نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 1663
صفحه 7 از 208 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دادا جونم چه هوس انگیززززززززززززززززززززز
    دادا جون مگه شما شمالی هستی؟ آخه غذاهای شمالی رو خوب بلدی؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط DaDa
    آره نگین جون ؛ یه جورایی ...
    پدر بزرگ مادریم (خدا بیامرز شمالی بود ) ؛ مادر شوهر جان هم همینطور !
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگین
    کجای شمال گلم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط DaDa
    رشت !
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگین
    پس بگو چرا اینقدر ازت خوشم میاد

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آخ دادا جان
    با اين آلوچه و دلاري كه گذاشتي... منو كُشتي (شعر از خودم دروكردم)
    ما اون زمان كه شمال زندگي مي كرديم... فصل بهار آلوچه ها رو مي چيديم... بعدش تو نمكيار (يه نوع ظرف گلي براي له كردن ) اونا كمي زخمي مي كرديم... بعدش كمي اوجي (يه نوع پونه شمالي كه تو حياطمون به صورت خودرو در مي اومد) رو مي كوبيديم با نمك و الوچه قاطي مي كرديم... بعدش نوش جان
    واي دهنم آب افتاد...

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آخه به من رحم كنيد سر ظهري
    هر وقت اين تاپيكو ميبينم بالاست دهنم آب مي افته
    من عاشق غذاها و طعم شمالم
    زنداداشم شماليه البته بزرگ شده تهرانه ولي خوب همچنان ذائقه شمال رو حفظ كردند
    من ميميرم واسه دستپختش
    الانم دهنم حسابي اب افتاد

    من عاشق شمال و مردمانش و غذاهاش هستم
    چرا من با يه شمالي ازدواج نكردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!1

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    غذاها و خوردنيهاي استان گيلان

    گوجه كباب
    سلام
    من مادر شوهرم شماليه. اينو همسرم خيلي دوست داشت منم ياد گرفتم.
    برخلاف اسمش اصلا گوشت نداره!!
    براي هر نفر 2 تا گوجه سفت و متوسط/ گردو به اندازه يه مشت پر آسياب شده/ يك عدد پياز رنده شده/ رب آلو يا انار يك قاشق/ زردچوبه/ نمك و فلفل/

    گوجه ها رو به صورت بعلاوه برش مي زنيم و داخلشو نمك مالي مي كنيم.
    گردو آسياب شده و رب و پياز و زرد چوبه و فلفل رو با هم خوب مخلوط مي كنيم و داخل گوجه*ها مي ريزيم. بعد تو يه قابلمه كه كمي روغن ريختيم مي گذاريم و درشو مي بنديم تا هم سرخ شه هم بخارپز.
    ميشه كمي رب گوجه هم ريخت كه ترشيش كمتر شه. ولي چون همسري با ترشيجات حال مي كنه من فقط رب آلو مي ريزم. البته خودم بعد خوردنش ضعف مي كنم!!!


    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  6. #53
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    کباب ترش

    سلام دوستای خوبم من سرچیدم اما برای کباب ترش گیلانی ها چیزی پیدا نشد من طرز تهیه شو میذارم لطفا" اگه قبلا بود و من ندیدم به بزرگواری خودتون ببخشید و اگر هم دستورم با بقیه متفاوته لطفا شما هم بگید چه جوری می درستید

    کباب ترش

    گوشت ................................... 300 گرم
    پیاز بزرگ ............................. 1 عدد (یا 2 تا کوچیک)
    گردو ....................................... 50 گرم (من 80 گرم ریختم که زیاد بود)
    انار ترش سابیده ....................... 1 ق غ (از آب انار ترش نیز میتوان استفاده کرد)
    سبزی معطر ............................ 1.5 ق غ (منظور بینه و خالواش است که میتوان با نعنا و گشنیز و جعفری یا هر سبزی معطری که ذایقه شماست جایگزین کرد)
    رب انار ترش (غلیظ) ................... 1 ق م
    نمک و فلفل ............................. به میزان لازم
    کیوی ..................................... 1 عدد

    پیاز را رنده کرده با گردو مولینکس شده،انار ترش سابیده،سبزی معطر، رب انار که در 1 ق غ آب رقیق شده (یا 2 ق غ رب انار رقیق) و فلفل مخلوط می کنیم



    گوشت را افزوده و 3 ساعت استراحت در یخچال می دهیم



    کیوی را رنده کرده همراه نمک به مخلوط میافزاییم ،نیم ساعت میگذاریم بماند سپس به سیخ کشیده



    و کباب می کنیم (اگه رو منقل اینکارو بکنید خیلی خوشمزه تره)



    این کباب مخصوص شمالی هاست و فوق العاده ترد و خوشمزه ست.

    و خییییییلیییییی با یه کته خوشمزه میچسبه



    2تا نکته رو هم بگم یکی این که اگه فلفلش زیاد باشه خوشمزه تره (البته نه خیلی زیادا)

    دومی اینکه حتماً نمکو آخر اضافه کنید که گوشت سفت نشه،یعنی یا روی سیخ بپاشید یا مثل من همراه کیوی اون آخرا اضافه کنید
    پرپرک, mitra40, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #54
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    201
    پسند شده
    6748
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbube
    سامره جون میخوام یه چیزی بپرسم روم نمیشهولی میپرسممیخوام در گوشت بگمگوشتش چرخ کرده که نیست؟؟؟؟هست؟؟؟؟؟؟
    بعدش هم با چه گوشتی بهتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    من هم همون سوال محبوبه !!! از چه گوشتی استفاده کنیم .
    هه محبوبه جون خیلی بامزه پرسیدی،خجالت نداره که عزیزم حتما من بد توضیح دادم
    نه دوستای خوبم گوشتش چرخ کرده نیست گوشتش تکه ایه که مثل باقی کباب ها باید یه دست خورد شه و از فیله استفاده میشه (میتونین از مغز ران هم استفاده کنید اما اگه از هر چیزی غیر فیله استفاده میکنید باید مدت زمانی تو کیوی بمونه چون سفت میشه!، خود فیله یا گوشت تازه نیاز به کیوی هم نداره)

    دلیل اینکه مثل کوبیده میبینید موادشه!

    من خیلی اضافه های موادو ازش نگرفتم چون طعمشو دوست دارم می تونین کامل موادو از رو گوشت پاک کنین بعد کباب کنین اما من توصیه نمی کنم چون قراره کباب ترش بخوریم (البته خیلی ترش نیستا نترسین! هه)

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbube
    سامره جون مرسی بابت جوابت.حالا یه چیز دیگه هم میخوام بپرسم.....من فیله گوساله تو فریزر دارم...یه بار باهاش کباب درست کردم خوب نشد.....
    حالا با توجه به اینکه توی این کباب کیوی داره و کیوی خیلی گوشت رو ترد میکنه میشه از گوشت فریزی هم استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشیدا خنگول بازی در میارم
    خواهش میکنم دوستم این چه حرفیه؟ آره من خودم از فریزری استفاده کردم اما تو مایکرو یخ زدایی کردم می تونی بزاری بیرونم یخش واشه اما خب زمان میبره دیگه! می خوای جهت اطمینان کیویو 3 ربع بزار بمونه اما چکش کن یه بار متلاشی نشه! عواقبشم پای خودت نگی نگفتی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    سامره جون این گوشت تکه ای رو با استیک کوب هم لازم نیست قبلش یکم بکوبیم ؟ یعنی همونجوری تکه صاف و صوف و درسته باشه ؟

    نه شیدا جونم نیاز به کوبیدنم نداره فقط خیلی گنده نباشه دیگه که مواد به خوردش نره و پوک نشه،اگه تکه هاش بزرگه بزارین هم تو مواد هم تو کیوی بیشتر بمونه

    فقط تیک ها یک اندازه باشن
    mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    طرز تهیه ورقه بادمجون:
    بادمجون : 1 کیلو
    تخم مرغ : 3 عدد
    نمک . فلفل و زردچوبه
    گوجه فرنگی در صورت تمایل : 2 عدد متوسط

    ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و حقه می کنیم. سپس در روغن سرخ می کنیم. در صورت تمایل گوجه فرنگی را هم حلقه و سرخ می کنیم. بادمجان سرخ شده را در تابه چیده و گوجه سرخ شده را هم لا به لای بادمجان در تابه قرار می دهیم. تخم مرغ ها را شکسته و کمی زردچوبه و نمک اضافه کرده و خوب با چنگال هم میزنیم و روی بادمجان ها ریخته و در تابه را میگذاریم تا تخم مرغ کاملا ببنده.

    نوش جان.

    پی نوشت: بعد از پوست گرفتن و حلقه کردن بادمجون مقداری نمک روی آن ریخته و نیم ساعتی می مانیم وقت سرخ کردن کمی بادمجان ها را فشار داده و بعد در تابه میچینیم. به این طریق تلخی بادجان کاملا گرفته می شود.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam Banoo
    یک عدد سوال دارم.
    کدوم قسمت گوساله واسه کباب و خورش نرمتر و بهتر تره ؟؟؟
    با تچکر
    مریم جونم همیشه برای هر کبابی بهترین قسمت . فیله گوساله است.

صفحه 7 از 208 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما