نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 369 به 376 از 1663
صفحه 47 از 208 نخستنخست ... 374445464748495057 ... آخرینآخرین
  1. #369
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    سلام مهربونا من عاشق غذاهای شمالیم مرسی از همتون که دستور غذاهای خوبتون رو میزارین .راستش چند روز پیش با همسرم رفتیم خرید که چشمم به ی بسته گوشت اردک افتاد و هوس کردم بخرمش گفتم نهایا مثل مرغ درسش میکنم دیگه حالا که نگاه کردم دیدم اردک درستس میخواستم بدونم اصولا ارد ک رو چطور دزس میکنین توی خورشت رو میدونم میخوام اگه بشه درسته درسش کنم توی شکمش چی بریزم ؟گوشتش سفته؟تو فر بپزم بهتر ه یا روی گاز .بوی ضخمش رو چطور بگیرم ممنون میشم کمکم کنین.
    خانمی تااونجایی که اطلاع دارم گوشت پرندگان مثل اردک گوشتشون خیلییی نرمه...

    پس زمان پختش عین مرغه

    اما میمونه غذایی که میخواهید درست کنید

    خانمی اگه علاقه داری به فسنجون..میتونی فسنجون با اردک درستی کنی که حسابی خوشمزه میشه..که این غذای

    محلی مازندرانی هاست...

    یه غذای دیگه هم میتونی درست کنی..دستورمرغ شکم پر رو بگیر..بعدهمون مواد رو بریز توی شکم

    اردک عزیز...بعد شکمش رو باسوزن ونخ بدوز..بعد بندازش توی یه دیگ بزرگ آب جوش

    بعد یک ساعت که باشعله خیلییییییییییی کم پخت(تستش میتونی بکنی باخلال دندون که نرمه یانه؟)

    بعد بزارش توی آبکش..تا آبش بره..بعد توی یه ماهیتابه بزرگ روغن داغ سرخش کن..محشررررر میشه

    ووووییییییی البته بستگی به طبعتون داره ها


    اگه میخوای اردک حروم نشه(لفظ مازندرانی هاست)باید همین جوری بخوریش

    آب جوشی که توش اردک رومیخوای بندازی میتونی باپیازچه+کمی نمک+فلفل+زعفرون

    خوش عطرووبو کنی بعد اردک رو بندازی توش

  2. بانک بند ناف
  3. #370
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    وااااااااااااای ممنونم عزیزم همین حالا تو تایپیک سوالات اشپزی نوشتم که کسی تا حالا تو غذاهای شمالی جوابم رو نداده اینجا رو دیرتر دیدم.عزیزم خودم میخواستم توی شکمش رو با الو و پیاز داغ پر کنم اخه هر جا مرغ شکم پر خوردم مواد تو شکمش تقریبا ی جور بوده خواستم تنوع ایجاد کنم.خیلی ممنونم از لطفت گلم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #371
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19218
    پسند کرده
    26840

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مرغ شکم پر (لونگی )
    این مرغ شکم پر در واقع مال آستاراست که من با کمی دخل وتصرف درست کرده ام

    مواد لازم :
    مرغ درسته یک عدد
    گردوی ساییده شده یک فنجان
    پیاز رنده شده یک عدد آبش را بگیرید
    دوعدد برگه زردآلو یا قیصی - دو الی سه عدد آلو خورشتی
    رب ازگیل یا رب انار یا رب آوچه دوالی سه قاشق غذاخوری
    رب گوجه یک قاشق
    نمک وفلفل وزعفران
    مرغ را اول پختم
    بعد پیازی که آبش را گرفته بودم تفت دادم گردو ساییده شده را به پیاز اضافه کردم باز تفت دادم تا روغن انداخت
    بعد رب ها را اضافه کردم یک چرخ کوچک تو تابه دادم
    برگه ها را ریز کردم با آلو به این مواد اضافه کردم با زهم تفت دادم
    نمک وفلفل وزعفران را هم البته این وسطا اضافه می کنیم
    داخل شکم مرغ ورویش را کمی نمک وفلفل می زنیم
    داخل شکم مرغ را با این مواد پر می کنیم کمی از مواد را با دست زیر پوست مرغ بمالید
    من شکم مرغ را نمی دوزم (تنبلی ) عوضش رویش سیب زمینی می زارم
    در فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت یک ساعت باید طبخ شومد
    نوش جان

    قورمه سبزی
     
    khale leila این نوشته را پسندیده.

  5. #372
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19218
    پسند کرده
    26840

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کاکای کدو





    کدوتنبل را پختم چهار یا پنج برش با پشت چنگال له کردم
    یک پیمانه آرد
    نصف لیوان شکر
    یک عدد تخم مرغ
    کمی شکر (بستگی به شیرینی کدودارد)
    هل نصف ق چ
    دارچین یک ق ج
    دوعدد گردوی درشت کوبیده شده (این قسمت اختیاری است )
    مواد را با هم مخلوط می کنیم
    مایه کاکا نه آنقدر شل باشه که نتوان بهش شکل داد و نه اونقدر سفت که خمیر بشه
    بعد یکی دو ساعت بذارین تو یخچال تا استراحت کنه و بعد تو کف دست گرد کرده و تو روغن سرخ می کنیم.

    یا مثل کوکو یدفعه می ریزی م توی ماهی تابه
    من یکی یکی سرخ کردم
    قورمه سبزی
     
    khale leila و سامره این نوشته را پسندیده.

  6. #373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان آریا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    20

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کدو پلو(غذای اصیل بابلی)
    مواد لازم:
    کدو
    پیاز
    کره
    زیره
    شکر
    نمک وفلفل و زرچوبه ودارچین

    ابتدا پیاز رو با کره سرخ کرده سپس کدو را به اندازه دلخواه در آورده (نگینی ) با پیاز تفت داده وکمی شکر اضافه کرده ونمک وفلفل وزرچوبه ودارچین وزیره اضافه میکنیم در تابه رو گذاشته تا کدو بپزد.برنج رو هم میشود آبکش کرده ومواد را با آن مخلوط کرده هم میتوان
    دمی با آب موادمون پخت.این غذا با نیمرو و با کره غذای دلچسب وراحتیه

    هر یک از ما فرشته هایی هستیم که فقط یک بال داریم.فقط هنگامی قادر به پروازیم که به یکدیگر بپیوندیم..

  7. #374
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مگه کاکا زیره نداره. در ضمن اونی که من خوردم با آرد برنج درست شده بود
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  8. #375
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    265
    پسند کرده
    28

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کوفته قلقلی:





    اون گوجه ی درب و داغون هم گوجه ی ترشی/ گوجه ی شور/ ترشی گوجه هست که عاشقشـــم

    نمی دونم جاش درسته یا نه طبق دستور fargol20 درستش کردم البته بدون سس
    فرقش با کوفته قلقلی هایی که درست می کردم ( البته بدون در نظر گرفتن سس ) توو گوجه ی رنده شده و بکینگ پودرش بود
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

  9. #376
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19218
    پسند کرده
    26840

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    مگه کاکا زیره نداره. در ضمن اونی که من خوردم با آرد برنج درست شده بود
    دوست عزیزم
    کاکا هم با آرد گندم وهم با آرد برنج (بدون کدو) درست می شود
    بعضی ها وقتی کاکا را با کدو درست می کنند اصلا بهش شیر اضافه نمی کنند بعضی هم اصلا آرد نمی ریزن بسته به ذائقه وسلیقه داره
    در ضمن ادویه هاشم باز سلیقه ای است خیلی ها دوروبر من از زیره خوششون نمی آد
    تازه من دستور آنچیزی را که خودم پختم گذاشتم
    بقول شف طیبه -آشپزی سنتی یعنی همونطوری که از مامانتون یاد گرفتین
    دستور کامل انواع کاکا تو کتاب سفره گیلان خانم کاتبینی هست که می تونین بهش مراجعه کنین
    قورمه سبزی
     
    سامره این نوشته را پسندیده.

صفحه 47 از 208 نخستنخست ... 374445464748495057 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما