نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5880Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,673 به 1,680 از 1687
  1. #1673
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,938
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20317
    پسند کرده
    30939
    [quote=پرپرک;1455516]
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها

    متوجه شدم
    سليقه اي هست تا حدودي
    ممنونم عزيزم
    نه الهام عزیز شیوه درستش همونه که توضیح دادم
    اما اکه پوست کندنش سخت باشه خب اونوقت .....
    ترش شامی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1674
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    8
    سلام.من کاربرجدیدم البته خواننده قدیمی هستم.
    مدتها دنبال وبلاگی گشتم که غذاهای مازندرانیوخوب توضیح بده ولی متاسفانه برخلاف غذاهای گیلانی که وبلاگهای عالی مثل وبلاگ هانی شفومی شه نام برد درموردغذاهای مازندرانی چیزی پیدانکردم.
    تازمانی که اینجا اساتیدبسیاریوپیداکردم.خوا تم در اولین پستم به رسم شاگردی ازهمه شماخصوصا نجمه خاتون که خیلی مواردخوبی ازشون یادگرفتم تشکرکنم.
    برای اینکه اسپم نشه اولین سوالم هم اینه که اب نارنج جوشیده یعنی چی؟شما اب نارنجومستقیم توغذانمی ریزین؟
    سپاس.
    باران67, mitra40 و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  4. #1675
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,691
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2234
    پسند شده
    93568
    پسند کرده
    79061

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط گلی... نمایش پست ها
    سلام.من کاربرجدیدم البته خواننده قدیمی هستم.
    مدتها دنبال وبلاگی گشتم که غذاهای مازندرانیوخوب توضیح بده ولی متاسفانه برخلاف غذاهای گیلانی که وبلاگهای عالی مثل وبلاگ هانی شفومی شه نام برد درموردغذاهای مازندرانی چیزی پیدانکردم.
    تازمانی که اینجا اساتیدبسیاریوپیداکردم.خوا تم در اولین پستم به رسم شاگردی ازهمه شماخصوصا نجمه خاتون که خیلی مواردخوبی ازشون یادگرفتم تشکرکنم.
    برای اینکه اسپم نشه اولین سوالم هم اینه که اب نارنج جوشیده یعنی چی؟شما اب نارنجومستقیم توغذانمی ریزین؟
    سپاس.

    سلام عزیز دلم.خوش اومدین
    گلم اب نارنج رو میتونی مستقیم به غذا بزنی .
    منتها قوام نارنج و یا رب نارنج که جوشیده ی اب نارنج هست روشی برای داشتن اب نارنج برا دیگر مواقع سال و نگهداری طولانی مدت هست
    اینجا رو نگاه کنین انشاا.. مفیده عزیزم:

    رب نارنج
    گلی... و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #1676
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,938
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20317
    پسند کرده
    30939
    انار دانه مسما
    این غذا در گیلان به این نام ودر مازندران به اسم ناردون شناخته می شود
    طرزتهیه :
    مرغ رو سرخ می کنیم
    پیاز داغ رو له همراه دانه های انار تفت میدیم در آخرای تفت رب انار اضافه میکنیم
    کمی رب گوجه هم بهش اضافه کردم
    مرغ رو با نصف این مایه میزاریم با آب کم بپزه تا جا بیفته
    موقع سرو نصف دیگه مایه رو برای تزیین روی غذا میدیم
    (البته من مث همه گیلانی ها از دانه انار ترش استفاده کردم) توجه داشته باشین انار ترش دانه های بسیار سفت وچغری داره
    پیشنهاد میدم برا تزیین از دانه انار خوراکی معمولی استفاده بشه
    اگه بنطرتون این خورشت ترش میاد می تونین کمی شکر اضافه کنین ولی خب پیاز داغ اون ترشی رو میگیره
    این غذا مزه ترش وشیرین خوبی داره وبسیار خوشمزه س

    نام: DSC05407.jpg نمایش: 507 اندازه: 84.6 کیلو بایتنام: DSC05408.JPG نمایش: 505 اندازه: 98.8 کیلو بایت

    نام: DSC05395.JPG نمایش: 507 اندازه: 75.6 کیلو بایتنام: DSC05411.JPG نمایش: 507 اندازه: 83.6 کیلو بایتنام: DSC05409.JPG نمایش: 508 اندازه: 98.1 کیلو بایت
    ترش شامی
     
    باران67, RE79EL, hengamehh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1677
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    214
    میزان امتیاز
    336
    پسند شده
    2604
    پسند کرده
    15208
    سلام به همه دوستان گل مامی سایتی خودم امیدوارم روزو روزگارتون خوش باشه
    امروز خدمتتون هستم با یه اش خیلی قدیمی که ازوقتی یادمه این اش توی خاندان ما پخته میشه شاید شما هم با این اش اشنا باشید
    اش کدو
    مواد لازم :کدو حلوایی - برنج نیم دانه-شکر- شیر - اب - پودر دانه شنبلیله
    طرز تهیه : اول از همه کدو رو پوست میگیریم بعد همراه با برنج وکمی اب میزاریم تا خوب خوب بپزه
    (اندازه اب باید در حدی باشه که فقط کدو وبرنج پخته بشن بعد پخت نباید زیاد اب داشته باشه)
    بعد با گوشت کوب خوب کدو وبرنج رو له میکنیم وقتی خوب پوره شد حالا شیر رو به مواد اضافه میکنیم وکمی هم بسته به ذائقه بهش شکر اضافه میکنیم کمی هم پودر تخم شنبلیله اضافه میکنیم ومیزاریم تا خوب بجوشه وجا بیفته وباید حواسمون باشه تا ته نگیره اخرای پخت هم باز هم کمی بهش پودر دانه شنبلیله اضافه میکنیم
    نکته این اش همین دانه شنبلیله هست که عطرش باید توی اش احساس بشه انقدر هم زیاد اضافه نمیکنیم که اش رو تلخ کنه
    من اندازه دقیقی برای اش ندارم وبیشتر چشمی میریزم مثلا برای یه کدوی خیلی کوچولو نصف پیمانه برنج .و تقریبایک لیتر شیر .ودو قاشق مربا خوری سر خالی پودر شنبلیله .چهار پنج قاشق هم شکر بهش اضافه میکنم
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: ۲۰۱۷۰۱۱۹_۱۸۵۵۲۹.jpg
مشاهده: 453
حجم: 112.5 کیلو بایت
    *باران, باران67, گیتار و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1678
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,491
    میزان امتیاز
    387
    پسند شده
    21455
    پسند کرده
    18253
    عکسم آرشیویه..یادم نیس قبلا گذاشتم یا نه...اگر تکراری بود مدیر زحمت پاک کردن با شما
    یادمجونو رو گاز کبابی کردم.پوست کندم.کوبیدموپیاز داغو سیرداغ کردم.گوجه رنده شده و خیلی کم رب تفت دادم.بعد بادمجونارو تفت دادم.یساعت موند رو حرارت کم.بعد تخم مرغ که با چنگال زدم اضافه کردم.بعد یربع اماده شد
    نام: 1466427963397.jpg نمایش: 414 اندازه: 39.2 کیلو بایت
    گیتار, maman_mahya, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  8. #1679
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    382
    میزان امتیاز
    498
    پسند شده
    8116
    پسند کرده
    4063
    نام: photo_2017-02-03_11-45-12.jpg نمایش: 1652 اندازه: 103.7 کیلو بایت

    کاکا کدوحلوایی با رسپی هانی شف عزیز

    #کاکا_کدو_حلوایی (کویی کاکا)



    با اومدن پاییز و کدو تنبلهای خوشگل و خوشمزه، این شیرینی خوشمزه گیلانی جاش رو توی خونه های شمالی ها باز می کنه که الحق هم خوشمزه ست و ساده ... فر هم نمی خواد..

    مواد لازم:

    آرد برنج: 1 لیوان

    پوره کدو حلوایی پخته شده: 1 لیوان

    شکر: نصف لیوان

    تخم مرغ: 1یا 2 تا

    شیر: نصف لیوان

    جوش شیرین یا بیکینگ پودر: 1 ق چایخوری

    مغز گردو خرد شده

    گلاب

    مغز هل کوبیده، زعفران

    دارچین و زنجبیل : اختیاری


    طرز پخت:

    خب اول از همه کدوی شسته و قاچ شده رو با خیلی خیلی کم آب می ذاریم بپزه و بعد با قاشق گوشتش رو از پوست جدا می کنیم و با پشت قاشق له می کنیم..این میشه پوره ما .. بعدم بقیه مواد رو می ریزیم توش!! تخم مرغ و آرد و بیکینگ پودر و شکر و زعفران و مغز هل رو اضافه کزدم..من دارچین و زنجبیل هم کمی ریختم

    من یه تخم مرغ کامل ریختم به اضافه یه نصف...یعنی اون یکی تخم مرغ رو تو یه کاسه ریختم و خوب زدم تا سفیده و زرده قاطی شه و بعد هم نصفش رو ریختم تو مواد....خب حالا شیر و گلاب هم می ریزیم

    مقدار شیر و گلاب رو جوری می ریزیم که مایه مثل کوکو بشه..من نصف لیوان شیر ریختم و گلاب هم چشمی ریختم..حدود یک چهارم لیوان شد...آها راستی اینم بگم بسته به شیرینی کدوها، شکر رو میزون کنین...یعنی وقتی همه مواد رو قاطی کردین یکم بچشین....من نصف لیوان شکر ریختم اما خیلی کم شیرین شده بود.....خب مواد رو خوب مخلوط می کنیم..تابه رو با روغن می ذاریم روی حرارت تا خوب گرم بشه.... می تونین هم مثل کوکو یک سره بریزین مواد رو .. هم می تونین مثه شامی با قاشق بریزین و دونه دونه سرخ کنین یا اینکه از قالب استفاده کنین

    این قالبهای گردالی ناز رو همراه با چیزای دیگه که خیلی برام با ارزشن یه دوست مهربون و خوب برام فرستاده .. زارا ی مهربونم که همینجا ازش تشکر می کنم و می بوسمش ... دو طرف کاکا رو سرخ می کنیم و سرو می کنیم ... می تونین لای دستمال تمیز آشپزخونه بذارین تا روغنش بره

    هم گرم خوشمزه ست و هم سرد ... اونم با شیر یا چای

    من خوب از قالبهام استفاده نکردم...زیادی ریختم و کناره هاش تمیز در نیومد..بعد دیگه دستم اومد

    بازم یاد مامان بزرگ گلم افتادم ... خدا رحمتش کنه

    دیدم کم شیرینه .. همسری گفت مامانش روش شکر می پاشه..منم روش شکر ریختم و خوب شد

    هم با چای خیلی می چسبه..هم با شیر

    ولی واقعا تو هوای رشت بیشتر می چسبه...هوای سرد...شرشر بارون...بوی خاک بارون خورده...یه عصر پاییزی...بوی خوش کاکا هم بپیچه تو خونه

    ** به جای آرد برنج می تونین آرد گندم سفید هم استفاده کنین ..

    ** کلا این شیرینی کاملا چشمی درست میشه و اندازه و مقدار توش دخیل نیست شکل سنتیش ... اما نسبت کدو به آرد بیشتر باشه خوشمزه تره


    ** مقدار شکر رو حتما بچشین....به نظر من باتوجه به کدویی که من داشتم چون شیرین نبود باید یه لیوان می ریخت
    .....
     
    m1361, *هما*, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  9. #1680
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,828
    نوشته های وبلاگ
    102
    میزان امتیاز
    718
    پسند شده
    37726
    پسند کرده
    57981
    کاکا با دستور ترنج جان

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    من داخل قالب ریختم و گذاشتم تو فر 40 دقیقه با دمای 180 پخت

    نام: kaka2.jpg نمایش: 313 اندازه: 19.8 کیلو بایت
    باران67, RE79EL, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما