نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 1663
صفحه 3 از 208 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    با اجازه خانومهاي شمالي، من دستور پنير برشته رو كه خيلي سريع آماده مي شه، مقوي و خوشمزه است مي ذارم:

    ابتدا كره رو تو تابه آب مي كنيم، پياز داغ آماده شده رو سريع به اون اضافه مي كنيم. پنير صبحانه به آن اضافه مي كنيم تا نرم بشه. در آخر تخم مرغ و شويد خشك رو به اون اضافه مي كنيم و بسته به ذائقه نمك و فلفل مي زنيم.
    من پيشنهاد مي كنم بخاطر از بين رفتن آلودگي احتمالي، بذارين تخم مرغ خوب سفت بشه.
    به نظر من هرچي پنير و شويد بيشتر باشه خوشمزه تر مي شه.


    ارسال مطلب توسط ترنج
    mitra40, باران67 و *فاطمه* این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سلام دوستان خسته نباشید
    ممنونم از توضیحات نجما جون
    یه روش دیگه هم برای پنیر برشته هست
    پنیر را که بهتره پنیر لیقوان باشه یا پنیر گاوی (البته با پنیر سفید هم خوشمزه میشه )
    همرا ه با روغن کمی زردچوبه خوب له میکنیم و سپس دو عدد تا سه عدد تخم مرغ به ان اضافه میکنیم و با زهم هم میزنیم
    روی اجاق میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیره و نسوزه کم که سفت شد از روی اجاق برمیداریم
    معمولا پنیر برشته را با غذاهایی چون خورشت ترش واش یا ترش تره میخورند
    البته با لوبیا پلو هم خیلی خوشمزه میشه
    طرز تهیه فسنجون شمال هم تو قسمتها خورش و در تاپیک فسنجون ترش ذکر شده
    mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    فاصله بین مشکل و حل ان یک زانو زدن هست ....اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    مواد داخل شکم ماهی

    اشبل خود ماهي + گردو+ انار ترش ساييده شده + رب انار+ رب گوجه + سبزيجان معطر
    اینها را خوب مخلوط میکنم و تو شکم ماهی میذاریم
    برای برنجها هم از یه مقدار زیره برای خوش طعم کردن و یه حبه سیر روی برنج گذاشتم و کمی دارچین (خیلی کم) به برنج پاشیدم و از روغن کرمانشاهی استفاده کردم
    برای زرشک پلو هم به همین صورت برنج را طبخ کردم
    منتهی دارچین استفاده نکردم
    برای مرغ زرشک پلو
    ابتدا با یه پیاز و هویج اب زعفرون مرغها را پختم و سپس مرغها را در پیازی که قبلا سرخ کرده بودم تفت دادم و یه کم رب اضافه کردم و گذاشتم تو ربو روغن تفت بخوره کمی هم از اب خودش به این مخلوط اضافه کردم
    و زعفران را روی مزغها ریختم تادوباره خوشرنگ بشه کمی زیره هم اضافه کردم پودر زیره و زنجبیل خیلی مرغ را خوش طعم میکنه ولی باید کم استفاده بشه
    سپس مرغها را با همون سس توی دیس چیدم و روش برنج ریختم و با زرشک و خلال تزیین کردم
    mitra40 و marzieh55 این نوشته را پسندیده.
    فاصله بین مشکل و حل ان یک زانو زدن هست ....اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    خورش چغرتمه






    خورش چغرتمه
    *چ و غ با فتحه - ر با ساکن - ت با فتحه - م با کسره خوانده شود.

    مواد لازم : نصف سینه یک مرغ پخته شده - پیاز متوسط 1 عدد سرخ شده - تخ مرغ 2 عدد - رب گوجه فرنگی 1 ق غذا خوری - نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین - زعفران دم کرده در صورت تمایل 1 ق چایخوری- ابلیموی تازه 1 ق چایخوری - آب مرغ به میزان لازم
    طرز تهیه : مرغ پخته شده را ریش ریش یا خرد کرده و در تابه با کمی روغن تقت دهید .بعد رب گوجه را اضافه کرده و هنگامی که رنگ رب خوشرنگ شد پیاز را بیفزاید .مراقب باشید حرارت کم باشد تا رب و پیاز نسوزد .سپس آب مرغ را به اندازه ای که روی مواد را بگیرد اضافه کنید+ آبلیمو و ادویه ها و بگذارید تا مواد به مدت 5 دقیقه با هم پزند در این مرحله در صورت تمایل می توانید زعفران را هم به واد اضافه کنید . بعد از 5 تا 10 دقیقه چون همه مواد خورش از قبل آماده شده یرع به روغن می افتد و شما می توانید تخم مرغها را که در ظرفی جداگانه با چنگال زده اید روی خورش ریخته و کمی هم بزنید تا به همه جای غذا برسد و درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ بسته و خودش را بگیرد .
    خورش چغرتمه آماده است و می توانید آن را با برنج نوش جان کنید .
    * آب این خورش نباید زیاد باشد .
    * تخم مرغها را بعد از ریختن روی خورش زیاد هم نزنید چون غذا منظره جالبی پیدا نخواهد کرد.
    * من برای تهیه این خورش که در عکس می بینید از گوشت بلدرچین استفاده کردم . شما می توانید بنا به تعداد خانواده مواد را زیاد کرده و مخلوطی از گوشت سینه و ران مرغ را که خوشمزه تر است استفاده کنید . هم چنین از کناره ها و بخش های دیگر مرغ هم می شود استفاده کرد.
    * برای خرد کردن یا ریش نمودن گوشت مرغ دقت کنید که به صورت تکه های خیلی ریز ریش نشود چون خورش شبیه حلیم می شود.
    * این خورش با گوشت مرغابی هم بسیار خوشمزه است.
    * در ضمن از دیدن تخم مرغ در خورش وحشت نکنید .این خورش را اگر با رعایت همه نکات نوشته شده بپزید بسیار لذیذ است. بخصوص نکته کم اب بودن آن .




    http://narenjvtoranj.blogfa.com/cat-11.aspx
    باران67, marzieh55 و samane0101 این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دوستان گلم سلام من افتخار آشنایی با خیلی از دوستان این سایت را از نی نی سایت داشتم ... مخصوصا" نجما جون...

    در مورد باقالی کشاورزی میتونین به صورت پوست کنده و آماده از بازار تجریش تهیه کنید توی هر فصلی هم باشه اونجا موجود هست اختلاف قیمتش هم با پاک نشده اش خیلی نیست گاهی هم اختلافی ندارن....

    :s16:

  7. #22
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    بادنجون كباب

    يه غذاي خيلي خيلي خوشمزه ي گيلاني كه كمتر جايي اسمش به گوشم خورده و گويا ديگران خيلي باهاش آشنايي ندارن (مثل ميرزاقاسمي جهاني نشده!) بادنجون كبابه. براي پختنش مخلوط كرم مانندي مشابه مواد كال كباب يا زيتون پرورده درست مي كنيم و بادنجون رو پوست مي كنيم بدون اينكه كلاهكش رو بگيريم بعد از وسط يه چاك عميق مي ديم به طوري كه بادنجون دو شقه بشه و فقط از انتها به هم وصل باشن بعد از تلخي گرفتن بادنجون به هر روشي كه خودتون بلدين لاي بادنجون از اين مايه مي ماليم و مي ذاريم همه ي اطراف بادنجون با حرارت كم هم سرخ بشه و هم بپزه. مي شه از همين مايه داخل يه گوجه فرنگي خالي شده هم ريخت و كنار بادنجونا سرخ كرد.




    مايه ي اين غذا تركيبيه از:
    مغزگردوي چرخ شده
    پياز و سير مولينكس شده (يا رنده ريز يا چرخ شده)
    نمك و فلفل
    رب انار
    سبزيجات معطر ترجيحا شمالي (بينه، خالواش و چيزاي ديگه كه اسمشون رو بلد نيستم! مي شه از دلار هم كه تركيبيه از سبزيجات معطر با نمك استفاده كرد كه در اون صورت احتمالا غذا ديگه نمك نمي خواد! اگه سبزيجات شمالي نداشتين هم كارتون با نعنا و پونه راه ميفته)
    براي خوشگلتر شدن غذا مي شه به جاي دو نيم كردن بادنجون فقط يه چاك عميق از يه طرفش وارد كرد كه تميزتر در مياد اما من شيوه ي سنتي رو ترجيح مي دم گيريم كه مواد از لاي بادنجون در بياد و سس ماليش هم بكنه!




    درضمن واسه ي اين غذا بهتره بادنجوناي كوتاه و كوچولو انتخاب بشن.

    انتقالی
    1388/3/7 2:10 ق.ظ
    mitra40, nilo0far, marzieh55 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    بادنجون ورقه

    غذاي فوق العاده ساده ي بعدي كه اكثر وقتا فراموش مي شه بادنجون ورقه ست! آسونترين غذاي ممكن با بادنجون و يكي از خوشمزه ترينهاش!




    بادنجون حلقه حلقه شده ي تلخي گرفته رو كه تو روغن سرخ كنيم و همه ش رو روي هم بچينيم و 3-4 تا تخم مرغ حسابي هم زده روشون بريزيم و بذاريم با حرارت كم و در بسته (مثل كوكو) ببنده (يا با حرارت زياد و مثل نيمرو و بدون درپوش كه برشته تر و خشكتر مي شه!) مي شه اين غذاي ساده ي ساده!



    انتقالی
    1388/3/7 2:12 ق.ظ
    گمگشته, mitra40, marzieh55 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #24
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کشک بادنجون



    انتقالی
    1387/7/20 3:23 ب.ظ
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 208 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما