نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 1663
صفحه 21 از 208 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  1. #161
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: غذاها و خوردنيهاي استان گيلان

    نقل قول نوشته اصلی توسط aramesh
    گوجه كباب
    سلام
    من مادر شوهرم شماليه. اينو همسرم خيلي دوست داشت منم ياد گرفتم.
    برخلاف اسمش اصلا گوشت نداره!!
    براي هر نفر 2 تا گوجه سفت و متوسط/ گردو به اندازه يه مشت پر آسياب شده/ يك عدد پياز رنده شده/ رب آلو يا انار يك قاشق/ زردچوبه/ نمك و فلفل/

    گوجه ها رو به صورت بعلاوه برش مي زنيم و داخلشو نمك مالي مي كنيم.
    گردو آسياب شده و رب و پياز و زرد چوبه و فلفل رو با هم خوب مخلوط مي كنيم و داخل گوجه*ها مي ريزيم. بعد تو يه قابلمه كه كمي روغن ريختيم مي گذاريم و درشو مي بنديم تا هم سرخ شه هم بخارپز.
    ميشه كمي رب گوجه هم ريخت كه ترشيش كمتر شه. ولي چون همسري با ترشيجات حال مي كنه من فقط رب آلو مي ريزم. البته خودم بعد خوردنش ضعف مي كنم!!!

    آرامش جون چه خوش رنگ و لعابه

    اینو با برنج میخورن یا در کناز غذای دیگه سرو میشه.
    میشه در مورد تناولش بیشتر توضیح بدی؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط aramesh
    پرپرك جون، شرمنده الان سوالتو ديدم!

    با برنج مي خورند. خوشمزه است ولي بايد غذاي ترش دوست داشته باشي. خيلي هم سريع درست ميشه.


  2. #162

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    با عرض معذرت از سامره خانوم بابت اسپم!
    نوشین گلی مثل همیشه باسلیقه و بی نقص دستت درد نکنه
    فقط چه جوری میرزا قاسمی رو اونطوری مرتب گذاشتی وسط گوجه!!!!
    ( از رینگ استفاده کردی؟)

    مریم جون ممنونم از لطفتون.
    راستش سایز گوجه یه خرده بزرگ بود مجبور شدم با همون قاشق بهش فرم بدم بعد با کاتر شیرینی( از اینا که دورش دالبرداره) از بیرون روش فشار دادم تا هم مرتب تر بشه هم اون خطهای عمودی روش ایجاد بشه.

  3. #163
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    میرزاقاسمی به همون روشی که قبلا تو این تاپیک توضیح دادم:

    minimona و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران



    میرزا قاسمی

    بادمجان وگوجه راکباب میکنیم

    بعد پوست میکنیم

    باچاقوحسابی له له میکنیمشون

    بعد باروغن تفت میدیم ونمک وادویه جات+یک قاشق آبلیمو + رب گوجه حسابی تفت میدیم

    مزه میده!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  5. #165
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کباب ترش خوشمزه سامره جون و باقالا قاتوق



    mitra40 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    حلوای ضیابری (لا به لا)



    از وقتی یادمه مامان و مامان بزرگم هر سال عید این حلوا رو درست می کردن. منم همیشه وردستشون بودم و درست کردنش رو دیدم. این حلوا با آرد برنج، شیره ی مات شده، روغن و ادویه جات شامل زیره، زنجبیل و هل درست میشه. مواد اولیه ش چیز خاصی نیست ولی... خیلی زحمت داره. خیلی قلق داره! خیلی ها خواستن درست کنن و کلاً یه چیز دیگه تحویل گرفتن
    من امسال تصمیم گرفتم از مراحل کار (از رو دست مامانم) عکس بگیرم که بذارم اینجا چون فکر می کنم حتی اگه حال درست کردنش رو هم نداشته باشیم ولی دیدنش خالی از لطف نیست

    مامان چون در ابعاد گسترده حلوا درست میکنه مجبوریم از تشت به جای ماهیتابه و قابلمه های غول آسا استفاده کنیم که به بزرگی خودتون می بخشید
    اولین مرحله، اینه که آرد برنج رو با حرارت بسیار ملایم بو میدیم. حدود یک ساعت طول میکشه. اما رنگ آرد نباید عوض بشه. (5 کیلو آرد برنج نرم) بعد از اینکه سرخ شد، زنجبیل، هل و زیره ساییده رو با آرد مخلوط میکنیم.



    بعد باید شیره رو درست کنیم. این مهم ترین قسمت کاره. همه چیز به غلظت شیره بستگی داره. برای 2/5 کیلو شکر 3 لیوان آب و 3 قاشق غذا خوری جوهر لیمو نیاز داریم.



    شربت باید اینقدر بجوشه تا به غلظت عسل بشه.


    حالا باید با آرد که نیم گرمه (سرد نباشه) و شیره که اونم ولرمه به اضافه روغن، خمیر درست کنیم. ببینید برای 5 کیلو آرد و 2/5 کیلو شکر همین یه ذره روغن کافیه. هر دفعه یکی دو قاشق روغن میریزیم





    همه ی آرد رو نباید یهو خمیر کرد. هر دفعه اندازه ی 3-4 پیمانه آرد رو بر میداریم و کم کم بهش شیره اضافه میکنیم و ورز میدیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبه






    از خمیر چونه هایی به این شکل و اندازه میگیریم و میندازیم تو ظرف اصلی آرد. (همونی که گرمه و ازش کم کم آرد برمیداریم و خمیر درست میکنیم!)







    حال باید این چونه های که درست کردیم باز کنیم بعد دوباره خمیر درست کنیم. چون اگه زیاد زیاد چونه بگیریم سرد میشن و نمیشه بازشون کرد.
    وسایل کار رو داشته باشید فقط



    به خدا همه رو شسته ها مامانم! حالا به جای تشت میشه از تخته کار یا چیزای بهتر استفاده کرد ولی شیشه رو به هیچ وجه نمیشه با وردنه عوض کرد حتماً باید یه شیشه صاف مثل این باشه.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  7. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fraulein fafa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    550
    پسند کرده
    3

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    سطح کار و شیشه رو آرد می پاشیم، یه چونه بر میداریم و کار رو شروع میکنیم! شیشه باید تو دست ثابت و محکم نگه داشته بشه. برعکس وردنه که باید بذاریم بره واسه خودش! حرکتش هم به این صورته که انگار داریم خمیر رو می سابیم. حرکت جلو و عقب.






    وقتی اندازه ش تقریباً این قدری شد، وقت تا کردنشه!



    برای داخلش از خیلی چیزا میشه استفاده کرد. مثل مغز گردو. ولی چون خود این حلوا موندگاریش خیلی زیاده، مامان معمولاً ترجیح میده که توش گردو نریزه چون زور بو میگیره. به جاش یه مقدارر از همون آرد سرخ شده رو با مقدار بیشتری ادویه جات مخلوط میکنه و همونو میریزه داخلش. خیلی خوش عطر تر میشه.
    یه مقذار خیلی کم از همون مخلوط رو میریزیم رو حلوا و از دو طرف تا میزنیم تا آخر!






    با چایی خیلی میچسبه



    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    و تنها صدای توست که می بارد
    چون برفی در شب زمستانی

  8. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی نورا
    بچه ها پدر شوهرم اردک گرفته واسم منم درسته نمیتونم برای دونفر درست کنم تیکه کردم اردکو چه طور بپزم که خوشمزه بشه؟مازرونی های عزیز یاری کنید منو تا حالا اردک نپخیدم.
    مامی نورا جون من خودم همیشه تو فصلش فقط اردکو غاز میگیرم
    من خودم از این گوشتا واسه فسنجون استفاده میکنم که روغن زیادی پس میده
    چند بارم باهاش قورمه سبزی و شوربا درستیدم که خیلی خوشمزس
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

صفحه 21 از 208 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما