نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6142Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,665 به 1,672 از 1717
  1. #1665
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,420
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21416
    پسند کرده
    34598
    کذوی پخته
    دسر- ازدور- تنقلات محصوص زمستان در رشت
    در شب یلدا هم کاربرد داره
    کدو را خورد کرده با یک لیوان آب میزاریم بپزه
    آبش بعد پخت مرهم سینه است
    خودش رو با عسل یا دوشاب وکمی دارجین سرو می کنیم
    من اینجا دوشاب ریختم
    نام: DSC05317.jpg نمایش: 808 اندازه: 86.8 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    m1361, باران67, گیتار و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,103
    نوشته های وبلاگ
    30
    میزان امتیاز
    293
    پسند شده
    6339
    پسند کرده
    7300
    دلار ( Dalar ) یا درار ( نمک سبز ) چاشنی جایگزین نمک میباشد که در هر
    خانه ی گیلانی یافت میشود. گیلانی ها دلار را همراه خیار، گوجه سبز، سیب
    ترش، ماست، سالاد شیرازی و ... مصرف میکنند.


    مواد لازم
    سبزی شامل نعناع، گشنیز، خالیواش، چوچاق ( مقدار سبزی هم نعناع و گشنیز دو برابر خالیواش و چوچاق میباشد )
    نمک بسته به میزان شوری دلخواه


    طرز تهیه
    ابتدا سبزی ها را پاک کرده، ساقه ها را جدا کنید. سبزی ها را شسته و بر
    روی پارچه پهن کرده تا حسابی آب سبزی گرفته شود. سبزی خالیواش و
    چوچاق فقط در شمال یافت میشود اگر این سبزی ها را در دسترس نداشتید
    میتوانید فقط از نعناع و گشنیز استفاده کنید. در قدیم به وسیله نمک یار ( نام
    یک ظرف سفالی میباشد ) می سابیدند. سبزی ها را داخل غذا ساز ریخته و
    خرد کنید تا حسابی ریز و له شود. سپس به میزان دلخواه نمک اضافه کرده
    و حسابی هم بزنید. دلار را داخل ظرف شیشه ای درب دار ریخته و داخل
    یخچال نگهداری کنید.

    قیمه
     
    mitra40, m1361, گیتار و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  3. #1667
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,420
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21416
    پسند کرده
    34598
    کولی
    یکی از انواع ماهی های شمال
    سه نوع کولی داریم :سفید کولی -سیاه کولی - کاس کولی (کاس به معنای سبز است )
    همه خوشمزه وخوش خوراک
    درست کردن کولی قلق خودشو داره
    باید پوستش کنده بشه که به دوشیوه این کار رو انجام میدیم :
    1- روی اجاق یه توری بزارین چند لحظه کولی رو روش بزارین واین رو کنید بعد برش دارین وپوستش رو بکنید
    این شیوه توی آشپزخونه های اپن امروزی زیاد جواب نمیده چون هم گاز کثیف میشه هم اشپزخونه بوی دود میگیره
    2- یه ماهی تابه رو آب بریزین بزارین رو اجاق داغ بشه (به حد جوش نرسه)
    کولی ها را دو تا دو تا (بسته به مهارت ما) توی آب گرم رو اجاق میزاریم وبعد چند لحظه در میاریم وبه سینک آشپزخونه منتقل می کنیم وپوستشون با یک فشار کوچک جدا میشه
    نکته : کولی نباید مدت زیاد تو آب گرم بمونه چون نمی خوایم که آبپز بشه
    بعد از کندن پوست . شکم کولی ها رو تمیز می کنیم ومی شوریمشون
    آبشون که رفت سرخشون می کنیم
    کولی رو برخلاف ماهی سفید که طبع سردی داره میشه با ماست خورد
    معمولا کولی با باقلا قاتق یا ترش تره سرم میشه

    توجه : کولی اسید اوریک رو بالا میبره وخوردنش برای کسانی که نقرس دارن توصیه نمیشه

    نام: DSC05336.JPG نمایش: 750 اندازه: 66.2 کیلو بایت

    نام: DSC05344.JPG نمایش: 790 اندازه: 79.5 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    گیتار, m1361, پرپرک و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1668
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,420
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21416
    پسند کرده
    34598
    قورمه سبزی
     
    m1361, hengamehh, *هما* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1669
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,420
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21416
    پسند کرده
    34598
    رولت گوشت
    با این دستور
    رولت های غذائی
    نام: DSC05332.jpg نمایش: 752 اندازه: 89.1 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    m1361, *هما*, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1670
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,661
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21430
    پسند کرده
    15786

    ویترین مدال ها

    ميترا جون حتما بايد پوست كولي كنده بشه؟
    اكر نكنيم نميشه خورد؟
    hengamehh, mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.


  7. #1671
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,420
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21416
    پسند کرده
    34598
    [quote=پرپرک;1455280]ميترا جون حتما بايد پوست كولي كنده بشه؟
    اكر نكنيم نميشه خورد؟[/quote
    الهام جون کار نشد نداره
    من یه بار این کار رو کردم با پوست سرخ کردم
    از طعمش خوشم نیومد
    البته میشه یه کلکی هم زد با پوست سرخ کنین وسطای سرخ کردن پوستشو جدا کنین
    قورمه سبزی
     
    باران67, sita-golam, Behjat و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1672
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,661
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    276
    پسند شده
    21430
    پسند کرده
    15786

    ویترین مدال ها

    [QUOTE=mitra40;1455285]
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    ميترا جون حتما بايد پوست كولي كنده بشه؟
    اكر نكنيم نميشه خورد؟[/quote
    الهام جون کار نشد نداره
    من یه بار این کار رو کردم با پوست سرخ کردم
    از طعمش خوشم نیومد
    البته میشه یه کلکی هم زد با پوست سرخ کنین وسطای سرخ کردن پوستشو جدا کنین
    متوجه شدم
    سليقه اي هست تا حدودي
    ممنونم عزيزم
    mitra40, باران67 و golegandom1363 این نوشته را پسندیده.


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما