نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 513 به 520 از 1663
صفحه 65 از 208 نخستنخست ... 556263646566676875 ... آخرینآخرین
  1. #513
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    میترا جون مامان من همونطور که گفتم چند صفحه قبل سبزی میزنه.اصلیت مامانم لنگرودیه(کومله)
    اعظم جون من رشتی ام
    فکر می کنم انقدر فرهنگ غذاها نزدیک شده اند که دیگه نمی شه گفت این عذا مال اون شهره وانویکی مال این شهر
    شاید مثلا تا 10یا20 سال قبل خیلی ها غذاهای گیلانی ها را نمی شناختن یا گیلانی ها غذاهای جنوبی ها را نمی شناختن اما حالا افراد هم تبادل فرهنگ غذاییشون بیشتر شده هم از مزه های جدید وابتکاری لذت می برن
    قورمه سبزی
     

  2. بانک بند ناف
  3. #514
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    بهناز جونم ترش کبابی با مرغه و اینجا قبلا دستورشو گذاشتم و حتی نوشتم که چرا بهش میگن ترش کباب

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    با گوشت چرخکرده میشه کتلت آبدار، البته شوما هر جور دوز داری صداش کن ما همه جوره عاااشششقشیم با هر اسمی مگه نه؟
    وای سامره جونمممم. من اشتباه تایپ کردم. دقیقاااا حق با شماستو ترش کباب با مرغههه
    من باید مینوشتم ترش شامی.
    ترش شامی بود بیهبخشید.همون کتکت ابدار شما میشه ترش شامی ما
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۷:۴۹ بعد از ظهر
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


  4. #515
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    [JUSTIFY]میرزا قاسمی بهاربانو[/JUSTIFY][JUSTIFY] راستش بادمجون این میرزاقاسمی رو مامان کباب کرده بود و من فقط درستیدم....راستش من یه گاز کوشولو گذاشتم رو تراس ...روی اون بادمجون کبابی میکنم ...اینقدر خوبه خونه هم اصلا بو نمیگیره ...گازمم کثیف نمیشه....
    چند حبه سیر رنده شده با زردچوبه سرخ میکنم کنارش تخم مرغ میشکنم تا یکم طعم سیر بگیره ...بعد تخم مرغ در میارم و بادمجون کبابی ها رو میریزم توش همراه یه گوجه خرد شده ...سرشو میزارم وقتی پخت بهش نمک و فلفل اضافه میکنم....زمانی هم که کشیدم تو ظرف تخم مرغ و میذارم روش ..روش مادربزرگم بود. [/JUSTIFY]

  5. #516
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hn1390
    asal-jo0on :
    1راهنمایی البته من رشت زندگی میکنم واصالتا غرب گیلانیم و نمیدونم دوستان دیگم این غذارو درست میکنن یا نه در مورد باقالا قاتوق که دوستای عزیزم گفتن ک با پاچ باقالاست درسته اما مادر خودم وما با باقالای مازندرانیم درست میکنم ک اونم خوش طعم و به یه صورت دیگم درست میکنیم ک خشک ومثلا 5 قاشق اب میریزیم که بپزه که بهش میگن باقالا وابیج
    ک همونطور مثل باقالی قاتوق درست میشه وبعضیام روی برنج قبل اینک بزارن باقالی تفت بخوره تو یه ظرف رو برنج میزارن که یکم مغز پخت بشه بعد درست میکنن رو برنجی که در حال پخته وشبیه همون غذای خوشمزه شماست ک عکسشو گذاشتین
    عزیزم ماهم باقلا واویج را همین طوری درست می کنیم
    قورمه سبزی
     

  6. #517
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیلوفرونگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    815
    پسند کرده
    108

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    سلام دوستای خوبم من سرچیدم اما برای کباب ترش گیلانی ها چیزی پیدا نشد من طرز تهیه شو میذارم لطفا" اگه قبلا بود و من ندیدم به بزرگواری خودتون ببخشید و اگر هم دستورم با بقیه متفاوته لطفا شما هم بگید چه جوری می درستید

    کباب ترش

    گوشت ................................... 300 گرم
    پیاز بزرگ ............................. 1 عدد (یا 2 تا کوچیک)
    گردو ....................................... 50 گرم (من 80 گرم ریختم که زیاد بود)
    انار ترش سابیده ....................... 1 ق غ (از آب انار ترش نیز میتوان استفاده کرد)
    سبزی معطر ............................ 1.5 ق غ (منظور بینه و خالواش است که میتوان با نعنا و گشنیز و جعفری یا هر سبزی معطری که ذایقه شماست جایگزین کرد)
    رب انار ترش (غلیظ) ................... 1 ق م
    نمک و فلفل ............................. به میزان لازم
    کیوی ..................................... 1 عدد

    پیاز را رنده کرده با گردو مولینکس شده،انار ترش سابیده،سبزی معطر، رب انار که در 1 ق غ آب رقیق شده (یا 2 ق غ رب انار رقیق) و فلفل مخلوط می کنیم



    گوشت را افزوده و 3 ساعت استراحت در یخچال می دهیم



    کیوی را رنده کرده همراه نمک به مخلوط میافزاییم ،نیم ساعت میگذاریم بماند سپس به سیخ کشیده



    و کباب می کنیم (اگه رو منقل اینکارو بکنید خیلی خوشمزه تره)



    این کباب مخصوص شمالی هاست و فوق العاده ترد و خوشمزه ست.

    و خییییییلیییییی با یه کته خوشمزه میچسبه



    2تا نکته رو هم با اجازه اساتید بگم یکی این که اگه فلفلش زیاد باشه خوشمزه تره (البته نه خیلی زیادا)

    دومی اینکه حتماً نمکو آخر اضافه کنید که گوشت سفت نشه،یعنی یا روی سیخ بپاشید یا مثل من همراه کیوی اون آخرا اضافه کنید


    lمرسی از توضیحات و عکس البته جای گوجه خالی بود.دوستان م پیشنهاد میکنم تو فصل پاییز و زمستان اون انارهای ترش رو که به اسمه شیرین میخرید ابشو بگیرید و تو فریزر نگه دارید تو تابستون خیلی بدرد می خوره نمونش کباب ترش کاله کباب پرورده و ...
    sara chef این نوشته را پسندیده.

  7. #518
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asaliiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    57

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hn1390
    asal-jo0on :
    1راهنمایی البته من رشت زندگی میکنم واصالتا غرب گیلانیم و نمیدونم دوستان دیگم این غذارو درست میکنن یا نه در مورد باقالا قاتوق که دوستای عزیزم گفتن ک با پاچ باقالاست درسته اما مادر خودم وما با باقالای مازندرانیم درست میکنم ک اونم خوش طعم و به یه صورت دیگم درست میکنیم ک خشک ومثلا 5 قاشق اب میریزیم که بپزه که بهش میگن باقالا وابیج
    ک همونطور مثل باقالی قاتوق درست میشه وبعضیام روی برنج قبل اینک بزارن باقالی تفت بخوره تو یه ظرف رو برنج میزارن که یکم مغز پخت بشه بعد درست میکنن رو برنجی که در حال پخته وشبیه همون غذای خوشمزه شماست ک عکسشو گذاشتین
    ئهههههه
    پس غذایی که پختم خیلی من درآوردی نبوده
    مرسی عزیزم بابت توضیحات
    خیلی لطف کردی

  8. #519
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان آریا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    20

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    قلیه کدو

    آب گوشت
    پیاز داغ
    عدس
    کدو حلوایی
    آب نارنج

    عدس رو با آب گوشت پخته وپیاز داغ اضافه کرده و در آخر کدو حلوایی تا بپزد . آب نارنج ورب ونمک وفلفل هم اخر اضافه کرده
    و در اخر همه مواد رو با هم میکس میکنیم تا به صورت پوره در آمده

    هر یک از ما فرشته هایی هستیم که فقط یک بال داریم.فقط هنگامی قادر به پروازیم که به یکدیگر بپیوندیم..

  9. #520
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    واویشکای جگر




    مواد لازم : پیازداغ
    جگرسیاه+جگرسفید+دل+قلوه+آب انار ترش +رب انار ترش +نمک وفلفل +گوجه فرنگی یا رب گوجه+زردچوبه+کمی دارچین
    کمی دانه انار ترش (در صورت تمایل)

    جگر را خورد کرده می گذاریم بپزد آبش را خالی می کنیم
    دوباره با پیاز داغ وزردچوبه تفت داده بعد کمی آب اضافه کرده به همراه دانه انار ورب وآب انار می گذاریم خوب جابیفتد

    زیتون پرورده


    قورمه سبزی
     

صفحه 65 از 208 نخستنخست ... 556263646566676875 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما