نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 505 به 512 از 1663
صفحه 64 از 208 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  1. #505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    asal-jo0on :
    1راهنمایی البته من رشت زندگی میکنم واصالتا غرب گیلانیم و نمیدونم دوستان دیگم این غذارو درست میکنن یا نه در مورد باقالا قاتوق که دوستای عزیزم گفتن ک با پاچ باقالاست درسته اما مادر خودم وما با باقالای مازندرانیم درست میکنم ک اونم خوش طعم و به یه صورت دیگم درست میکنیم ک خشک ومثلا 5 قاشق اب میریزیم که بپزه که بهش میگن باقالا وابیج
    ک همونطور مثل باقالی قاتوق درست میشه وبعضیام روی برنج قبل اینک بزارن باقالی تفت بخوره تو یه ظرف رو برنج میزارن که یکم مغز پخت بشه بعد درست میکنن رو برنجی که در حال پخته وشبیه همون غذای خوشمزه شماست ک عکسشو گذاشتین

    به وبلاگهام سر بزنید
    www.saharbanoo.blogsky.com
    www.brfank.blogfa.com

  2. بانک بند ناف
  3. #506
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بهناز جونم ترش کبابی با مرغه و اینجا قبلا دستورشو گذاشتم و حتی نوشتم که چرا بهش میگن ترش کباب

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    با گوشت چرخکرده میشه کتلت آبدار، البته شوما هر جور دوز داری صداش کن ما همه جوره عاااشششقشیم با هر اسمی مگه نه؟
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۷:۵۰ بعد از ظهر
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #507
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سامره جان ما هم به کتلت ابداری ک شما میگید میگیم شامی ترش یا به همون زبون محلی ترش شامی البته من جسارت نمیکنم اما ما یه شامی ماسوله ای خوشمزم داریم ک دستورشو اینجا ندیدم عکسشو ندارم اما میتونم دستورشو بگم
    گوشت چرخ کرده پیاز تخم مرغ ادویه(نمک فلفل زردجوبه کمی دارچین)مثلا واسه 250 گرم گوشت 2تا پیاز متوسط میخواد رنده شده 1 تخم مرغ با ادویه تابه رو داغ میکنید روغن میریزید و به صورت دایره از کف دست کوچکتر داخل تابه میگذاریم وسرخ میکنیم مثل بقیه کوکو و شامی ها بعدم با سیب زمینی و گوجه سرخ شده و برنج سرو میکنیم 1نکته بهتره موقع سرخ کردنش یک مقدار کره به روغن اضافه کنیم ک اگه محلی باشه ک مزش فوق العاده میشه

    به وبلاگهام سر بزنید
    www.saharbanoo.blogsky.com
    www.brfank.blogfa.com

  5. #508
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hn1390
    asal-jo0on :
    1راهنمایی البته من رشت زندگی میکنم واصالتا غرب گیلانیم و نمیدونم دوستان دیگم این غذارو درست میکنن یا نه در مورد باقالا قاتوق که دوستای عزیزم گفتن ک با پاچ باقالاست درسته اما مادر خودم وما با باقالای مازندرانیم درست میکنم ک اونم خوش طعم و به یه صورت دیگم درست میکنیم ک خشک ومثلا 5 قاشق اب میریزیم که بپزه که بهش میگن باقالا وابیج
    ک همونطور مثل باقالی قاتوق درست میشه وبعضیام روی برنج قبل اینک بزارن باقالی تفت بخوره تو یه ظرف رو برنج میزارن که یکم مغز پخت بشه بعد درست میکنن رو برنجی که در حال پخته وشبیه همون غذای خوشمزه شماست ک عکسشو گذاشتین
    ما هم این غذا رو خصوصا وقت باقلا سبز میشه درست میکنیم باقلا رو با آب کم می زاریم می پزیم بهش نمک و فلفل و شوید میزنیم میزاریم آبش کاملا خشک بشه اگه دلمون هم خواست اینقدر همش می زنیم تا له بشه و شکل پوره به خودش بگیره اگه هم نه که هیچ.بعد با برنج و سالاد شیرازی که با آبغوره تازه درست کردیم نوش جان می کنیم.خیلی خوشمزه است.
    گناه را به گردن دنيا و ديگران نگذاريم، كوتاهي از همت و كوشش ماست

  6. #509
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19235
    پسند کرده
    26854

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hn1390
    سامره جان ما هم به کتلت ابداری ک شما میگید میگیم شامی ترش یا به همون زبون محلی ترش شامی البته من جسارت نمیکنم اما ما یه شامی ماسوله ای خوشمزم داریم ک دستورشو اینجا ندیدم عکسشو ندارم اما میتونم دستورشو بگم
    گوشت چرخ کرده پیاز تخم مرغ ادویه(نمک فلفل زردجوبه کمی دارچین)مثلا واسه 250 گرم گوشت 2تا پیاز متوسط میخواد رنده شده 1 تخم مرغ با ادویه تابه رو داغ میکنید روغن میریزید و به صورت دایره از کف دست کوچکتر داخل تابه میگذاریم وسرخ میکنیم مثل بقیه کوکو و شامی ها بعدم با سیب زمینی و گوجه سرخ شده و برنج سرو میکنیم 1نکته بهتره موقع سرخ کردنش یک مقدار کره به روغن اضافه کنیم ک اگه محلی باشه ک مزش فوق العاده میشه
    من همیشه فکر می کردم شامی ماسوله ای توش سبزی داره (کمی جعفری و...) این دستور شمارو هم به عنوان شامی محلی می دونستم ودرست می کردم
    قورمه سبزی
     

  7. #510
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    mitra40. عزیزم من پدر بزرگ مادریم اصالتا ماسوله ای هستن و تو اطرافیانم همه اینطور درست میکنن حتی خدا رحمت کنه مادر شوهر دخترخالم که ماسوله ای بود وایشونم مثل ما اینطور درست میکردن چون خانواده پدریمو مادریمم فامیل نزدیکن اونام 1رگشون ماسوله ای هست میدونم که همینطوره البته اگه بین دوستان کسی اهل اونجاست باز بهتر از من میدونه وراستی دوستان تو ترش تره امتحان کنید نصف قاشق غذاخوری سر پرم نه رب گوجه فرنگی بزنید هم خوشرنگ میشه هم خوش طعم اینم از یه خانمی ک از اقوام بودنو مثل مادربزرگ یاد گرفتیم

    به وبلاگهام سر بزنید
    www.saharbanoo.blogsky.com
    www.brfank.blogfa.com

  8. #511
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19235
    پسند کرده
    26854

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط hn1390
    mitra40. عزیزم من پدر بزرگ مادریم اصالتا ماسوله ای هستن و تو اطرافیانم همه اینطور درست میکنن حتی خدا رحمت کنه مادر شوهر دخترخالم که ماسوله ای بود وایشونم مثل ما اینطور درست میکردن چون خانواده پدریمو مادریمم فامیل نزدیکن اونام 1رگشون ماسوله ای هست میدونم که همینطوره البته اگه بین دوستان کسی اهل اونجاست باز بهتر از من میدونه وراستی دوستان تو ترش تره امتحان کنید نصف قاشق غذاخوری سر پرم نه رب گوجه فرنگی بزنید هم خوشرنگ میشه هم خوش طعم اینم از یه خانمی ک از اقوام بودنو مثل مادربزرگ یاد گرفتیم

    مرسی از راهنمایتون- خب معلوم شد که من اشتباه می کردم واون شامی که به عنوان شامی محلی می شناسم همون شامی ماسوله ای هستش -آخه طرفای فومن وشفت هم شامیشون همین شکلیه وبهش می گن شامی محلی- حالا باید راه بیفتم وببینم که که اون شامی که توش سبزی داره مال کجاست-
    دوستان کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قورمه سبزی
     

  9. #512
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میترا جون مامان من همونطور که گفتم چند صفحه قبل سبزی میزنه.اصلیت مامانم لنگرودیه(کومله)

صفحه 64 از 208 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما