نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 569 به 576 از 1663
صفحه 72 از 208 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  1. #569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزا قاسمی


    سیر خرد شده رو سرخ میکنم و بعد بادمجانهایی رو که کبابی کردم و خرد کردم بهش اضافه میکنم .کمی که سرخ شد گوجه خرد شده (اینبار رنده کردم) رو اضافه میکنم.وقتی گوجه ها خوب پخته شد و مواد کاملا مخلوط شد تخم مرغو در ظرف جدا سرخ میکنم و هم میزنم و به مواد اضافه میکنم.البته اینجا تخم مرغو کاملا با مواد مخلوط کردم در حین پخت به علت دیر شدگی واسه همین اصلا مشخص نیست بیچاره

  2. #570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط نیلوفرونگار
    پنیر برشته شوید خشک داره که عطرش ئیوانه میکنه این چرا نداره؟
    من هميشه شويد خشك ميريزم. تو عكسم مشخصه. اما بعضي ها بدون شويد درست مي كنند. در واقع سليقه اي.

  3. #571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا گلم
    ببخشید خانمها ، شما که سیر ترشی درست میکنید چطوری این رنگی میشه مثل نسیم جون که رنگش خیلی خوشرنگه ؟
    مینا جون من توی شیشه هام کمی شکر سرخ<سیاه> می ریزم

  4. #572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    این از شَله واویشکای من
    .
    یه عالمه پیاز رو رشته رشته ای خرد کردم و یکم تفت دادم. بعد به میزان زیاد زردچوبه زدمو کمی نمک فلفل
    نیم پز که شد گوجه رو هم اضافه کردم. کلا کم گوجه زدم چون یکم کم داشتیم.. اما سلیقه ایه.مثلا مامانم بدون گوجه دوستداره من با گوجه.
    اصلا نمیذارم پیازا سرخ و برشته بشن. فقط نرم باشن.
    .


    .
    بعد جیگر رو که خورد کردم بهش اضافه میکنم و دوباره تفت میدم.
    بهش کمی ترش انار اضافه میکنم و کمی هم رب انار. خیلی خوشمزه میشه
    .

    .
    بعد هم کم داخلش اب ریختمو در تابه رو گذاشتم تا مزه ها جا بیفتن.
    ادویه ش هم فقط نمک و فلفل و یه عالممممممممه زردچوبه هست.
    .

    .
    من معمولا برنج و کته میذارم. یکم اب بیشتر میریزم و وقتی حسابی قل قل کرد از اب برنج داخلش میریزم.تا خوشمزه و لعاب دار و مقوی باشه
    .
    این دستو رمن بود. دوست جونیا شما چطور درست میکنین
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  5. #573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1001
    پسند کرده
    95

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باقالا قاتوق بنده






    ببخشید من شمالی نیستم اما شمالیها و غذاهاشونو بسیاررررررررررررر دوست دارم
    ??

  6. #574
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بادمجان ورقه توضیحش ص 3 و45
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  7. #575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    11

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر
    من شمالی نیستم اما شمالی ها را دوست دارم.

    می شه طرز تهیه اکبر جوجه رو هم بگید؟
    عزیزم بنیتا جون . برای ا کبر جو جه معروف گلوگاه و سار ی و بابل و خیلی دیگه از شهرهای مازندران باید عرض کنم که مرغ ریز حتی الامکان جو جه ( اوائل که اکبرجوجه باب شده بود از جوجه محلی استفاده میکرد ) رو در رو غن شناور کاملا سرخ میکنی طوریکه در روغن بپزه . اکی ؟ مثل سرخ کن باید عمل کرد .
    در کنار این مرغ سرخ شده ( در رستوران ا کبر جوجه به دلیل نبودن جوجه و بصرفه نبودن از یک عدد ران و یک عدد سینه برای سرو استفاده میشه ) مقداری رب انار هم سرو میشه + پیاز + سالاد کاهو + نوشابه .
    به همین راحتی و خوشمزگی یک رستوران محلی تونسته کلی محبوبیت کسب کنه و البته قیمت مناسبش به نسبت هزینه بقیه رستورانها باعث شهرت بیشترش شده و البته در طول سالها کیفیت و داغ بودن و سرعت کار و مشتری مداریش رو هم حفظ کرده .

  8. #576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سبز فسنجان مازندراني

    مواد اولیه :

    گوشت گوسفندي با قلم يك كيلوگرم
    مغز گردوي آسياب*شده 500 گرم
    پياز يك عدد
    سير با بوته چهار عدد
    اسفناج و گشنیز از هر کدام 200 گرم
    رب انار يك قاشق غذاخوري
    دارچين، نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم


    نكته: به نظر من بهترين چاشني براي اين غذا، ترشي است و البته اين غذا با برنج سرو مي*شود.

    طرز تهيه:

    ابتدا پياز را تفت دهيد تا سبك شود، گوشت را به آن اضافه كرده و دوباره تفت دهيد بعد از آن گردوي آسياب*شده و بقيه مواد را اضافه كرده تا با هم مخلوط شوند. مقداري آب بريزيد تا زماني كه گوشت بپزد. سبزي*ها را خرد كرده و در نيم ساعت آخر پخت به خورش اضافه كنيد تا زماني كه جا بيفتد.

    مجله شماره 45 صفحه 78

    آموزش از خانم نگین صیادی نژاد
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

صفحه 72 از 208 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما