نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 1663
صفحه 35 از 208 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    چَغَرتَمِه مامان پز


    دستورش هست. البته ما بجای رب 1 عدد گوجه میریزیم.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  2. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    من یکی دو تا دستور واسه رشته خشکار پیدا کردم که با ذکر منبع میذارم. مسئولیتش با نویسنده ی مطلب :دی

    رشته خشکار

    مواد لازم

    – آب 4 پیمانه

    – مغز گردو چرخ شده 100 گرم

    – مغز هل ساییده شده به میزان لازم

    – آرد برنج 2 پیمانه پلو پز

    - روغن مایع برای سرخ کردن

    – دارچین 1 قاشق مرباخوری

    – شکر 5/1 پیمانه


    مواد لازم برای شربت

    – آب 5/1 لیوان

    – دارچین 1 قاشق مرباخوری

    – شکر به میزان لازم


    طرز تهیه


    ابتدا برنج را می شوییم و چند ساعتی آنرا خیس می کنیم و بعد آنرا روی دستمالی می ریزیم تا آب آن گرفته شود .سپس برنج را آسیاب می کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج را برای رشته خوشکار که شیرین و چسبان باشد در شمال ایران به نامهای برنج هاشمی ، کاظمی و غریب معروف است ) آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می کنیم و چند ساعتی آن را کنار می گذاریم. سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده را به آرامی خالی می کنیم و مایه را در ظر ف مخصوص شانه خوشکار می ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است ) یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخهای شانه می گذاریم و آن را روی سینی قرار می دهیم و یکباره انگشتان را بر می داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می کنیم. بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می دهیم و بلافاصله چهار گوشه آنرا به داخل تا می کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است ، روی آن می آوریم و با کنار دستها اطراف آن را می چسبانیم. تمام مایه را به همین روش انجام می دهیم. سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می کنیم و در شربت می غلتانیم و در ظرف مناسبی می چینیم .طرز تهیه شربت : آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می کنیم.طرز تهیه خوشکار : مغز گردو ، مغز هل ، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود کمی ورز می دهیم.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  3. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    از فیس بوک، صفحه گیله مردان و گیله زنان



    طرز تهیه رشته خشکار....


    طرز تهیه رشته* خوش کار :

    یک بطری آب نیم لیتری که بتوانید روی بدنه آن فشار وارد کنید انتخاب کنید

    با سوزن کلفت یا میخ نازک ۳ سوراخ به شکل مثلث ایجاد کنید

    یک پیمانه آرد(یک استکان متوسط پا فیلی )در میکسر بریزید.توجه :آرد را در استکان فشار ندهید ،فقط استکان را سر صاف پر کنید .

    با همان استکان ،سر پر آب در میکسر بریزید

    دست کم ۵ بار مخلوط کن را روشن و خاموش کنید تا یک محلول یک دست به دست آید

    یک تابه تفلون صاف بردارید

    روی گاز بگذارید داغ شود

    در یک کاسه زرده تخم مرغ و کمی* روغن مایع* مخلوط کنید

    یک پارچه بسیار کلفت و سفت (مثل فاستونی )انتخاب کنید

    محلول را در ظرف آب بریزید

    تابه تفلون را با یک پارچه کلفت با زرده تخم مرغ و روغن مایع* اغشته کنید(بسیار بسیار کم .حتی به سختی قابل دیدن باشد )

    به صورت سه خط ممتد افقی و عمودی رشته* بریزید (حتما ممتد و بی* وقفه بریزید مثل آنها که سر میدان رشته* می*ریزند ،حتما حرکت دستشان را دیده اید)

    رشته* را سریع جمع کنید و تا کنید (باز حتما سر میدان دیده ئید)

    ۲ بار این صفحه توری را در دو جهت مختلف تا کنید

    بقیه را خودتان میدانید که چه طور خوش کار بپیچید

    نوش جان

    برای من تنهای غربت نشین اگر دوست داشتید دعا کنید

    با تشکر از بهاره سلطان خواه جهت ارسال این پست...
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  4. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    یه بار یادمه مامانم داشت میگفت خمیر رشته رو چه جوری درست میکنن. انگار به این روش نزدیکتر بود

    رشته برشته یا رشته خشکار



    مواد لازم برای‎ ‎تهيه رشته‎:
    آرد برنج ‏‎ 2 ‎پيمانه پلوپز‎
    آب ‏‎ 4 ‎پيمانه يا به‎ ‎ميزان لازم‎

    مواد لازم جهت تهيه‎ ‎خشکبار‎:

    مغزگردو‎100 ‎گرم‎

    مغز هل‎ 3 ‎قاشق‎ ‎مرباخوری‎

    دارچين‎ 5/3 ‎قاشق مرباخوری‎

    زنجبيل در صورت تمايل‎ 1 ‎قاشق چايخوری‎

    شکر‎ 2 ‎پيمانه پلوپز‎

    مواد لازم برای تهيه‎ ‎شربت‎:
    آب‎ 1.5 ‎ليوان‎
    شکر به ميزان لازم‎
    دارچين ‏‎1 ‎‏ قاشق مرباخوری‎
    روغن برای سرخ کردن‎ ‎‏ به ميزان لازم‎

    طرزتهيه‎:

    ابتدا آرد برنج را الک کرده سپس آب را کم کم‎ ‎به آن اضافه می کنيم تا بصورت خمير نرمی دربيايد ‏خمير را به مدت 45 دقيقه ورز می‏‎ ‎دهيم سپس کم کم آب را اصافه می کنيم و نيز باز توسط دست ‏ورز می دهيم تا مايع تقريبا"‎ ‎شلی دربيايد به صورتی که از شانه مخصوص به راحتی خارج شود اين کار ‏ورز دادن به مدت‎ 1.5 ‎تا 2 ساعت طول می کشد زيرا برنج در زمان ورز دادن ور می آيد. سپس ‏تمام مواد‎ ‎خشکبار را که در مواد لازم ذکر شده را با هم مخلوط می کنيم سينی مسی را چرب کرده‎ ‎بوسيله برس يا دستمال چرب و از مايع آرد درون شانه مخصوص ريخته و بصورت دايره ای يا‎ ‎ضربدری پهن می کنيم تا بصورت رشته دربيايد سپس بعد از مدت کوتاهی از سينی مسی آنرا‏‎ ‎جدا ‏کرده و مواد خشکبار را داخل آن می ريزيم به ميزان نصف قاشق مرباخوری و بعد‎ ‎کاملا می پيچيم ‏روغن را در ظرف مورد نظر ريخته و رشته خشکبار را در آن سرخ می کنيم‎ ‎بعضی از افراد تمايل دارند ‏که بدون شيره يا شربت مصرف کنند اگر به اين طور ميل کردن‎ ‎تمايل داريد کافی است مانند کتلت ‏سرخ کنيد يا اينکه شربت آنرا درست کرده و رشته‎ ‎خشکبارها را درون آن گذاشته و به مدت 3 دقيقه ‏روی حرارت قرار می دهيم اگر رشته‎ ‎خشکبارها زياد بماند در درون شربت له می شود‎.

    طرزتهيه شربت‎:
    آب و شکر‎ ‎را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده و دارچين را اضافه می کنيم سپس می گذاريم تا ‏‏5‏‎ ‎دقيقه بجوشد سپس رشته ها را اضافه می کنيم به مدت 3 دقيقه البته توجه داشته باشيد‏‎ ‎باز هم رشته ‏ها بايد سرخ شوند‎
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  5. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    اینم از وبلاگ نسیم بانو ی عزیز که زحمت کشیدن مرحله به مرحله با عکس توضیح دادن

    رشته خشکار



    ...
    واسه درست کردن خمیر بسته به اینکه چه تعداد میخواهید درست کنید میتونید ارد و آب رو کم و زیاد کنید. من کم درست کردم. مثلا ۲ لیوان ارد و ۱/۵ لیوان آب البته باید نگاه کنید که خمیر نه زیاد رقیق باشه نه غلیظ طوری که وقتی همزن رو توش میزنید و میارید بیرون نه خیلی کش بیاد نه رقیق باشه و بریزه! ارد و آب رو مخلوط کنید و ۵ دقیقه با همزن بزنید تا یکدست بشه.
    مواد داخل خشکار:
    گردو آسیاب شده ۲۰۰ گرم
    هل پودر شده ۱ قاشق غذاخوری
    دارچین ۱ قاشق غذاخوری
    شکر ۳ قاشق غذاخوری
    من مرحله به مرحله عکس گرفتم واستون میزارم.

    این خمیرشه که باید این شکلی باشه البته خمیر که نمیشه گفت بیشتر حالت مایه داره.




    این هم دستگاه رشته خشکار ریزی منه! البته یکم خنده داره اما من
    باهاش خیلی راحتم اختراع شوهر بندست! حالا تو ایران خیلی ها با دست میریزن اما من بلد نیستم! من سر این جای عسل رو یکم سوراخ کردم باهاش میریزم سوراخش باید خیلی ریز باشه.




    این هم شیوه ریختن هستش باید به صورت رشته رشته از یه سمت شروع کنید و بعد از جهات مختلف تا حالت تارعنکبوتی پیدا کنه. یادتون باشه تابه مورد نظر باید حسابی بزرگ، داغ و چرب شده باشه. بعد از هر
    بار ریختن دوباره با پنبه چربش کنید.









    حالا عکس های مراحل بستن رو اینجا واستون میزارم .















    ...
    یادم رفت بگم که اصل رشته خشکار باید با ارد برنج درست بشه اما من و دوستم متین که همیشه باهم رشته خشکار درست میکردیم به این نتیجه رسیدیم که با ارد شیرینی خیلی خوشمزه تر و سبکتر میشه و حالت شیرینی خونگی داره کاملا! این بود که از اون سال که یادش بخیر چقدر بهمون خوش گذشت همیشه با ارد شیرینی درست میکنیم. متین جونم دلم واست تنگ شده خیلی.
    واسه رشته هم مدل بستن دقیقا اینجوری اما دیگه داخلش مواد نمیزارید.
    بعد رشته خشکار های آماده رو سرخ میکنید و داخل شیره میندازید تا شیره به خوردشون بره. اما زیاد نزارید بمونه تا نرم بشه یکم که شیره به خوردشون رفت در بیارید و نوش جان کنید.
    واسه درست کردن شیره هم نیاز به ۱/۵ لیوان آب +۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر+۱ قاشق مرباخوری دارچین و کمی هل و گلاب دارید که همه را باهم میزارید بجوشه و کمی غلیظ بشه. بعد رشته و خوشکارهای سرخ شده را داخلش بندازید البته میزان شیره بستگی به تعداد رشته خوشکارهای شما داره.
    بعد از افطار با چای خیلی میچسبه! امروز همه خوردن و کلی تعریف کردن امیدوارم خوشتون بیاد!
    mitra40 و شاپرک* این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  6. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط fraulein fafa
    اواااا فرگل جون کاری نکردم که فقط یه گوگل سرچ زدم
    من الان آرد برنج ندارم. ولی شدیداً دلم میخواد دستور نسیم بانو رو امتحان کنم با آرد شیرینی ولی اون روش ورز دادن که مامانم میگفت! حالا شاید بعد از افطار رفتم تو کارش
    مرسی عزیزم. از تنبلی سرچ مرچ نکردم دیگه. شوووما زحمتشو کشیدی آبجی ;)


    -منظور از آرد شیرینی همون آرد گندم (سفید) 3---4صفره دیگه؟
    -متوجه نشدم چجور ورز میدن! مگه قرار نیست مایع و رقیق بشه؟ تو دستورهای دیگه هم سریع درست میشه. چجوری 1 ساعت مایع رو ورز میدن؟
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  7. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    فرگل جون فکر کنم آرد برنج بیشتر طول میکشه تا خمیرش کش دار بشه. من الان خمیر رو با آرد سفید درست کردم. به نیم ساعت هم نکشید! یه لیوان آرد رو با نصف لیوان آب مخلوط کزدم و ورز دادم. بعد کم کم آب اضافه کردم تا یه مایه کش دار در بیاد.
    مرحله پختش رو انجام دادم میام میگم!
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  8. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران



    ريختن در ماهي تابه


    تا كردن رشته


    پركردن با مخلوط مغزگردو و شكر و دارچين



    رشته خوشخوار آماده شده خام

    رشته خوشخوار آماده شده سرخ شده و شهد زده
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

صفحه 35 از 208 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما