نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 1663
صفحه 4 از 208 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    رشته خشکار

    * یکی از دسرهای خوشمزه گیلان به نام رشته خشکار است که خارج از این استان هم طرفداران خاص خودش را دارد .این دسر در همه ایام سال در رشت پیدا می شود ولی در ما رمضان به وفور در مغازه ها تهیه میشود. از ترکیب ارد برنج مرغوب و مقدار کمتری ارد گندم تهیه شده و به شکل صفحات مشبک روی سینی مسی بوسیله قیف خاص ریخته شده و به صورت 4 لا تا میشود .نوع بدون مغز آن رشته نام داشته و نوع با مغز خشکار است که مغز آنشامل گردوی خرده شده + شکر+دارچین و جوز هندی است و گاهی از مغز نارگیل وپسته هم استفاده می شود.نوع برنجی که ارد از آن تهیه می شود در مرغوب بودن رشته خشکار بسیار موثراست . بعد از تهیه آن بایدرشته و خشکار سرخشده و سپس درشیره رقیق تهیه شده از آب و گلاب وشکر غوطه ور شود و بعد از 5دقیقه یا تا زمانی که کمی نرمشود از شیره خارج شده و سرو می شود.
    *طرز تهیه را فعلا نمی توانم بنویسم چون خودم تمام فوتهای کوزه گری آن و تهیه در منزل را بلد نیستم .و هر چه بنویسم بعد شرمنده دوستان میشوم .
    راستی از دوستان گیلانی سایت اگر کسی تو خونه رشته ها رو بلده خودش چطور درست کنه لطفا به من هم دستورش رو بگه البته مراحل رشته ریزی رو بلدم فقط فوت وفن مایه اصلی که باعث میشه فقط اشخاص معدودی بتونن رشته های نرم و خوبی رودرست کنند . که من شنیدم بستگی به نسبت و ترکیب آرد برنج و گندم داره که هر چقدر تا بحال پرسیدم کسی درست جواب منو نداده.





    http://www.narenjvtoranj.blogfa.com
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    امریکا ویسکانسین
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بچهها من یه شمالی خارج از کشور هستم که دلم داره برای رشته و خشکار در میاد
    بیچاره مامانم برام دو بار سعی کرد بفرسته نشد یه بار که خام فرستاد خراب شد یه بارم که سرخش کرد و پودر شد حالا من ازتون میخوام که ترو خدا طرز تهیش رو بنوسید تا شاید بتونم از عهدش بر بیام و این هوس لامصبــــــــــــــــــــ ــــــــ رو از بین ببرم پیشا پیش هم از محبتتون سپاس گذارم

  4. #27
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    الهه جون با عرض شرمندگی به علت همسر ندوستی از درست کردن چیزاگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! معذورم. البته شایدم یه روزی پزیدم...

    واااااااااااااای رشته خشکار گفتی و کردی کبابم! من امسال ماه رمضون اصلا رشت نرفتم در نتیجه اصلا هم نخوردم، من از اون رشته خشکارای دهنه ی بازار می خواااااااااااااام... رشته خشکارای تهران صنار نمی ارزه! حداقل اونایی که من تست کردم. می گم مامانم برام سوغاتی عید فطر بیاره!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ای جانم همشهری های دور از منننننننننننننننننن

    مگه دیگه این رشته خشکار از گلوم پایین میره. میخواستم عکس بذارم. دیگه عمرا.

    حالا بهتون یه آدرس تو رشت میدم که هر کس خواست براتون بیاره از همون جا بیاره.

    رشته ریزی آریا

    رشت- بلوار شهید انصاری (همون جاده انزلی خودمون) - نیروی انسانی - روبروی فنی و حرفه ای - خ پارس 2- کوچه 8 متری فجر- پلاک 136

    تلفن: 7722441

    حاج محمد علی شیخ چوکامی
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #29

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    رشته خوشکار
    [JUSTIFY]مواد لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– آب 4 پیمانه [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– مغز گردو چرخ شده 100 گرم [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– مغز هل ساییده شده به میزان لازم [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– آرد برنج 2 پیمانه پلو پز [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]- روغن مایع برای سرخ کردن [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– دارچین 1 قاشق مرباخوری [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– شکر 5/1 پیمانه [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    مواد لازم برای شربت [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– آب 5/1 لیوان [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– دارچین 1 قاشق مرباخوری [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]– شکر به میزان لازم [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    طرز تهیه [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]
    ابتدا برنج را می شوییم و چند ساعتی آنرا خیس می کنیم و بعد آنرا روی دستمالی می ریزیم تا آب آن گرفته شود .سپس برنج را آسیاب می کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج را برای رشته خوشکار که شیرین و چسبان باشد در شمال ایران به نامهای برنج هاشمی ، کاظمی و غریب معروف است ) آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می کنیم و چند ساعتی آن را کنار می گذاریم. سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده را به آرامی خالی می کنیم و مایه را در ظر ف مخصوص شانه خوشکار می ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است ) یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخهای شانه می گذاریم و آن را روی سینی قرار می دهیم و یکباره انگشتان را بر می داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می کنیم. بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می دهیم و بلافاصله چهار گوشه آنرا به داخل تا می کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است ، روی آن می آوریم و با کنار دستها اطراف آن را می چسبانیم. تمام مایه را به همین روش انجام می دهیم. سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می کنیم و در شربت می غلتانیم و در ظرف مناسبی می چینیم .طرز تهیه شربت : آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می کنیم.طرز تهیه خوشکار : مغز گردو ، مغز هل ، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود کمی ورز می دهیم.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]منبع:jjtvn.ir[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    mehregan1384, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نجما جان مرسی از دستورت .ولی این دستور اون رشته خشکار خیلی مرغوبی که ما شمالیها سراغ داریم رو نمیده. افراد خیلی خبره کمی ارد گندم هم به ارد برنج اضافه می کنند. چون اصلا ماهیت ارد برنج سفت میشه مگر اینکه از برنج غریب تهیه شده باشه که اون هم به ندرت کشت میشه و نایابه .برنجی است بسیار نرم و خوشمزه وشیرین . و نکته مهم خمیر گرفتن ارد هست . اینکه باید با آب بسیار کم مخلوط شده و بعد در ظرف یا مخلوط کن زده بشه تا حالت کشدار پیدا کنه درست شبیه مایه فرنی فشکل که عکس و توضیحش را در وبلاگم گذاشتم .و ادرسش رو در همین تالار. در واقع مایه رشته خشکار نباید رقیق مثل دوغ باشه و حالتی کمی کشدار باید داشته باشه . و تابه یا سینی مسی باید با کمی روغن و حتما زرده تخم مرغ چرب بشه و بقیه نکات .
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    امریکا ویسکانسین
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    راستی یه سوال این شانه رسته خشکار رو از کجا تو ایران میشه پیدا کرد اخه باید به مامان بگم بفرسته برام

  9. #32
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    یلدا جان فکر کنم بتونی با قوطی خالی کچاپ یا یه چیز مشابه هم رشته رو بریزی. مامان من وقتی بچه بودیم یکی- دو باری درست کرده بود با همین روش. حداقل امکانات!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 208 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما