نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 1663
صفحه 56 از 208 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باقالی قاتق به روایت تصویر
    خوب اول که باقالی ها رو از پوست دوم درمیاریم و بعد میشوریم و میذاریم که ابش بره
    حالا بسته به ذائقتون دو تا سه عدد سیرو با کمی نمک میکوبیم و به همراه باقالی و زردچوبه و شوید خشک و روغن جامد با حرارت بالا 2 تا 3 دقیقه سرخ میکنیم(مینونید به جای روغن جامد از مارگارین هم استفاده کنین)


    کمی هم میزنیم تا ته نگیره


    حالا به اندازه یه بند انگشت بسته به اینکه باقالیتون تازه باشه یه نه کمتر یا بیشتر اب میریزیم
    اگه باقالی تازه باشه اب بیشتری واسه پخت میخواد


    وقتی که دیدیم باقالی داره خودشو باز میکنه نمکشو اندازه میکنیم و یک یا دو تا تخم مرغ توش میشکنیم و میذاریم به حال خودش تا هم ابش کم شه و هم تخم مرغ پخته شه


    البته چون شوهری من ابکی تر دوس داره من کمتر کذاشتم ابش تبخیر شه ولی شما میتونین اینکارو نکنین
    اها یه چیز مهم که بعد از یه بار درست کردن این غذا بسته به نوع باقالیتون دستتون میاد اینه که اب این غذا رو تاحدی بریزین که تهش باقالیاتون له نشن


    نوش جونتون
    shadmehr این نوشته را پسندیده.
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  2. بانک بند ناف
  3. #442
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6732
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دستت درد نکنه عسل جون ما هم آبکی! میخوریم ، ما کره بهش میزنیم و یکم روغن مایع تا از سوختگی کره جلوگیری شه فقط و طعمشو فوق العاده میکنه ، در مورد تخم مرغ هم ما به تعداد نفرات معمولا یکی میشکونیم توش
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    درسته سامره جون منو داداشم وقتی بچه بودیم سر این تخم مرغا همیشه با هم دعوا داشتیم
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  5. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم یکی از غذاهای شرق گیلان که خیلی ساده است.ما بهش میگیم سیر واویج.برگ سیر تازه و خیلی کم جعفری تازه رو خورد میکنیم و تفتش میدیم ونمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و خیلی کم سرخش میکنیم بعدم بهش تخم مرغ میزنیم .به همین راحتی.چون مامانم خیلی دوست داره درستش کردم.خودمم خیلی دوست دارم


  6. #445
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6732
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اعظم جون ممنون، ما هم داریم اما سیربیج ما جعفری نداره و فقط برگ سیره و تخم مرغ رو مثل سیرقلیه یا میرزا قاسمی بهش میزنیم یعنی کاملا به خوردش میره
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۰
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    اینم یکی از غذاهای شرق گیلان که خیلی ساده است.ما بهش میگیم سیر واویج.برگ سیر تازه و خیلی کم جعفری تازه رو خورد میکنیم و تفتش میدیم ونمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و خیلی کم سرخش میکنیم بعدم بهش تخم مرغ میزنیم .به همین راحتی.چون مامانم خیلی دوست داره درستش کردم.خودمم خیلی دوست دارم

    http://www.mamipic.com/share-9D5D_4EF98E57.html
    اعظم جون دستت درست
    ما هم عین همین غذا رو داریم به اسم تره ابریج که با تره و برگ سیر و تخم مرغ درست میشه شو شو عاشق این غذاست صبح ظهر شب بزاری براش با علاقه میخوره
    راستی شما گوجه هم توش رنده میکنی؟
    من دیدم بعضی وقتا میریزن
    در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند هر چه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد

  8. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مرغ شكم پر <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    مرغ درسته يك عدد<o:p></o:p>
    مواد داخل شكم مرغ هم:<o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    پياز- سير – گردو چرخ شده – سبزي (گشنيز و جعفري و در صورت دسترسي به سبزيهاي شمالي كمي اناريجه و زلنگ



    و اوجی) كشمش و زرشك – رب انار يا پوره دانه انار – آلو- نمك و فلفل<o:p></o:p>

    رب گوجه فرنگی<o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    ايتدا پياز داغ كرده و يعد سير خرد شده را در آن تقت داده و بعد سبزي را اضافه كرده در حدي كه آب آن كشيده شود و بعد رب انار و گردو و كشمش و زرشك و آلو و نمك و فلفل.







    <o:p></o:p>
    همه مواد كه با هم خوب مخلوط شد داخل مرغ ريخته شكم مرغ را دوخته و كمي هم نمك به آن زده و سرخ می کنیم<o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    کمی رب را در ظرف دیگری تفت داده و آب به آن اضافه می کنیم وقتی جوش اومد مرغهای شکم پر سرخ شده رو در اون قرار می دهیم<o:p></o:p>
    در قابلمه رو دمکنی می زنیم مثل زمانی که برنج دم می کنیم


    <o:p></o:p>
    هر چند دقیقه از روغنی که بالای سس پس میده روی مرغها می ریزیم که خوش رنگ تر بشه<o:p></o:p>
    (البته از مواد شکم مرغ هم میتوان در سس اون استفاده کرد اونم خوشمزه میشه)<o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    <o:p></o:p>
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  9. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6797
    پسند کرده
    11886

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط نگار35
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    ا
    اعظم جون دستت درست
    ما هم عین همین غذا رو داریم به اسم تره ابریج که با تره و برگ سیر و تخم مرغ درست میشه شو شو عاشق این غذاست صبح ظهر شب بزاری براش با علاقه میخوره
    راستی شما گوجه هم توش رنده میکنی؟
    من دیدم بعضی وقتا میریزن
    نه عزیز دلم نمیریزیم.خوش به حالت که شوشوت عاشق غذای به این راحتیه .مریخی من که اصلا لب نمیزنه

صفحه 56 از 208 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما