نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 1663
صفحه 36 از 208 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    من اومدم! بدون عکس، با توضیح
    1. درست کردن رشته خشکار اونقدرا که فکر میکنیم سخت نیست. فقط یه کم قلق داره.
    2. حتماً باید با آرد برنج خوب درست کنیم. چون با آرد شیرینی اصلاً به سفیدی رشته خشکار های سنتی نمیشه. طعمش هم زمین تا آسمون فرق میکنه. موقع خوردن هم یه کم کش میاد.
    3. حتماً تو ماهیتابه تفلون باشه. من تو ظرفای دیگه امتحان کردم چسبید
    4. من خمیر رو با سس پاش ریختم که اصلاً به تمیزی و چهارخونگی (!) رشته خشکارای بیرون نشد! در اولین فرصت قالب مخصوصش رو میخرم

    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  2. بانک بند ناف
  3. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران


    منم رشته خشکار درست کردم. 1 لیوان آرد برنج رو با 1ونیم لیوان آب مخلوط کردم و تو قوطی نوشابه که سرشو با سوزن درشت(جوالدوز تقریباً!) سوراخ کرده بودم ریختم.(اول چندتا سوراخ کردم اما دیدم بد میشه.1سوراخ هم ظریفتره هم مسلط بودم).
    -مواد مدام ته نشین میشه که هر بار باید خوب بهم بزنین.

    اما مشکلم این بود که یه خط منسجم تشکیل نمیشد(یعنی یه خط راست رو تیکه تیکه مینداخت.انگار که روغن رو آب بریزیم...)و همین باعث شد تارهای ظریف و خوبی نده و پهن هم میشد. آبشو بیشتر کردم درست نشد... آردشو بیشتر کردم بازم نشد...

    واسه همین نتونستم توش مواد بریزم و همش رشته شد!(خشکار نبود). بعد از بستن خمیر و شهد زدن روشو گردو و دارچین ریختم.
    طعمش خوب بود و تجربه جالبی بود. اما نمیدونم مشکل چی بود که مثل حاضری نشد.

    با فلش و بی فلش و چپ و راست عکسیدم از ذوقم!

    توجه: خانمها دقت کنین که در رسپی اصلیش مواد باید داخل خمیر باشه و اینجوری نرمتر و خوشمزه تره!
    اما مال من چون خوب بسته نمیشد مواد رو روش ریختم. اصلش این نیست! اینجوری یاد نگیرین بگین فرگل گفته!شما از این کارا نکنین
    :D
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    کیمیا جان اونا کار خودتونه؟ اگه آره میشه بگین با کدوم دستور درست کردین؟ ظاهرش که خیلی خوب شده!

    فائقه جون جرزنی نکن! پس کو عکسهات؟ ببین من با اعتماد به نفس کامل عکس گذاشتم!تازه چندتا هم گذاشتم!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  4. #283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    فرگل جون مرسی پشتکار! چه عکسای خوشگلی هم گرفتی. باید یه قانون بذاریم تو ماه رمضون کسی قبل از افطار عکس خوراکی نذاره!

    والا فرگل جون مال من همش یه دونه رشته و 3تا دونه خشکار شد که اونم به عکس نکشید! دخلش رو آوردیم فوری!
    حالا این دفعه قیفش رو میخرم با آرد برنج درست میکنم عکس میذارم.
    آمـــــا! میدونی مشکل کارت کجا بود؟ همه ی آب رو نباید همون اول به آرد اضافه میکردی. اول باید یه خمیر سفت درست کنیم که بشه ورز داد. باید خمیر رو اینقدر ورز بدیم تا چسبندگی پیدا کنه. بعد یه ذره یه ذره آب بریزیم هی با دست مخلوط کنیم. این باعث میشه آرد برنج خودش رو بیشتر باز کنه. آخرش باید یه مایه ای داشته باشیم مثل ماست زده شده. دیگه نه ته نشین میشه نه اینکه موقع ریختن بریده بریده میریزه.

    مامانم میگه یکی از فامیلاشون قدیما تو خونه رشته خشکار درست میکرد. میگفت مایه رو به جای اینکه تو قیف بریزه با انگشت هاش میریخت رو تابه! یعنی خمیر باید اینقدر کش دار باشه که از رو دست اون قدر آروم بریزه که با یه بار دست انداختن تو ظرف خمیر، بشه اون شکل رشته رو درست کرد.







    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    فرگل جون من از دستوري كه مامان وخواهرام هميشه درست ميكنن استفاده كردم واين رشته وخوشخوار ها كارخودم روز 5شنبه درست كردم ونكته اينجاست شونه اي كه من استفاده ميكنم يك نو عي هست كه دربازار نيست چون انو يكي از فاميلام برام درست كرده ولي شما هم تمرين كنيد ياد ميگريد همين قدر كه همت كردين تا تجربه كني تحسين تون ميكنم چون خيلي از شماليها هم هنوز نميتونن درست كنن واماده از بازار ميخرن يا ازبستگانشون كه بلدن براشون درست ميكنن من خودم دفعه اول نوع سنتيشو فقط تونستم 5-6 تا دونه درست كنم ونوع سنتي خيلي زحمت داره وسخته ولي خوشمزه است
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط كيميا مامي
    فائقه جون شما با ارد برنج خشك درست ميكنين يا اينكه نوع سنتيشو درست ميكنين كه اول برنج نم ميكنن بعد ميزارن كمي خشك بشه بعد ارد ميكنن وازيك پارچه حرير رد ميكنن تا ارد درشتش گرفته بشه
    من با آرد برنج درست نکردم اصلاً فقط یه بار با آرد شیرینی درستیدم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۵
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    1

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahak_1228
    سلام
    یه سوال اول که با قیف میریزین رو حرارته ایا؟
    بعد دوباره میسرخین؟

    میشه جواب منم بدین میخوام درست کنم

  8. #287
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ماهک جان با قیف ریخته می شه روی حرارت اما سینی یا تابه روغن نداره، نهایتا در حد چرب شدن؟
    بعد که پیچیدی موقع سرو باید تو روغن سرخ بشه رشته های آماده.

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خواستن توانستن است!
    بازم رشته خُشکار درستیدم!با همکاری مامان جون مزه حاضری رو میداد. اما پر ملات تر و مطمئن تر!! اینبار به توصیه فائقه جون اول کمی آرد برنج رو با آب مخلوط کردم تا خمیر بشه بعد خوب ورز دادم و حدود یه ساعتی موند و گاهی ورز میدادم.مرسی :*
    بعد با آب و کمی گلاب کم کم رقیقش کردم(نه خیلی زیاد! تا حدی که از سوراخ ظرفم بیرون بیاد)
    -اما تقلب هم کردم که جواب داد!:*D
    مایع کم اومد بنابراین در جا یه کم آرد رو با آب خمیر کردم و کم کم آب اضافه کردم تا رقیقتر بشه و دیگه نذاشتم بمونه. بازم خوب شده. به نظرم مهم غلظتشه!اگه آب زیاد باشه خراب میشه.
    -ظرفم یه بطری نوشابه یه بار مصرف بود که سرشو با سوزن درشت و حرارت چندتا سوراخ کرده بودم. مهم اینه که مایع به صورت روان و یک دست از سوراخها با فشاری که به بطری میدین بیرون بیاد و قلمبه نریزه! حالا هر ظرفی میتونه باشه.

    از بعضی مراحلش با کمک مامان گرامی عکس گرفتم که رو عکس توضیح میدم.

    مواد و وسایل لازم

    آرد برنج 2 لیوان
    آب و کمی گلاب برای رقیق کردن خمیر
    گردو و هل و دارچین و پودر شکر.......به دلخواه
    شهد(شربت)
    شانه مخصوص و یا بطری با در سوراخ شده
    پارچه نخی تمیز

    مایع رو طبق روش بالا درست میکنیم.
    ماهی*تابه نچسب رو گرم کرده و با پنبه آغشته به روغن کمی چرب کرده و حالا با فشاربه بطری، مایع رو تو ماهیتابه میریزیم و خط میندازیم. بهتره خیلی نازک نباشه که زود بسوزه و خیلی هم کلفت نباشه که خمیر بشه! سریع بریزید که همه جاش با هم سرخ بشه.
    نیاز نیست خیلی رو گاز بمونه.درحد 1دقیقه تا زمانیکه ظرفو تکون میدین و خمیر خودش جدا میشه کافیه(از کفگیر کمک بگیرین). نباید برشته بشه چون دیگه نمیشه تا کردش.(این عکس چون مال آخرین رشته هست مایع کم اومد و خوب همه ماهیتابه رو نگرفت)


    "رشته" مواد میانی نداره ولی "خُشکار" داره. من اینبار همشو خشکار درستیدم.
    گردو رو خورد کرده و کمی هل و دارچین و پودر شکر اضافه میکنیم. وقتی رشته*ها رو از رو گاز برداشتیم بلافاصله اونها رو روی پارچه گذاشته و تا میکنیم(عکس ندارم. کیمیا جان صفحه قبل با عکس توضیح دادن)و وسطش کمی از این مواد میریزیم.


    رشته و خشکارها رو روی یه پارچه تمیز کنار هم میچینیم(روی همدیگه نباشن بهتره. چون ممکنه به هم بچسبه)

    نکته:اگه میخواین رشته خشکار رو به مدت طولانی نگهدارین حتماً سرخش کنین بعد فریز کنین و هر وقت خواستین گرم کرده و شهد بزنین. ولی اگه خمیرشو فریز کنین خراب میشه. این خمیر تو هوای آزاد زیاد بمونه هم خراب میشه. پس زودتر سرخش کنین.

    حالا رشته خشکارها رو خوب سرخ میکنیم تا دو طرفشون طلایی بشه(تازه کارم خب...اندازه هاش دقیق مثل هم نیست);)




    شربت رو با شیرینی دلخواه درست میکنیم(مثل شربت زولبیاست. اما باید کمی رقیق باشه تا شکرک نزنه).
    خشکارهای سرخ شده رو تو ماهیتابه گذاشته و روش شربت میریزیم و میذاریم یه جوش بزنه. دقت کنین که خیلی زیاد نمونه تا وا بره! تست میکنیم که کمی شل شده باشه. وقتی از اون حال خشکی دراومد و شل شد از حرارت برمیداریم و سرو میکنیم.


    موقع سرو چند قاشق شربت روشون بریزین خوشمزه تر میشه!من که عشق شیرینی دارم و شربت خالیشم میخورم!:D


    گشنگان منتظر بودن دیگه به تزئین نرسید! با پودر پسته و نارگیل میشه تزئینش کرد(البته سنتیش تزئین نداره)
    [HIGHLIGHT=#ff0000]
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]نبینید انقدر توضیح دادم. خواستم کامل باشه! وگرنه درست کردنش خیلی راحته. از زولبیا بامیه راحتتره به نظرم و خوشمزه تر و مقوی تر! چون توش مواد میانی داره. یه بار تست کنین واسه افطار پشیمون نمیشین! [/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ccc1d9] [/HIGHLIGHT]
    [/HIGHLIGHT]
    mitra40 و kati a این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

صفحه 36 از 208 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما