نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 1663
صفحه 37 از 208 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    358
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    بازم مثل همیشه !!

    میشه بگید توی رشت خشکار و حلیم و مخلفات پای سفره افطار با کیفیت و خوب رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

    الان خواهرم میگفت توی بازار اصلی رشت پر از این رشته هاست ولی بعلت آلودگی محیط بازار دلش نیومده بخره تا حالا .
    قنادی خوب توی رشت کجاست ؟ میشه اسم و آدرس بدید ؟
    رشته خشکارو اینارو نودونم ما تو اپسیلون شهرمون یا رشته رو میاریم خونه پر می کنیم یا مواد میانی رو میدیم همونجا برامون پر کنن ولی اینکه جدیدا خشک شدنو کاملا قبول دارم
    وآما قنادی به نظر من گزینه اول و آخر سهیل است که هم تو لاکانی شعبه اصلیشه هم تو چهارراه گلسار شعبه داره، فقط باید به موقع بری که شیرینی داشته باشه من عشق دانمارکی هاشم و ایضا باقلواش قیمتشم مناسبه و موندگاری شیرینی هاشم فوق العادست

    حالا با همه تفاسیر اگر پستم ایراد داره تبلیغه تذکر بدین ویرایش کنم

  2. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    319
    پسند کرده
    5

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دستت درد نکنه فرگل عزیز که بالاخره با سعی و کوشش تونستی این عشق و عزیز رو به سرانجام برسونی دوسه روز پیش داشتم اینجا رو میخوندم همون روز که شما و فائقه داشتید درباره دستورش باهم حرف می زدید و دستورای مختلفی که فائقه جون گذاشته بود دخترم که 10 سالشه و روزه بود (اولین روزش بود که روزه گرفته بود) پیشم نشسته بود یه دفعه هوس کرد و گفت مامان من دلم رشته خشکار میخواد هی باخودم کلنجار رفتم یعنی می تونم یعنی نمی تونم چکار کنم گفتم ولش کن این بچه هوس کرده باید زود تهیه کنم شال و کلا ه کردیم رفتیم بیرون خلاصه الانم که خداروشکر برای ماه رمضون تو تهران یه عالمه جا می شه پیدا کرد که شمالیهای عزیز این سوغات خوشمزه و شیرین رو درست و عرضه می کنند خلاصه اینکه رفتیم خریدیم و اومدیم و افطار زدیم به بدن دست گلت درد نکنه عزیزم ولی حتما بعداز اینکه اونایی که خریدم ( یه عالمه خریدم ) تموم بشه دستورت رو امتحان می کنم .
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  3. #291
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مرغ شکم پر
    سبزی معطر شمالی. مرغ. گردو. تقریبا شبیه قورمه سبزی درست میشه

    samir و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  4. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اندر احوالات رشته خشکار

    من هر چند وقت یکبار بنا به درخواست اهل منزل و حال و حوصله شخص خودم میرم تو کارش. مادر محترم از ایران برامون یه شونه اش رو هم خریداری نمونده و آورده.

    بنده همیشه آرد برنج و آرد گندم رو قاطی میکنم . اصلش با آرد برنجه ولی تجربه من نشون داده که فقط آرد برنج که درست میکنم خیلی خشکه و فقط آرد گندم هم درست بشه خیلی نرمه و وقتی تو شهد میره خوشم نمیاد.

    بنابراین عموما نصف نصف میریزم. آرد ها رو خیس میدم برای چند ساعت . روش یه آب صاف میمونه یه کم روشو خالی میکنم همش میزنم بنا به تجربه دیگه غلظت دست آدم میاد و بقیه ماجرا.

    دوست عزیزی که خطها رو پشت هم نمی تونستی درست کنی . احتمالا غلظت مایه زیاد بود واسه همین بریده بریده از قیف میریزه بیرون یه کم آب بریز و کمی صبر کن تا آرد آب به خودش بکشه. دوباره امتحان کن . باید از ماست غلظتش یه کم کمتر باشه . یه چیزی مثل یه سوپ جا افتاده.

    یادتون باشه کار نیکو کردن از پر کردن هست ,نخ سوزن در مورد رشته خشکار

  5. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خاله لیلا جون چه خوشگله ولی من تا حالا نشنیده بودم گردو تو مرغ ترش. اون که گردو داره و سبزی و با گوشت قلقلی درست میشه انار بیج یا انار وابیج یا یه چیزی شبیه همیناست. عاشقشم خیییییییییییلی خوجمجه است.

  6. #294
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مونا جون خاله من ساری زندگی میکنه. اینو از اون یاد گرفتیم
    صحت و سقمش پای خاله جون
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  7. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مونا جان ، خاله لیلا درست میگن مرغ ترش در مازندران به این صورت طبخ میشه یعنی سبزی و گردو. اما در گیلان سبزی بهمراه لپه و تخم مرغ هست. هر دوش فوق العاده خوش مزست اناربیج هم همینطوره سبزی و گردو و گوشت قلقلی بهمراه رب انار.
    جاتون خالی سحری ما مرغ ترش به سبک مازندرانی بود که از دوستم یاد گرفتم بسیار خوش مزست پیشنهاد میکنم امتحان کنید
    آرزوهایت را بر آورده می سازد ، خدایی که آسمانی را برای خنداندن گلی می گریاند.

  8. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط باربی
    من متوجه نشدم بالاخره این رشته ها یا خوشکارها باید خشک باشن یا نرم ؟
    یعنی با دست خورده میشه ؟ آخه اگه توی شهد بمونه و نرم شه چطوری میشه با دست خورد ؟
    یکی توضیح بده لطفا
    رشته خشکار بعد از سرخ کردن سفت و خشک هست. اما وقتی تو شهد میذارین نرم میشه. نرمیش بستگی به خودتون داره که چقدر باشه.هرچقدر بیشتر تو شهد باشه شلتر میشه. معمولاً تا حدی هست که وا نره و از هم نپاشه. ما با کارد و چنگال سرو میکنیم.برای هرکی تو پیش دستی میذاریم و کمی هم روش شهد میریزیم. با چای میچسبه!!(اگه خیلی قحطی زده باشیم با دست بهش حمله میکنیم و با انگشت تهِ شهد رو در میاریم!) مزاح بود ;)

    مونا جان ممنون از توضیحتون. اما فکر کنم اگه آب زیاد باشه نمیشه خط انداخت و قطره قطره تو ماهیتابه میمونه. ولی آردشو بیشتر کنیم این مشکل حل میشه. واسه من که جواب داد. در مورد سفتی آرد برنج هم هرچقدر سفت باشه هیچ اشکالی نداره. بیشتر تو شهد بذارین بخوبی نرم میشه. اگه دیده باشین رشته های حاضری هم همه جا با آرد برنج درست میشه. زیاد که تو شهد بمونه هم نرم میشه هم متلاشی میشه بیچاره!دیگه سفت نیست که!

    marina ممنون از لطفتون خانمی چغرتمه رو میتونین واسه خودتون درست کنین و واسه مریخی محترم یه چیز دیگه بپزین. اما حیفه که خودتون نخورین! چقدر ما خانما بخاطر آقایون کوتاه بیایم آخه! (سازمان حمایت از حقوق بانوان):D

    عسل جون مرسی. نااااازی... شما هم درست کن خب. بر خلاف تصور آدم، هم راحته هم جالب و هیجان انگیز!


    مامان مژگان عزیز ممنون که تشویق میکنین و انگیزه میدین امیدوارم شما هم درست کنین و به اتفاق خانواده و مخصوصاً دختر گلتون ازش لذت ببرین
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

صفحه 37 از 208 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما