نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 1663
صفحه 6 از 208 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط dorsa1
    ترنج جون من از دستور شما كاكا درست كردم ولي خيلي روغن به خودش گرفت نمي دونم چرا
    در ضمن مقدار شكري كه شماگفته بوديد درست بود چون يكي از بچه هاگفته بود مقدار شكرش زياد بود من كمتر ريختم ولي فكر مي كنم ميزان شكري كه شما گفته بوديد درست بود خيلي خوب بود ممنون فقط مشكل روغن داشتم ميشه راهنمايي كنيد باز هم ممنون
    سلام دوست عزیز
    همان طور که خودت گفتی اندازه شکری که برای کاکا نوشتم به نظرم مناسب هست مگر اینکه موقع پختن کدو از شکر استفاده کرده باشید .خوب ذائقه ها فرق میک نه ولی واقعا اندازه شکر ذکر شده کافی هست و زیاد نیست.
    در مورد روغن هم متاسفانه کاکا مثل خیلی از کوکوها روغن زیادی به خودش جذب می کنه. من خودم برای هر بار سرخ کردن از روغن کمی استفاده می کنم تا حدی که کاکا پف کنه و وقتی هر دو روی آن سرخ شد روغنی در تابه باقی نمونه .دوباره برای سری بعد روغن می ریزم نباید خیلی روغن بریزی در حدی که خمیر خیلی غوطه ور در روغن بشه چون متاسفانه همه رو جذب می کنه و وقتی داری کاکا رو می خوری روغن از توش بیرون میزنه .در صورتیکه اگر باندازه بریزی بعد از سرخ شدن کاملا توی کاکا حالت نان پخته شده رو داره. یک راهنمایی دیگه اینکه اگر زمان استراحت کاکا رعایت نشه موقع سرخ شدن پف نکرده و کاملا روغن رو بخودش می گیره. امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    دوستای گلم اگر دقت کنید من نوشته بودم مقدار شکرش برای ذائقه من یه کوچولو زیاد بود . من نگفتم دستور ایراد داره .
    نقل قول نوشته اصلی توسط dorsa1
    ممنون ترنج جون من روغن زياد توي تابه ريختم دقيقاً در روغن غوطه ور بود ولي خوب پف كرده بود

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خورش انار دانه مسما
    مواد لازم :
    مرغ کوچک (جوجه بهتر است ) - پیاز متوسط 1 عدد - انار ترش یا ملس کوچک 2عددبزرگ 1 عدد- سبزی نعناع و خلواش خشک 1 ق غذا خوری سر پر - شکر 1 قمرباخوری برای چاشنی در صورت تمایل - نمک و فلفل و زرد چوبه
    طرز تهیه :

    1- ابتدا مرغ را با کمی روغن سرخ کرده تا تغییر رنگ دهد سپس بگذارید با آب و نمک و فلفل بپزد .
    2-پیاز را سرخ کنید و دانه های انار را به ان افزوده + سبزی خشک و سریع هم بزنید تا نسوزد .کمی تفت دادن باندازه 2 دقیقه کافی است . می توانید درصورت تمایل در این مرحله 1 ق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید.
    3-در این مرحله تمام مواد مرحله 2 را با مرغ پخته شده اضافه کنید و میزان ترشی آن را بعد از چند جوش زدن بچشید .در صورتیکه ترشی زیاد خورش را دوست نداشتید از شکر برای ملس کردن آن اضافه کنید که طعم مطلوبی به خورش خواهدداد . خب خورش بعد از روغن انداختن آماده برای سرو همراه با برنج است .نوش جان
    *اگر سبزی محلی خلواش در دسترس نداشتید می توانید از نعناع به تنهایی استفاده کنیدفقط مواظب باشید مقدار آن زیاد نبوده و هنگام تفت دادن نسوزد که خورش را تلخ خواهد کرد.
    *مقدار انار را هم بستگی به ذائقه خودتان کم یا زیاد نمایید .اگر از انارترش گیلان استفاده می کنید بهتر است مقدار آن را کم بریزید تا در لزوم میزان را زیادتر کنید.
    * انار نداشتید از اب انار هم می توانید استفاده کنید .

    www.narenjvtoranj.blogfa.com



    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    طرز تهیه کوکو اشپیل:

    برگ سیر خرد شده یک بسته کوچک



    اشپیل: 1عدد
    پیاز: یک عدد متوسط نگینی خرد شده
    تخم مرغ: 4 عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی

    ابتدا اشپیل را با چنگال خوب هم میزنیم



    سپس پیاز نگینی خرد شده و برگ سیر ریز شده را اضافه میکنیم

    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مواد را با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه کملا مخلوط میکنیم
    ودرون تابه سرخ میکنیم



    کوکوی ما آمادست. نوش جان




    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    كال كباب

    سلام عزيزان دل

    اول بادمجونو كبابي كنين و خوب له كنيد با گوشت كوب
    بعد گردو رو با مولينكس له كنيد
    سيررو بكوبيد و با گردو مخلوط كنيد
    يه كم نصف قاشق رب انار يا آب انار بريزيد با گردو و سير مخلوط كنيد
    نمك و فلفل بزنيد بعد بادنجونارو بامواد بالا مخلوط كنين كلي بهم بزنيد تا شكلش شبيه مواد زيتون پرورده بشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    فسنجون شمال
    مرغ بذاريد بپزه با زردچوبه
    بعد يه پياز كوچولو توش رنده كن
    بعد گردو چرخ شده يا له شده بريز توش
    رب انار يا رب آلوچه نصف قاشق چون زياد سياه نشه
    رب انار سياه ميكنه
    رب گوجه هم يه قاشق سرخ كن رنگ گرفت بريز توش
    شعله رو خيلي كم بذار تا آروم بجوشه
    نوش جون

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم کشک بادمجان من




    باران67 و miiss این نوشته را پسندیده.
    ناگهان چه زود دیر می شود

  9. #48
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,687
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    7611
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    امیدوارم تکراری نباشه ؛ چون صفحات قبل رو نخوندم .
    درار (derar,darar, dalar) هم می گن ؛ ترکیبی از چند تا سبزی معطر (نعناع ، خلواش یا خالواش ؛ چوچاق و ....) که با هم چرخ می کنن و با نمک زیاد ؛ برای خوردن خیار و گوجه سبز و .... خوشمزه میشه .
    تو ماست و دوغ هم طعم خوبی داره .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

صفحه 6 از 208 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما