاز بزرگ 1 عدد-نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین-تخم مرغ2 عدد
    حبوبات و گوشت رو همراه پیاز خرد شده با هم میزارم بپزه.بعد گوشت رو جدا میکنم و ریش ریش میکنم .اگه حبوبات دیر پزه باید زمان بیشتری بهش بدیم
    هم گوشت هم حبوبات باید در حدی بپزن که با فشار دو انگشت له بشن
    حبوبات رو هم جدا یه هر طریقی که میتونیم له میکنیم.برای این مقدار2 تا تخم مرغ کافیه.در حدی که وقتی تخم مرغ به مواد اضافه میشه مایعمون نه خیلی سفت نه خیلی شل باشه.ادویه روهم اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.در آخر هم که مثل کتلت و کوکو سرخش میکنیم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #744
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6732
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم شامی من با تزیین خواهر کوچولوم
    به خوشگلیه مال اعظم جون نیست اما بسیور خوشمزه س





    نخود / 750 گرم
    لپه / 750 گرم
    گوشت / 2 کیلو
    پیاز / 2 عدد بزرگ
    سیب زمینی / 2 عدد متوسط

    من نخود و لپه رو جداگونه با نصف یه پیاز بخارپز میکنم، سیب زمینی رو هم پختم و باهاشون چرخ کردم
    گوشت و پیاز رو با عوامل بوگیر (ادویه جات و برگ بو ) پختم و ریش ریش کردم و کمی کوبیدم
    باهم مخلوط کردم و هربسته رو نیم کیلویی کردم و هربار توش تخم مرغ میزنم و میسرخم
    موقع سرخ کردن انواع ادویه رو بهش میزنم


    قبلا دستورات رو اینجا گذاشتم

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 93 از 208 نخستنخست ... 8390919293949596103 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما