نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 1663
صفحه 9 از 208 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آقاهه ی منم دیوانه وار غذاها و پیش غذاهای ما رو دوست داره به خصوص اونایی که سیر و بادنجون و رب انار دارن! اما سبزی دوست نمی داره:(

    قاتق به زبون گیلکی به معنی خورشته سوسن جان:)

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    از مرحله ش عکس انداختم اما درجه سرخ شدنش تو عکس معلوم نیست! واسه همین نمیذارم
    در مورد سیر قلیه هم ایشاله درست می کنم و گام به گام میگم
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    به به غذاهای شمالی.خوشبختانه همسر منم بیشترشون رو میخوره.با اینکه جنوبیه.
    اینم باقالی قاتوق من که چند وقت پیش درست کردم.


    اینم سیر قلیه که خودم واقعا عاشقشممممممم
    مامانم لپه نمیریزه.من میریزم.راستی من چون شمال نیستم برگ سير تر گیرم نمیاد به همین خاطر با تره درست میکنم که یکم هم سیر توش رنده میکنم.

    ولی همه مدلشو دوست دارمممممم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #68
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    خورشت ترش کباب

    خورشت ترش کباب




    مرغ (برای هر نفر یک تکه)
    سیب زمینی (من برای 8 تکه مرغ 3 تا متوسط ریختم)
    گوجه
    رب گوجه (من 3 ق غ ریختم،می تونید بیشتر یا کمتر کنید)
    نمک فلفل دارچین زردچوبه
    آبغوره (آب نارنج) تا حدی که ترش شه

    1.مرغ رو به زعفرون (یا زردچوبه) و نمک آغشته کرده و خوب سرخ می کنیم



    2.سیب زمینی رو خلال کرده باز به نمک و زردچوبه آغشته کرده و سرخ می کنیم (مامانم برای اینکه سالمتر باشه کمتر سرخ می کنه)



    *دو مورد بالا روغن اضافی نداشته باشه تا سالمتر باشه (مثل عکسا)
    3.گوجه ها رو از وسط نصف کرده و با نمک و فلفل سرخ می کنیم



    3.4 مورد بالا رو با هم مخلوط می کنیم،رب رو با دارچین و یه کم نمک تفت میدیم و بهش آب جوش اضافه می کنیم(برای مقادیر من 3 لیوان آب کافی بود) حالا این سس حاصله رو (که من توش یه دونه اسرار خورشت هم اضافه کردم ؛سنتیش نداره اینو!) توی قابلمه ریخته با حرارت خیلی کم میذاریم بپزه تا سیب زمینی بهش لعاب بده و جا بیفته،وقتی کاملا پخت آبغوره یا آب نارنج رو بهش اضافه می کنیم (که من غوره ریختم فراوون! ) حالا آماده ست و می تونیم نوش جان کنیم





    اواخر پخت





    اتمام پخت






    سامره نوشت:
    1. من به مرغم ادویه مرغ هم زدم
    2. اگه آب کم ریختید می تونید دوباره بهش آب جوش اضافه کنید چون توش سیب زمینی داره و لعاب میده و آب خورشت بد نمیشه
    3. جدیدا این خورشت رو نسل جدید میپزه و برای اینکه ظاهرشم مجلسی باشه سیب زمینی رو مثل قیمه آخرش میریزن روش که من اصلا توصیه نمی کنم چون تمام مزه غذا به همون لعابشه،اگه به نظرتون خوش قیافه نیست خب برای مهمون نپزین

    تاریخچه:
    همیشه برام جای سوال بود که چرا توی اسم این غذا کباب هست ولی درواقع یه خورشته!مامانم اینطوری گفتن که:
    قدیم تو روستاها به جوجه نوجوون! (یعنی جوجه ای که هنوز مرغ یا خروس نشده اما بچه و جوجه هم نیست!) کبابی می گفتن مثلا وقتی مهمون داشتن یه کبابی سر میبریدن و واسه مهمون غذا میپختن این خورشت هم یه دونه از اون غذا ها بود که چون ترشه بهش می گفتن ترش کبابی که در گذر زمان شد "ترش کباب" مثل جوجه کباب که درواقع الان کسی از جوجه - که همون کبابی گیلانی هاست - استفاده نمی کنه بلکه مرغو به سیخ میکشن،یا سوپ جوجه!
    mitra40, باران67 و Ladddy این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #69
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    واویشکا

    اینم واویشکا

    مطمئناً دستورش اوایل این تاپیک هست از اونجایی که عازمم الان نمی تونم بتایپم اگه دستورش نبود بعدا میذارم











    پ.ن:
    1. سنتیش فلفل دلمه نداره
    2.ادویه ش فقط دارچین و فلفل و نمک و زرد چوبه ست اما من هفت گیاه و تخم گشنیز هم ریختم
    3.توش باید انار ترش دون شده ریخت که من نداشتم و موقع سرو با لیمو ترش خوردیم
    4.باید خشک تر باشه اما هم پیاز من خیلی ریز بود و هم گوشتم یخ زده بود (با اینکه یخ زدایی کردم و اولشم بدون روغن تفت دادمش!) و مهمتر بابام خونه مونه و آبدارتر دوست داره همه چیو!
    5.گوجه ش باید بیشتر باشه و سنتیش رب نداره اما من نمی دوستم اونجوری
    6. ببخشید غذاهام این روزا بدون تزیینه آخه جلو بابایی روم نمیشه هی بعکسم!
    7. میتونه بسته به ذایقه ترش هم نباشه! یعنی از انار دون و آبلیمو فاکتور گرفته بشه که خب سنتی نیس دیگه :)
    8. با فیله مرغ هم بسیااار خوشمزه میشه و همینطور با گوشت چرخ کرده که یه جورایی مایه ماکارونی میشه.
    نوش جون
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #70

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    پشتزیک

    کنجد 250 گرم
    گردو 100 گرم
    شکر 250 گرم
    روغن کمی

    کنجد را پاک کرده و در تابه حرارت دهید
    گردو را خرد کرده و به کنجد اضافه کنید تا کمی برشته شود
    در سینی بریزید و اجازه دهید خنک شود
    شکر را در تابه ریخته و حرارت اجاق را ملایم کنید تا شکر ذوب و قهوه ای روشن شود(کارامل شود)
    گردو و کنجد را با شکر ذوب شده مخلوط کرده و به هم بزنید
    از روی حرارت برداشته و کف سینی را چرب کرده و مخلوط را به ضخامت نیم سانتی متر پهن کنید و با وردنه روی آن را صاف نموده 2 ساعت در هوای آزاد قرار دهید
    با چاقوی تیزی از سینی جدا کنید و پس از تکه تکه کردن در ظرف قرار دهید

    اگر می خواهید از قالب استفاده کنیدبعد از صاف کردن توسط.ردنه سریع این کار را انجام دهید و آن را قالب زده اما از سینی جدا نکنید ،بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #71
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    نجما عکسی ازش نداری ؟ دوستای شمالی چطور ؟
    میخوام ببینم پودر نمیشه و وا بره وقتی برش می زنیم ؟ قشنگ درسته در میاد ؟
    شیدا جان معمولا" بهتره که با دست تکه تکه اش کنی . چون نمیشه برش زد.
    فقط ببخشید این اسمش چه جوری خونده میشه آیا؟ ( لاتین بنویسید لطفا")
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    تلفظ ش به لاتين: peshtezik
    به فارسي: پِشتِزيك

    مامانم استاد درست كردن پشتزيك هستش... ايندفعه كه اومد و درست كرد براتون عكسش رو مي زارم.
    براي خورد كردنش بهتره كه از قند شكنهاي زنجاني استفاده بشه... مامانم به تكه هاي مكعب شكل ؛ كمي بزرگتر از قند حبه خورد مي كنه و تو قندون كنار چاي ميآره.

صفحه 9 از 208 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما