نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5834Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,625 به 1,632 از 1682
  1. #1625
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    835
    میزان امتیاز
    261
    پسند شده
    11328
    پسند کرده
    5120
    ترش تره
    سبزی ترش تره +نیمدونه 3قاشق رو گذاشتم پخت بعد سیر و تخم مرغ رو توی تابه تفت دادم و بهش اضافه کردم و سر آخر نمک وآبغوره
    نام: IMG_4072.jpg نمایش: 563 اندازه: 103.4 کیلو بایت

    ایشونم میرزاقاسمی هستن
    بادمجون کبابی رو با کره تفت دادم گوجه رنده کردم و سیر و تخم مرغ
    نام: IMG_4061.jpg نمایش: 567 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    افسونی, باران67, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  2. بانک بند ناف
  3. #1626
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    473
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    538
    پسند شده
    7998
    پسند کرده
    11662
    تلفظ مازندرانی این میشه
    هلی کتنی(HALI Koteni) یعنی آلوچه کوبیده شده. مواد مخلوط شده با آلوچه: گلپر،نمک،سبزی معطر اوجی

    نام: 1463771281213.jpg نمایش: 512 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    نام: 1463771045079.jpg نمایش: 510 اندازه: 106.5 کیلو بایت
    عدسی
     
    kurosh1, *باران, باران67 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1627
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,541
    نوشته های وبلاگ
    1015
    میزان امتیاز
    2154
    پسند شده
    90947
    پسند کرده
    78049

    ویترین مدال ها

    میرزاقاسمی



    سلام بر بانوان مطبخ شمال
    تمامی مواردی که در ادامه ذکر میشه نتایج سرچ و ایناس و گر نه من خیلللیییییی مونده تا حتی اسم غذاهای متنوع شمال رو یاد بگیرم


    میرزاقاسمی یکی از پر طرفدارترین غذاهای گیلان و مازندران که در سراسر ایران این غذا،محبوبیت خاصی دارد.

    میرزاقاسمی توسط محمد قاسم خان که در زمان ناصرالدین شاه قاجار،والی حاکم رشت بود ابداع شده و توسط وی گسترش یافت و به نام او نیز نامگذاری شد.






    مواد لازم:

    -بادمجان 1 کیلو
    -گوجه 500 گرم
    -سیر 1 بوته(بسته به ذائقه میتونین کم یا زیادش کنین)
    -تخم مرغ 2-3 عدد
    -نمک
    -فلفل
    -روغن


    نکته)
    یک اصل در مورد گوجه و بادمجان در میرزاقاسمی وجود داره و اون اینه که میزان گوجه نصف میزان بادمجان هست


    طرز تهیه:

    ابتدا بادمجان را کبابی کرده که من به روش ذکر شده در این پست بادمجان رو اماده میکنم.
    اینکه بادمجونتون خوب مغز پخت باشه و بوی دود و ذغال بده خیلی تو خوشمزه شدنش موثره


    بادمجان کبابی شده رو ساطوری کنین و داخل تابه ای همراه با مقداری روغن تفت بدین.

    گوجه ها رو پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنین.
    اون ها رو در تابه ای جداگانه تفت بدین تا کاملا ابش کشیده بشه و خوشرنگ بشه.

    این مرحله برای خوشرنگ شدن میرزاقاسمی حیاتیه
    نکته)میتونین 1 ق غ رب گوجه هم در این مرحله اضافه کنین

    بعد از اینکه گوجه ها خوب سرخ شدن و براق و خوشرنگ شدن،سیر کوبیده رو بهشون اضافه میکنیم و در حد یکی دو دقیقه تفت میدیم.


    مخلوط گوجه و سیر را به بادمجان ها اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
    نمک فلفل ان را اندازه کنید و در اخر تخم مرغ را روی مواد شکسته و هم بزنید تا کاملا به هم مخلوط شوند.

    حرارت را کم کنین و زمان بدین تا غذا جا بیافته و روغن بندازه

    میرزاقاسمی هم با برنج کته و هم با نان خورده میشود.
    ما با نون همیشه میخوریم





    و اما داستان اجزاء این سفره
    من قبلا خیلی سفر به شمال ایران داشتم،منتها سفری که این اواخر رفتم خیلی متفاوت از قبل بود
    همین که تو بازار راه میرفتم و دلار(دلال)و.. رو میدیدم کلییی ذوق میکردم
    همه ش غذاخوری های محلی میرفتیم و با ذوق و علاقه غذاهای محلی رو تست میکردم.
    از بس که شماها اینجا دلبری میکنین

    جایی که بیشتر از همه ذوقشو کردم غذاخوری محلی داخل بازارچه صنایع دستی رشت بود،
    یه غذاخوری کوچولو و صمیمی که دل منو برده بود

    هاج و واج نگاه میزای مختلف میکردم
    تمام افراد محلی بودن
    با اطلاعات مامی سایتی سعی میکردم حدس بزنم اسم غذاهای روی میزا چیه

    چیزی که خیییلی برام جالب بود کاسه های کوچولویی بود که در بدو ورود برای هر کس میاوردن.
    کاسه هایی شامل:

    مغر گردو-باقالی نپخته-باقالی پخته-ماست و دلار-زیتون پرورده-خیار پوست گرفته ی حلقه شده و..

    خلاصه اون روز خیلی خاص و جالب بود
    خصوصا که همه آدمای ناز توی اون غذاخوری سعی داشتن از غذاهاشون بدن تا ما تست کنیم.

    میرزاقاسمی که داشت جا میافتاد تصمیم گرفتم به یاد اون روز خوب،سفره رو سبک اون ها بندازم
    البته من نازخاتونم گذاشتم


    my soul, pariyan, nora1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1628
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    321
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    2224
    پسند کرده
    1213
    باقالاقاتق خوشمزه و عزیزه دلم، کته با ماهی دودی، آخخخ بازم دلم خواس واله
    نام: CYMERA_20160531_141234.jpg نمایش: 560 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    mitra40, باران67, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  6. #1629
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fateme.asqari آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    227
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    1725
    پسند کرده
    1250
    با سلام خدمت همه دوستان بخصوص شمالی های عزیز. از اونجایی که من ترکم (آذربایجان) و قم زندگی میکنم خیلی به غذاهای کشور علاقه دارم. بخصوص شمال کشور .
    نام: IMG-20160603-WA0006.jpg نمایش: 514 اندازه: 104.1 کیلو بایت

    نام: IMG-20160603-WA0007.jpg نمایش: 520 اندازه: 97.6 کیلو بایت

    نام: IMG-20160603-WA0008.jpg نمایش: 510 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    اینم باقالا قاتوق من به اختصار
    لوبیای کشاورزی 2 پ
    شوید تازه خرد شده 5 ق غ
    روغن زیتون جهت نرم کردن پیازداغ
    پیاز1 عدد متوسط
    سیر 6 حبه
    ساقه سبز سیر 2 ق غ
    آب 1 لیوان
    تخم مرغ 2 عدد
    پیازداغ درست کردم و کمی سیر و ساقه اش رو همراه شوید تفت دادم و لوبیای کشاورزی خیس خورده و پوست گرفته شده رو اضافه کردم و با یک لیوان آب ( من از آب برنج ابکش شده استفاده کردم) دم گذاشتم چون هنوز نخته لوبیاهاش میشکنه و ولو میشه. در آخر که لوبیاها کاملا پخت 2 تا تخم مرغ توش شکستم و 10 دقیقه بعد سرو کردم. خیلی عالی بود.
    سوپ قارچ و مرغ
     
    باران67, m1361, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چنان نماند، چنین نیز هم نخواهد ماند...

  7. #1630
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,872
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    558
    پسند شده
    20027
    پسند کرده
    29422
    با عرض سلام خدمت همه دوستان مامی سایتی وبا آرزوی قبولی طاعات دوستان به درگاه حق
    غذاهای گیلانی مث میرزاقاسمی باقلا قاتق. و ترش تره در دستور پختشون پیاز نیست وفقط سیر توشون استفاده میشه
    رشته پلو
     
    golbarg., sita-golam, گیتار و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1631
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,872
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    558
    پسند شده
    20027
    پسند کرده
    29422
    شامی ماه رمضانی یا شامی رشتی
    مواد لازم یک کیلو گوشت (من نیم کیلو گوشت گوساله صاف ونیم کیلو گوشت گردن گوساله استفاده کردم )
    لپه :750 گرم (به اندازه وزن گوشت مجاز است )
    نخود ولوبیا : درمجموع به اندازه نصف لیوان
    سیب زمینی یک الی دوعدد متوسط
    یک عدد پیاز
    همه مواد رو با هم میزاریم بپزن درحین پخت می تونیم چوب دارچین وزردچوبه هم بریزیم واگه قصد فریز کردن مایه شامی رو نداریم نمک هم می تونیم اضافه کنیم
    مواد پس از پخت تقریبا اصلا نباید آب داشته باشد
    گوشت ها رو بیرون میاریم
    بقیه مواد رو مولینکس می کنیم تا کامل اسموتی ولطیف بشه (قدیما ظرفی به اسم نمک یار بود که تو اون ظرف وبا کمک یه سنگ مخصوص مواد رو می سابیدن حالا دیگه بسر شانه ودست وکمر چه بلایی می اومد بماند)
    نام: 1.JPG نمایش: 450 اندازه: 92.0 کیلو بایتنام: 2.JPG نمایش: 451 اندازه: 73.1 کیلو بایتنام: 3.JPG نمایش: 458 اندازه: 80.5 کیلو بایتنام: 4.JPG نمایش: 456 اندازه: 82.7 کیلو بایت
    گوشت ها رو ریش کرده تو مولینکس له می کنیم طوریکه بافت گوشت مشخص باشه
    گوشت وبقیه مواد رو با هم مخلوط می کنیم

    نام: 5.JPG نمایش: 456 اندازه: 79.4 کیلو بایت
    ریش بودن گوشت خودش باعث کشدار شدن شامی در حین سرخ شدن میشه
    حالا مایه آماده است من این مقدار رو به 14 قسمت تقسیم کردم وقبل از ماه رمضان فریز می کنم
    ویکی دوساعت قبل از افطار بیرون میارم
    یخش که باز شد یه پیاز خیلی کوچک توش رنده میکنم
    یک یا دوتا تخم مرغ
    نمک وفلفل ودارچین
    مواد رو مخلوط می کنم ومث هر شامی دیگه ای سرخ می کنم
    توجه مایه این شامی شله با قاشق تو ماهی تابه یا قالب کوکو میریزیم وتو ماهی تابه فرم میدیم

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    رشته پلو
     
    sita-golam, serepizadeh, افسونی و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1632
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,137
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    263
    پسند شده
    6286
    پسند کرده
    7220
    میرزا قاسمی


    مواد لازم

    بادمجان 4عدد
    سیر 3 حبه
    رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
    گوجه فرنگی 1 عدد

    نمک،فلفل و زردجوبه به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد


    طرز تهیه
    بادمجان ها را کبابی کرده و پوستش را جدا کنید و با گوشتکوب بکوبید. سیر
    را با زردجوبه تفت داده و بعد بادمجان را اضافه کرده و گوجه را هم خرد کرده
    و اضافه کنید. وقتیکه یه تفت خورد، نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی بعد
    رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید. تخم مرغ را با چنگال زده و اضافه کرده و
    در تابه را بگذارید، چند دقیقه بعد غذا آماده است.


    قیمه
     
    افسونی, گیتار, zakizadeh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما