نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 1663
صفحه 29 از 208 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    10

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران



    باقالی قاتق(؟) دستپخت مامان جانم

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    545
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    آلوچه فشکن




    ساره نهضتی که به راه انداختی ادامه داره!
    mitra40, ELAHE_ABAN, sita-golam و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    137
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران


    الوچه فشکن.خیلی خوشمزه بووووووووووووووووود.مرسی دخترک جون.
    ELAHE_ABAN و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  5. #228
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک
    ظاهرا اینجا یعنی تهران بیشتر به اسم نمک سبز میشناسن
    اگر بگین دلار نمیدونن چیه

    یه سوال:من امروز باقالی رشتی خریدم.از اینایی که رنگش سفیده و شبیه بادوم زمینیه.به غیر از باقلا قابق چه غذای دیگه ای میشه درست کرد؟
    من تو اش میریزم بعضی وقتا هم تو قورمه سبزی


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطیما 361 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۸
    محل سکونت
    ايران / آبادان
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    310
    پسند کرده
    186

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    fبچه ها وقتی من بچه بودم توی شیراز سیب ترش رو له میکردیم و با نمک و نعنا و پونه که لا به لاش میریختیم میذاشتیم یه روز بمونه بعد میخوردیم خیلی خوشمزه میشد فکر کنم این گوجه سبزها هم تقریبا همین مزه رو بده
    لازانیا
     
    نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ما اولین بار است که بندگی می کنیم ولی او قرن هاست که خدایی می کند

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    483
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    ميرزا قاسمي با كته

    من قبلا" ميرزا قاسميو با پيازداغ درست ميكردم و اينبار دقيقا" طبق دستور سامره جون كه تو صفحه 13 همين انجمن هست درست كردم و فوق العاده خوشمزه شد ما هم با نون ميخوريم و هم با كته كه من با كته بيشتر دوست دارم.





    mitra40 و ELAHE_ABAN این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    دیدم بحث ترررش و خوشمزه گوجه سبزه گفتم منم عرض اندامی کرده باشم
    ما اینجور تلفظش می*کنیم. گیلکی میشه: هَلو(آلو) دِشکَنِه(شکسته)

    -جالبه که بدونین سبزی دِلار علاوه بر چاشنی بودن و خوشمزه*تر کردن گوجه و خاصیت و ویتامینی که سبزی داره، از دل درد ناشی از خوردن آلوچه تا حد زیادی جلوگیری می*کنه. درواقع مثل پادزهره!(فکر کنم یکی سردیه یکی گرمی). قدیمیا کاراشون اکثراً یه حکمتی داشته ;)

    -اینکه چه مقدار سبزی و چه نوع سبزی میریزین و چقدر نمک می*زنین تو طعمش اثر میذاره!بسته به ذائقه*اتون کم و زیادش کنین.
    سبزیهاش محلیه.اومدین شمال می*تونین تهیه کنین(گشنیز-چوچاق-نعناع-کوتکوتو-چند برگ کاهو-نمک)

    -خیار و سیب و پرتقال و میوه*های دیگه هم با دلار خوشمزه می*شه(بنظرم از نمک خالی مفیدتر و خوشمزه تره!).

    -یه کاربرد مهم دیگه دلار تو شربت سکنجبینه! شربت رو خوش عطر و خوش طعم می*کنه و با کاهو میل می*شه.

    نتیجه اخلاقی اینکه: تا فصل گوجه تموم نشده حتماً یه بار تست کنین. مشتری می شین! :دی
    مخصوصاً اون آبی که میندازه ........سرش دعوا میشه!

    با این تبلیغاتی که کردم از فردا سبزی دلار فقط تو ناصر خسرو پیدا میشه!



    ببخشید اگه کیفیت عکس پایینه . با گوشی عکس گرفتم.
    mitra40, شاپرک*, ELAHE_ABAN و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    (کیک تابه*ای) یا (کُلوبیجی)

    می*بینین چه اسم جالبی داره؟ انگار خارجکیه! واسه سرِکار گذاشتن می*تونین اینجوری تلفظ کنین ...>>> کُلوووو بی جیییی! چینی شد!جای مرحوم بروسلی خالی!:دی

    کلوبیج به گیلکی یعنی تابه و چون این کیک تو تابه پخته می*شه این اسمو روش گذاشتم. یه کیک راحت و خوشمزه و قدیمیه گیلانیه. البته به نرمی و پوکی کیک نیست!می*شه گفت یه جور نان شیرین هست. بافتی مثل نون داره و با چای می*چسبه.
    من به شخصه،صبحونه روش خاااامه و عسل می*مالم و با چای می*خورم که خوشمزه می*شه(هرچند خودش شیرینه).

    مواد لازم
    آرد برنج 1.5 پ
    آرد گندم 1.5 پ
    تخم*مرغ 4 عدد
    گلاب 1.4 پ
    آب یا شیر 1 پ
    گروی خورد شده 1 پ
    شکر 1.5 - 2 پ
    پودر هل 1ق چ
    دارچین 1.2 ق چ
    زنجبیل 1.2 ق چ
    جوش شیرین 1.2 ق چ(بجاش ب.پ 1 ق م می*زنم)
    وانیل خیلی کم
    (در صورت تمایل 1.4 پ روغن مایع)....اگه داخل مواد روغن می*ریزین پس توی تابه روغنو کمتر بریزین. من نریختم.

    اگه محلیشو بخواین میشه: همه موادو با هم مخلوط کرده و تو تابه می*ریزیم.تمام!:P

    اما بهتره: تخم*مرغها رو با چنگال بزنین. کمی وانیل بریزین که بوی ضحم نده.

    شکرو اضافه کنین.

    مواد خشک رو با هم مخلوط و الک کرده و اضافه کنین و مخلوط کنین.
    نیاز به آروم هم زدن و لیسک و این سوسول بازی*های کیک*های دیگه نداره!

    2-3 ق غ روغن تو یه تابه که عمق داشته باشه بریزین و موادو توش ریخته و رو حرارت خیلی کم و شعله پخش*کن بذارین.

    درشو بذارین تا یه طرفش بپزه. حدود 20 دقیقه یا کمتر و بیشتر طول می*کشه.

    بعد مثل کوکو برش گردونین تا اون طرفشم بپزه.


    میتونین روش کمی پودر قند بپاشین.
    بعد از برش زدن و سرد شدن داخل یه ظرف در دار و بیرون یخچال بذارید تا خشک نشه.

    میبینین که بافتش به سفتیه نان هست و جون می*ده واسه تغذیه و خوراک تو راه و مسافرت ;)
    با تشکر از مامان خانمم
    khale leila, mitra40, زینب سادات۲ و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

صفحه 29 از 208 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما