نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 665 به 672 از 1663
صفحه 84 از 208 نخستنخست ... 748182838485868794 ... آخرینآخرین
  1. #665
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2968
    پسند کرده
    6618

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40

    ماهی دودی بعد از پخته شدن پوستشو بگیرید وکمی تفت بدین
    با نیمرو ماست وپلو
    با باقلاپلو خورده می شه
    کلا ماهی دودی وماهی شور مزه غذا هستن جیزی شبیه ترشی البته بیشتر
    با غذاهایی مثل باقلاقاتق-ترش تره- مبرزاقاسمی- قیمه -بورانی -آش ترش-باقلا پلو -واویشکای جگر -حتی قورمه سبزی( بسته به ذائقه افراد داره )خورده می شن
    [/quote]
    ممنون از حوابتون فط یه سوال یعنی لازم نیست از شب قبل تو اب معمولی بمونه که شوریش از بین بره ؟ چون من اینجوری شنیدم ماهی من فریزریه تیکه تیکش کنم بعد بزارم روبرنج؟ تو یه ظرف دیگه


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ایران بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    2

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    شیرین بیان جون
    ما که اینکارو نمیکنیم
    چون همراه غذا خورده میشه نه به عنوان غذا
    ماهی رو به تیکه هایی به عرض 5سانت ببر
    بستگی داره چند نفر باشید و چقدر ماهی خور باشید
    ما برای 3-4 نفر یه تیکه میذاریم
    زندگی انقدر طولانی نیست که
    بتوان مهربان بودن را
    به فردا انداخت

  4. #667
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان
    ممنون از حوابتون فط یه سوال یعنی لازم نیست از شب قبل تو اب معمولی بمونه که شوریش از بین بره ؟ چون من اینجوری شنیدم ماهی من فریزریه تیکه تیکش کنم بعد بزارم روبرنج؟ تو یه ظرف دیگه
    شیرین بیان جون کلا مزه این ماهی به شور بودن و کم کم خوردنشه.
    مثل ترشی که کم کم با غذا میخوریممن تو کرج بعضی از دوستام میذارن شوریش میره و ریش ریش میکنن داخل سبزی پلو و میخورن. اما خب اصلش به همون شور بودنشه
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  5. #668
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خورشت ترش واش یا غورابه دستورشو صفحه 63 گذاشتم

  6. #669
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزا قاسمی با دستور سامره جون.
    سامره این نوشته را پسندیده.

  7. #670
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    استان گلستان
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    90
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    پیشمه

    موادلازم:
    تخم مرغ 3عدد
    بگینک پودر 3قاشق غذاخوری
    نمک یک چهارم قاشق چایخوری
    شکر 2پیمانه
    آرد 12 پیمانه
    شیر 1 لیتر(1 پاکت)
    گلاب یک دوم پیمانه
    روغن مایع یک دوم پیمانه
    طرز تهیه:
    آرد را با بکینگ پودر مخلوط و 3 بار الک کنید. شکر و شیر ولرم و روغن و تخم مرغ و نمک و گلاب را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه غلیظ و یکدستی بدست آید. آرد را کمکم اضافه و خوب هم بزنید تا گلوله نشود خمیر بدست آمده باید طوری باشد که بدست نچسبد و خیلی سفت هم نباشد خمیر را بمدت 2 ساعت با پارچه پوشانده و بگذارید تا استراحت کند. سپس خمیر را به قطر 2 سانت باز کرده و با چاقو به صورت مربع مربع برش دهید و در روغن فراوان سرخ کنید .
    کیفیت آردها با هم فرق میکند شاید گاهی اوقات 12 پیمانه زیاد و یا شاید کم باشد باتوجه به شکل خمیر ان را کم یا زیاد کنید.
    روغن باید حسابی داغ باشد و بعد شعله حرارت را کم کنید تا پیشمه ها نسوزند.
    میتوانید روی پیشمه ها را بعد از سرخ شدن خاک قند ،پودر نارگیل و یا شکلات ذوب شده بریزید.
    این شیرینی مخصوص ترکنمهای استان گلستان میباشد که در جشنها و اعیاد خود از آن استفاده میکنند.
    این شیرینی طعم فوق العاده خوبی دارد حتما یکبار آن را امتحان کنید.

    http://mahboubehbanoo.blogfa.com
    دلخوشی های زندگی

  8. #671
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2968
    پسند کرده
    6618

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط paksima
    نقل قول نوشته اصلی توسط (*مرضیه*)
    سلام دوستای گل شمالی!
    میشه لطف کنین بگین آب نارنجی که در اثر جوشیده شدن تیره رنگ میشه، دقیقا چه جوری درست میکنین و کلا چه مصارفی داره و فرقش با آب نارنج معمولی و رب نارنج چیه؟ممنون میشم
    مرضیه جون من اب نارنج وتوقورمه سبزی وخوراک لوبیاچیتی ومرغ وروی ماهی سرخ شده میریزم خوشمزه میشه
    من اب نارنج روهمینطور معمولی با اب پرتقال گیری گرفتم تو یخچال گذاشتم تلخ شده میخواستم بدونم کار خاصی باید میکردم ؟


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  9. #672
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۷
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دوستان یه حلوایی هست که بهش میگن حلوا سیاه یا سیو حلوا کسی دستورش و نداره؟

صفحه 84 از 208 نخستنخست ... 748182838485868794 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما