نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 1663
صفحه 69 از 208 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نمیدونم دستور این خورشت خوششششمزه گیلانی اینجا هست یا نه...
    اما ما اینجوری درست میکنیم. با دستور مامان جونم نوشتم.♥ با نکاتی از ایشون
    تا حالا هرکی خورده پسندیده و دستورشو گرفته. امیدوارم شمام خوشتون بیاد.
    =====================================
    عکس بدون فلش


    خورشت هَلو چوآب(هَلو یعنی آلو اما آلو نداره!) تو مازندران همچین چیزی رو درست میکنن و اسمش آبَکی هست.

    م ل: انواع سبزی(ترش واش محلی گیلان 2 کیلو- برگ چغندر 1 کیلو- گشنیز و اسفناج هرکدام نیم کیلو- جعفری 4 شاخه- سبزیهای معطر محلی: کوتکوتو- چوچاق- بوانجیر کمی)......... **سبزی ها را شسته و خُرد کرده و با پیاز و سیر چرخ میکنیم. این مقدار برای چند بار خورشت در فریزر نگهداری میشود. چون سبزی محلی در همه فصول موجود نیست.
    پیاز بزرگ 1 عدد
    سیر 5 بوته

    مرغ متوسط 1/2
    رب گوجه سبز 1 ق غ سرخالی(بسته به ذائقه ترش یا ملس بودن کم و زیاد کنید- ما ملس دوست داریم)
    بادمجان به دلخواه حدود 4-5 عدد
    گوجه فرنگی 1 عدد درشت
    ادویه شامل: زردچوبه-دارچین-نمک- فلفل سیاه- زنجفیل کمی- زعفران
    **البته بهتر است ادویه جات داخل مرغ ریخته و پخته شود.


    -ابتدا مرغ را کمی تفت داده بعد ادویه را اضافه کرده و مجددا کمی بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم.

    -بادمجان را پوست کنده و برش طولی زده و سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.

    -سبزی را در قابلمه ریخته و کمی زردچوبه(1ق چ) و فلفل میریزیم.

    -گوجه را چند شکاف داده یا 4قاچ کرده و داخل ظرف میریزیم.

    -کمی آب ریخته و ابتدا حرارت را زیاد میکنیم تا آب به جوش آید بعد کم کرده تا پخته شود و سبزی به روغن بیوفتد و رنگ سبز پس بدهد.

    -بعد از حدود 1 ساعت رب گوجه سبز را در 1لیوان آب حل کرده و اضافه میکنیم.

    -مجددا پس از 1ساعت مرغ را اضافه کرده تا بپزد.

    -پس از جا افتادن خورشت، بادمجان را به آرامی در گوشه قابلمه اضافه کرده تا15دقیقه بپزد. دقت میکنیم که بادمجانها له نشود و موقع سرو بتوانیم آنها را روی ظرف خورش بریزیم!

    **نکته: وقتی سبزی را سرخ میکنیم چون با روغن مایع است، در آخر کار کمی کره اضافه میکنیم که خوش طعم شود. میتوانید از روغن جامد گیاهی لادن نیز استفاده کنید.

    عکس با فلش
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  2. #546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol20


    ممنون از فرگل عزیز برای این دستور کاملش.ما هم این غذارو درست میکنیم.فقط به جای رب آلوچه ،آلوچه های محلی ترشو درسته میندازیم تو خورش چند تایی .البته همه فصلها نیست.ما فریز میکنیم و در طول سال استفاده میکنیم.خیلی هم خوشمزه است

  3. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    azmil جان بله فکر کنم توش آلوچه هم میریزن که در اون صورت واقعاً هلوچوآبه!
    اما چون ما آلو نداریم و زیادم خورشت ترش دوست نداریم ربشو میریزیم. :)
    ممنون عزیزم
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  4. #548
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol20
    خورشت هَلو چوآب(هَلو یعنی آلو اما آلو نداره!) تو مازندران همچین چیزی رو درست میکنن و اسمش آبَکی هست.
    وووووی فرگلی من هی اسم رو نگاه کردم گفتم ای بابا چه غذاهایی هست منِ گیلانی بلد نیستم بعد دیدم نوشتی تو مازندران بش "آبکی" می گن دوزاریم افتاد که "هلی آبه" ی خودمونه ما بهش خورش آبکی هم می گیم آخه.

  5. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اختیار داری. اگه خودتم گیلانی هستی پس واردی دُخی جون ♥
    معمولا غذاهای سنتی تو شهرهای مختلف اسمای مختلفی داره. اما همه اسما جالبه ;)
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  6. #550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزا قاسمی که با قالب قلب درست کردم
    بادمجان کبابی شده +سیر+گوجه کبابی+ادویه+تخم مرغ

  7. #551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نخود پلو با پنیر برشته (پنیر بیج)
    همون سبزی پلو خودمون من یکم سبزی معطر شمال قاطیش کردم با برنج ونخود فرنگی آبکش و دم می گذاریم
    پنیر صبحانه یا تبریزی 100 گرم تخم مرغ 2 عدد
    پنیر را درتابه له می کنیم تخم مرغ ها را شکسته وهم می زنیم وبه پنیر اضافه می کنیم 2قاشق روغن می ریزیم
    روی شعله قرار می دهیم وهم می زنیم تا تخم مرغ وپنیر خوب مخلوط شود واب پنیر کشیده شود بعد با سبزی پلو
    میل می کنیم



  8. #552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بنیتا.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    304
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    180

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    [quote=somayeh-b]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "نیلوفرونگار":2rgcqyjj
    بخدا گیلان و مازندران خیلی غذا داره فقط گیر دادید به باقالی قاتوق اونم 50 صفحه ! خدارو خوش نمیادها.
    اساتید محترم بگید نه:نازخاتون - کدو پلو - انارخورش - اش کدو -فسنجان ها - باقالی پلو -سبزی پلو -شکم پر مرغ و ماهی - اکبرجوجه
    مرغابی ها- کباب دیگی - اش ترش - کرک بپرس (جوجه پریده).-میزاقاسمی-خورش بادمجان-خورش کدو-انواع ماست با (بادمجان کباب -دلال -لبو -کدو ) .-سوسه کباب -و0000000
    خسته شدم بابا ه..[/
    سلام من کاربر جدید هستم -مادرشوهر من اصلیتش شمالیه و من تقریبا بیشتر غذاهای شمال یعنی گیلان رو بلدم اگر غذای خاصی مد نظرتونه بگید که من طرز تهیشو براتون بنویسم
    [/quote:2rgcqyjj]
    سمیه جان من عاشق غذاهای شمالی هستم اما اینایی که اسم بردی رو نمی شناسم.
    یه لطفی کن و هر چند وقت یکبار یکی شون و آموزش بده. خیلی دوست دارم همه غذاهای شمالی رو یاد بگیرم.
    تناسخ است یا تکامل؟
    که در سی سالگی
    هزار سال زندگی کرده ایم...

صفحه 69 از 208 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما