نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 1663
صفحه 34 از 208 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  1. #265
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1962
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آش شله قلمکار مامان پز
    از اونجایی که مامانم پخته و من فقط نظارت داشتم دستورش رو حدودی می دونم ولی سامره جون دستور خودشون رو با نکات کامل تو همین تاپیک گذاشتن، یعنی اینجا:
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مال ما البته فکر کنم حبوباتش کمتره. گوشت رو هم خیلی بیشتر می ریزیم. همسر من بهش می گه "آش چلوکباب" .



    مامان من هر سال قبل از ماه رمضون این آش رو تو مقدار زیااااااااااد درست می کنه و بسته بندی می کنیم و تو فریزر می ذاریم و گاهی یه بسته رو در میاریم و حالشووووووووووو می بریم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۸:۳۹ بعد از ظهر
    khale leila و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    شش انداز

    من دیروز از شبکه ی تلویزیونی استان گیلان دستور پخت 6انداز رو یادداشت کردم . عین خورش فسنجون بود ولی بجای مرغ و گوشت بادمجون سرخ شده داشت . باید خوشمزه باشه .

    این شمالی ها هم غذاهای خوشمزه ای میخورن ها . هم سالم هم مقوی . بیخود نیس که پوست و موهاشون خوبه .
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    545
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط دخترک
    فائقه شما که اونجا تو وفور نعمتین که:(((((((((((
    این دومین ماه رمضونیه که رنگ رشته خشکار ندیدم:(((((((((((((((((((
    ساره رشته خشکار هم رشته خشکارای قدیم! الان معلوم نیست با چه برنجی درست میکنن خشکه آرواره خرد کن میشه! باید آستینا رو بالا بزنیم تو این زمینه هم خودکفا بشیم
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  5. #268
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1962
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    فائقه کاااااااااااااااااااااااا املا موافقم! بریم تو کار راز و رمزاش!

    قربونت برم مریمی مهربونم . اون موقع که اونورا بودیم گاهی ازشون می خریدم اما تومنی صنار با مالِ رشت فرق می کنن:(
    یه جور شیرینی مخصوص ماه رمضونه که رشته ش از آرد برنج به عنوان ماده ی اصلی تشکیل می شه. بعد مثل زولبیا که با قیف می ریزن اینم با یه وسیله ی مخصوص مدل توری می ریزن رو سینی روی حرارت بعد تاش می کنن، خشکار هم همینه فقط موقع پیچیدن توش مخلوطی از پودر شکر و گردو و دارچین و... می ریزن. بعد هم باید تو روغن سرخ بشه و کمی تو شربت شکر داغ خیس بخوره و اوممممممممممممممممممم. دلم خوااااااااااااااااااست:((
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    545
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    باید بذاریم بعد از ماه رمضون بریم تو کارش. الان به هیچ نتیجه ای نمیرسیم جز اینکه خونه میشه سونا بخار واسه شما سونا خشک البته
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  7. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    بازم مثل همیشه !!

    میشه بگید توی رشت خشکار و حلیم و مخلفات پای سفره افطار با کیفیت و خوب رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

    الان خواهرم میگفت توی بازار اصلی رشت پر از این رشته هاست ولی بعلت آلودگی محیط بازار دلش نیومده بخره تا حالا .
    قنادی خوب توی رشت کجاست ؟ میشه اسم و آدرس بدید ؟

  8. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    درست کردن رشته خشکار باید آسون باشه. دیدم که به راحتیه زولبیا درستش میکنن.

    مهم موادشه که یکی از دوستان اگه فامیلی آشنایی چیزی... داره ازش بپرسه عالی میشه!
    1در دنیا و 100 در آخرت اجرشه!من تضمین میکنم

    الان دیگه رشته خشکارها کیفیت خوبی ندارن معمولاً. گردو که گرونه و براشون نمیصرفه. یکم گردوی سیاه و بی کیفیت و عنکبوتو!!با خاک قند و دارچین قاطی میکنن و میریزن لای رشته و با دستهای تمییییزشون و بدون عرق و اینا!! میذارن تو کاغذ و میدن به ملت!کم پیش میاد با کیفیت و تمیز باشه. خونگیش خیلی بهتره و قطعاً پر ملات و خوشمزه و بهداشتی تر!
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  9. #272
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط toranj
    * یکی از دسرهای خوشمزه گیلان به نام رشته خشکار است که خارج از این استان هم طرفداران خاص خودش را دارد .این دسر در همه ایام سال در رشت پیدا می شود ولی در ما رمضان به وفور در مغازه ها تهیه میشود. از ترکیب ارد برنج مرغوب و مقدار کمتری ارد گندم تهیه شده و به شکل صفحات مشبک روی سینی مسی بوسیله قیف خاص ریخته شده و به صورت 4 لا تا میشود .نوع بدون مغز آن رشته نام داشته و نوع با مغز خشکار است که مغز آنشامل گردوی خرده شده + شکر+دارچین و جوز هندی است و گاهی از مغز نارگیل وپسته هم استفاده می شود.نوع برنجی که ارد از آن تهیه می شود در مرغوب بودن رشته خشکار بسیار موثراست . بعد از تهیه آن بایدرشته و خشکار سرخشده و سپس درشیره رقیق تهیه شده از آب و گلاب وشکر غوطه ور شود و بعد از 5دقیقه یا تا زمانی که کمی نرمشود از شیره خارج شده و سرو می شود.
    *طرز تهیه را فعلا نمی توانم بنویسم چون خودم تمام فوتهای کوزه گری آن و تهیه در منزل را بلد نیستم .و هر چه بنویسم بعد شرمنده دوستان میشوم .
    راستی از دوستان گیلانی سایت اگر کسی تو خونه رشته ها رو بلده خودش چطور درست کنه لطفا به من هم دستورش رو بگه البته مراحل رشته ریزی رو بلدم فقط فوت وفن مایه اصلی که باعث میشه فقط اشخاص معدودی بتونن رشته های نرم و خوبی رودرست کنند . که من شنیدم بستگی به نسبت و ترکیب آرد برنج و گندم داره که هر چقدر تا بحال پرسیدم کسی درست جواب منو نداده.





    http://www.narenjvtoranj.blogfa.com
    ---------------------

    [quote=Maryam Banoo]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "دخترک":1nzl93vd
    فائقه شما که اونجا تو وفور نعمتین که:(((((((((((
    این دومین ماه رمضونیه که رنگ رشته خشکار ندیدم:(((((((((((((((((((
    حالا این رشته خشکار چی هست؟
    ساره میدون ان - قلاب ریخته منتهی من نمیدونستم چیه بهش توجه نکردم
    بخرم باست؟[/quote:1nzl93vd]

    اینم رشته خشکاااار
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

صفحه 34 از 208 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما