نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 449 به 456 از 1663
صفحه 57 از 208 نخستنخست ... 475455565758596067 ... آخرینآخرین
  1. #449
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1459
    پسند کرده
    940

    Re: انواع پیش غذا و اردور با کدو و بادنجان

    این عکس از مسابقه آشپزی پارک خوارزم در تابستون ، از کارهای یکی از خانمهای خوش سلیقه گرفته شده و میرزا قاسمی رو به این ترتیب سرو کرده بود... چون جای خاصی برای این غذا پیدا نکردم ، فکر کردم اینجا بزارم تا یه ایده برای سرو این غذا باشه...


  2. #450
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    79

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام به همه دوستای هنرمندم 2تا سوال داشتم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون می شم
    تخم مرغ ها رو چه طوری تو قابلمه بشکنم که شکل درسته خودش رو حفظ کنه؟ من همش نمیزنم ودستم رو میبرم پایین و خیلی آروم میشکنمش اما باز سالم و درسته درنمیاد اما از یه دوست رشتیم دیدم که تخم مرغش کاملا سالم دراومد انگار که تخم مرغ پخته توش انداخته باشی
    دومین سوال اینکه اگه چند خانواده مهمونتون باشن که یکی شون شمالی باشه و خونشونم قبلا رفته باشین بعد که اومدن خونتون برای بار اول، یکی از غذاهاتون باقالا قاتوق بپزید، زشت نیست؟ اونا بهشون برنمیخوره؟

  3. #451
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    476
    پسند شده
    19296
    پسند کرده
    26892

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    هانا جون من فکر می کنم تخم مرغ رو که به غذا اضافه می کنی یه دهالی پانزده دقیقه بعد غذا رو خاموش کن وتو این مدت هم غذارو نباید هم بزنی
    در ضمن چرا فکر می کنی دوستاتون از باقلا باقتق پختن شما ناراحت بشن می تونی بگی دلت می خواست تست کنن ونظر بدن
    قورمه سبزی
     

  4. #452
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    هانا جان من اول تخم مرغو با یه ضربه میزنم به یه چیز محکم .معمولا میزنم به رو گازیم بعد که ترک خورد آروم با دو تا دست ترکاشو از هم باز میکنم تخم مرغمم درسته میفته تو قابلمه .به همین راحتی.تمرین کنی میاد دستت

  5. #453
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم میرزا قاسمی خودمون که من اصلا دوست ندارم ولی شوشو عاشقشه.البته خیلی خوب درست میکنم و هرکی خورده پسندیده


    اول بادمجونامو کبابی میکنم.و کمی با چنگال و کارد خورد میکنم.زیاد لازم نیست.بعدش سیر سرخ میکنم و بادمجونو اضافه میکنم و گوجه خرد شده هم اضافه میکنم به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و خیلی کم رب (1 ق چ)برای رنگش.در قابلمه رو میزارم تا گوجه ها حسابی بپزن و چندین بار هم میزنم تا گوجه و بادمجون حسابی قاطی شن و له شن.تخم مرغمو تو یه ظرف دیگه سرخ میکنم و هم می زنم و قاطی گوجه و بادمجونم میکنم و در آخر نوش جان
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #454
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6747
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کتلت آبدار



    مواد لازم برای 4 5 نفر:
    گوشت چرخ کرده / 400 گرم (بسته های فریزری من 200 گرمیه بنابراین دو بسته که استفاده کردم شد اینقدر، میتونید تغییر بدید به نیم کیلو مثلا)
    پیاز / دو عدد متوسط یا یک عدد بزررگ
    سیب زمینی / 1 عدد متوسط (برای رنده کردن داخل مایه گوشت)
    تخم مرغ / 1 عدد (بسته به اندازه تخم مرغ ممکنه دوتا هم بشه، ولی یکی کافیه)
    ادویه دلخواه (من نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، جوز هندی، تخم گشنیز، پودر سیر و ... زدم)
    نعناع خشک (یا خالواش خشک) / کمی (اختیاری ، من چون به بوی گوشت حساسم حتما میزنم )
    رب
    پیاز داغ (اختیاری)
    آبِ لیمو ترش یا غوره
    سیب زمینی / به مقدار کافی برای سرخ کردن

    گوشت و پیاز و سیب زمینی رندیده و ادویه و تخم مرغ و نعناع خشک رو مخلوط میکنیم و خوووب ورز میدیم (ممکنه از 1/2 ق چ جوش شیرین هم استفاده کرد اما من نمیکنم)، یکم بهش استراحت میدیم بعد به اندازه دلخواه (که من معمولا این سایزی میکنم) تو ماهیتابه ای که فقط یکم توش روغن ریختیم سرخ میکنیم (چون خودش روغن میندازه گوشت پس نیاز به روغن زیاد نداره)، اگه میخوایم بدون آب سرو کنیم یعنی بصورت کتلت و با سیب زمینی سرخ کرده تو این مرحله در ماهیتابه رو ببندید که مغز پخت بشه در غیر اینصورت مهم نیست، حالا کتلت ها رو در میاریم و میذاریم کنار و توی ماهیتابه ش رب رو تفت میدیم، کمی فلفل و ادویه اضافه میکنیم و پیاز داغ و آب جوش میریزیم و میذاریم جوش بیاد ، اب لیمو ترش یا غوره رو اضافه میکنیم و بعد کتلت ها رو میچینیم توش و درشو میبنیدم تا بجوشه و غلیظ شه میتونید بهش چاشنی مگی هم اضافه کنید اما اگه ظاهر غذا همچین مهم نی (یعنی واسه مهمونی نی) میتونید سیب زمینیهاتون رو سرخ کنید و مثل خورشت ترش کبابی ( غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران ) همراه کتلت ها بهش اضافه کنید و بذارید خشنگ جا بیفته خودش لعاب فراوون میده و فقط کافیه یه کوچولو زعفرون بهش بزنید. در غیر اینصورت موقع سرو سیب زمینی های سرخ کرده رو جدا بیارید سر میز



    با این مقدار گوشت 24 تا کتلت این سایزی بهم میده (که یکیشو آقای همسر ناخنک زده )



    این خورشت ترشه نقریبا و بسیوووور خوشمزه


    ببخشید که عکسام بده (با موبایله) و همینطور بی تزیین
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۸:۱۳ بعد از ظهر
    khale leila, mitra40, *شمیم* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #455
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اومممممممممممم سامی من عاشق این کتلت آبدارم، تا چند وقت پیش که یه بار حرفش رو زدی فکر می کردم اختراع مامانمه:)) هی یادم رفت ازت بپرسم چه جوری می پزین تا خودت دستورش رو گذاشتی
    من برای چاشنیش آب نارنج استفاده می کنم که محشررررررررررر می شه. سیب زمینی رو هم جدا سرخ می کنم و میارم سر میز.
    اینم مال چند وقت پیشمونه



    فچ می کردم آقاهه دوست نداشته باشه هیچ وقت درست نکردم اما چندی پیش!!! که یه بار پزیدم انقدر خوشش اومد که دیگه هر وقت پیشنهاد کتلت عزیزش رو می ده حتما این مدلی می خوادش:))
    عاااااااااااااااااشقشم
    امضا: روده دراز
    khale leila, mitra40 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  8. #456
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    257
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ما به کتلت آبدار میگیم تُرشِ شامی
    (من رشتی ام البته.ساکن کرجم)
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خدایا
    بارهاهمان جایی دستم راگرفتی،که میتوانستی مچم رابگیری


صفحه 57 از 208 نخستنخست ... 475455565758596067 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما