نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5977Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,657 به 1,664 از 1697
  1. #1657
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,105
    نوشته های وبلاگ
    30
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6375
    پسند کرده
    7334
    غوره مسما

    مواد لازم

    مرغ 2تکه
    غوره 100 گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    نمک ، فلفل ، زردجوبه به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
    زعفران به دلخواه

    بادمجون برای سرخ کردن به دلخواه

    طرز تهیه

    مرغ رو با آب و نمک ، فلفل ، زردجوبه و کمی پیاز خرد شده پختم و یه کم تفت دادم. غوره ها رو فشار دادم تا هسته هاش جدا بشه. پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم و غوره ها رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و ریختم روی مرغ. کمی آب اضافه کردم. نمک و فلفل و زعفران هم اضافه کردم . در آخر رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته.
    اگه دوست داشتید میتونید بادمجون هم سرخ کنید و کنارش بذارید.

    قیمه
     
    *هما*, شروین, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. #1658
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samane0101 آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    2096
    پسند کرده
    3383
    سیرقلیه
    مرغ با زردچوبه و رب میذاریم بپزه



    لپه رو هم جدا می پزیم (لپه دلخواهه بدون لپه هم میشه د س کرد)



    برگ سیر رو سرخ میکنیم و توی نصفش تخم مرغ رو میشکونیم






    اینم عکس برگ سیر که بصورت دسته شده فروخته میشه



    همه مواد رو به مرغ اضافه میکنیم




    میگذارم تا جابیوفته




    نوش جونتون
    hengamehh, m1361, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



    بيا آبي باش به رنگ آسمان... تا من هميشه سر به هوايت باشم

  3. #1659
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,032
    نوشته های وبلاگ
    517
    میزان امتیاز
    1427
    پسند شده
    23611
    پسند کرده
    14538

    ویترین مدال ها

    نام: DSC02870.jpg نمایش: 693 اندازه: 76.7 کیلو بایت

    میرزا قاسمی:
    چهارعدد بادمجان رو کبابی کنید و پوستش رو بگیرید و با گوشت کوب بکوبید ( تو غذا ساز نریزید لطفا و با گوشت کوب برقی هم نکوبید چون خیلی له میشه)
    بعد چند حبه سیر رو رنده کنید و با نمک و فلفل و زردچوبه توی روغن تفت بدید بعد از اینکه طلایی شد بادمجان هایی رو که کوبیده بودین بهش اضافه کنید و یه کم تفتش بدین ، دوتا گوجه متوسط هم رنده کنید و داخلش بریزید و با شعله خیلی ملایم بذارید تا جا بیفته، بعد از اینکه خوب جا افتاد و آبش کشیده شد و خوشرنگ شد ، دو تا تخم مرغ رو هم بزنید و بهش اضافه کنید و وقتی تخم مرغ ها بست نوش جان کنید
    mitra40, m1361, *هما* و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1660
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,105
    نوشته های وبلاگ
    30
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6375
    پسند کرده
    7334
    مرغ ترش

    مواد لازم

    مرغ 2 تکه
    سبزی : تره،جعفری،گشنیز،نعناع،چوچ اق،خالواش
    ( چوچاق و خالواش سبزی محلی هستند ) 200 گرم
    لپه 1 استکان
    پیاز کوچک 1 عدد
    سیر 5 حبه
    تخم مرغ 2 عدد
    نمک، فلفل به میزان لازم
    آب نارنج به میزان لازم


    طرز تهیه
    ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ را به قطعات کوچک برش
    دهید . از همه ی قسمت های مرغ میتوانید استفاده کنید. مرغ را به پیاز
    اضافه کنید و تفت دهید. لپه را هم میتوانید از قبل خیس دهید و به مواد
    اضافه کنید و تفت دهید. سیر را رنده ریز کنید و داخل روغن سرخ کرده و به
    مواد اضافه کنید، سپس آب بریزید. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید و
    به میزان دلخواه سرخ کنید. وقتی که مرغ و لپه پخته شد سبزی، نمک، فلفل
    و آب نارنج را اضافه کنید. مقدار آب نارنج را بسته به ذائقه تان بریزید. اگر آب
    نارنج در دسترس نداشتید از آبلیمو استفاده کنید. تخم مرغ را در یک کاسه با
    چنگال بزنید و داخل خورش بریزید. وقتی که تخم مرغ ها پخته شد خورش
    شما آماده است.

    قیمه
     
    باران67, گیتار, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #1661
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,105
    نوشته های وبلاگ
    30
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6375
    پسند کرده
    7334
    باقالی خورشت

    مواد لازم برای 2 نفر


    باقالی مخصوص خورشت 100 گرم
    شوید خشک شده 2 ق.غ
    سیر 2حبه
    نمک ، فلفل و زردجوبه به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مقدار کم

    طرز تهیه
    در گیلان، در این خورش از پاچ باقالی استفاده می شود و هنگامی که فصل
    آن میرسد همه این باقالی را تهیه کرده و پوست اول و دوم آن را جدا میکنند و
    در فریزر نگهداری میکنند. اگر دسترسی به این باقالی ندارید میتوانید از لوبیا
    کشاورزی استفاده کنید.
    باقالی را چند دقیقه روی شعله گذاشته سپس روغن اضافه کنید . سیر
    رنده شده را اضافه کرده، سپس شوید، فلفل و زردجوبه را هم اضافه کنید و
    هم بزنید. کمی که تفت خورد، آب را اضافه کنید، بعد از اینکه جوش اومد
    شعله را کم کرده و نمک بزنید و تخم مرغ را هم اضافه کنید. بعد اینکه تخم
    مرغ پخت خورشت آماده است.


    قیمه
     
    zakizadeh, sita-golam, گیتار و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #1662
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    238
    پسند شده
    6987
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    انار بیج برای مهمونیِ تولد پسرم
    عکس خوب ازش ندارم، اما همینایی ک دارم رو میذارم

    برای 70 نفر و با توجه به غذاهای دیگه این دستورم رو غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران با دو کیلو گردو و 3 کیلو گوشت درست کردم
    (که البته ازش موند برای ناهار فردامون که مهمون شب موندنی داریم)

    نام: 20161019_170005.jpg نمایش: 523 اندازه: 91.9 کیلو بایت
    نام: IMG_7452.jpg نمایش: 525 اندازه: 91.2 کیلو بایت
    zakizadeh, گیتار, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #1663
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    1265
    پسند کرده
    811
    نام: IMG_20161113_181127.jpg نمایش: 468 اندازه: 106.3 کیلو بایت
    سلام اینم کوکوی کدوحلواییه,یاهمون کاکا
    یه کدوحلواییه متوسط رو بااب کم پختم پوره کردم,با 4ق غ اردبرنج و 6ق غ ارد گندم,نصف لیوان شکر,یه تخم مرغ(مال من دوزرده بود) یه ق چ بکینگ پودر وگردوی خرد شده مخلوط کردم وقاشق قاشق ریختم توتابه وسرخ کردم روش برشته بود وتوش نرم.عالی بود همونجور داغ چنتاشوخوردم,همسری سردشو دوس داره
    باران67, m1361, گیتار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  8. #1664
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,977
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    657
    پسند شده
    20555
    پسند کرده
    32358
    کاکای کدو
    یک نوع شیرینی مناسب زمستان بخصوص شب یلدا
    کدو تنبل یا کدو حلوایی را می پزیم وپوره می کنیم
    بعد آرد-شیر- تخم مرغ -شکر - کشمش - هل و دارجین را اضافه می کنیم
    ماهی تابه را روغن میریزیم داغ که شد مث کوکو تو ماهی تابه سرخ می کنیم
    یا بهتره بکم مث پن کیک
    نام: DSC05334.JPG نمایش: 374 اندازه: 81.3 کیلو بایت
    قورمه سبری
     
    باران67, sohei59, zakizadeh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما