نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,617 به 1,624 از 1663
  1. #1617
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    میرزا قاسمی
    بادمجون کباب شده + سیر + گوجه + تخم مرغ

    نام: rps۲۰۱۶۰۲۲۹_۰۶۵۴۱۹.jpg نمایش: 447 اندازه: 103.2 کیلو بایت


    با وجود اینکه همیشه گوجه ی زیادی میریزم اما همیشه میرزاقاسمی هام بی رنگن
    کسی میدونه چراااا؟
    افسونی, *هما*, zakizadeh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1618
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی ایلیا و الینا نمایش پست ها
    میرزا قاسمی
    بادمجون کباب شده + سیر + گوجه + تخم مرغ

    نام: rps۲۰۱۶۰۲۲۹_۰۶۵۴۱۹.jpg نمایش: 447 اندازه: 103.2 کیلو بایت


    با وجود اینکه همیشه گوجه ی زیادی میریزم اما همیشه میرزاقاسمی هام بی رنگن
    کسی میدونه چراااا؟
    دوست عزیزم یک ق.غ رب گوچه فرنگی هم اضافه کنید.
    قیمه
     
    تان تان, sita-golam, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #1619
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    میرزا قاسمی


    مواد لازم

    بادمجان = 4 عدد بزرگ
    گوجه فرنگی تازه = 3عدد
    سیر = یک بوته
    پیاز = یک عدد
    تخم مرغ = 3 عدد
    روغن و فلفل و نمک و زردچوبه = به مقدار لازم

    طرز_ تهیه# میرزا _قاسمی
    #

    طرز تهیه

    1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا کرده ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری کردم .

    2. گوجه فرنگی ها را رنده کرده

    3. پیاز را داخل تابه با روغن سرخ میکنم با زردچوبه... بعد بادمجان کبابی و سیر ساطوری شده رو به پیاز در حال سرخ شده اضافه کرده و خوب تفت میدهم .

    4. سپس گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

    5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود و به روغن بیفتد

    میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید


    نام: 12501525_247142405638311_1410715291_n.jpg نمایش: 399 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    ضحی 69, مونا سادات, Behjat و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1620
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1164
    پسند شده
    20305
    پسند کرده
    17526
    میرزاقاسمی
    بادمجون روی گاز کباب کردم بعدش پیاز و سیر رو تفت دادم بادمجونو اضافه کردم کمی تفت دادم ادویه و گوجه خرد شده رو هم ریختم گذاشتم کامل آب گوجه خشک بشه بعدش تخم مرغ اضافه کردم

    نام: 20160424_214418.jpg نمایش: 633 اندازه: 105.1 کیلو بایت
    ....
     
    mitra40, m1361, sita-golam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #1621
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    مرغ ترش

    مواد لازم


    مرغ 2 تکه
    سبزی : تره،جعفری،گشنیز،نعناع،چوچ اق،خالواش
    ( چوچاق و خالواش سبزی محلی هستند ) 200 گرم
    لپه 1 استکان
    پیاز کوچک 1 عدد
    سیر 5 حبه
    تخم مرغ 2 عدد
    نمک، فلفل به میزان لازم
    آب نارنج به میزان لازم


    طرز تهیه
    ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ را به قطعات کوچک برش
    دهید . از همه ی قسمت های مرغ میتوانید استفاده کنید. مرغ را به پیاز
    اضافه کنید و تفت دهید. لپه را هم میتوانید از قبل خیس دهید و به مواد
    اضافه کنید و تفت دهید. سیر را رنده ریز کنید و داخل روغن سرخ کرده و به
    مواد اضافه کنید، سپس آب بریزید. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد کنید و
    به میزان دلخواه سرخ کنید. وقتی که مرغ و لپه پخته شد سبزی، نمک، فلفل
    و آب نارنج را اضافه کنید. مقدار آب نارنج را بسته به ذائقه تان بریزید. اگر آب
    نارنج در دسترس نداشتید از آبلیمو استفاده کنید. تخم مرغ را در یک کاسه با
    چنگال بزنید و داخل خورش بریزید. وقتی که تخم مرغ ها پخته شد خورش
    شما آماده است.



    قیمه
     
    باران67, sita-golam, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #1622
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    سلام از خانمای شمالی خواهش میکنم ب سوالم ج بدن من چند بار زیتون پرورده خریدم از شمال روی زیتون پرورده قیصی ریختن ک خیلی خوشمزه اس طعم ملس میده خودم حدس میزنم با سرکه و شکر و رنک زرد خوراکی درست کرده
    قیصی هاش کمی ابداره با چی درستش کردن

  8. #1623
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    این سوال منو فکر کنم تو ص 140 همون حدودا پرسیدن ولی بی جوا ب مونده بگید قیصی هار چی بهش میزنن که خوشمزه میشه .البته قیصی خودش ب تنهای هم خوشمزه س . قیصی با سس زرد رنگ وطعم ملس شایدم تیزاب زدن نمیدونم واله ج بدیدن
    *باران این نوشته را پسندیده.

  9. #1624
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    477
    پسند شده
    19302
    پسند کرده
    26901
    [QUOTE=raha632;1430229]این سوال منو فکر کنم تو ص 140 همون حدودا پرسیدن ولی بی جوا ب مونده بگید قیصی هار چی بهش میزنن که خوشمزه میشه .البته قیصی خودش ب تنهای هم خوشمزه س . قیصی با سس زرد رنگ وطعم ملس شایدم تیزاب زدن نمیدونم واله ج بدیدن[/QUOTE
    عزیزم
    من تا حالا زیتون پرورده ای که توش قیصی بوده باشه نه خوردم و دیدم
    ممکنه لطف کنین وبفرمایین از کجای شمال خریدن
    شاید با توجه به منطقه بشه در مورد آون قیصی ها راهنمایی کرد
    البته مواد زیتون پرورده هم شامل زیتون.سبزیجات محلی مث چوچاق وکمی خالیواش .آب انار ترش. رب انار ترش یا ملس
    سبرو گلپر هست بعضیا هم دونه انار ترش میریزن
    حالا کجا بوده که بهش قیصی هم اضافه کردن آگه بفرمایید ممنون میشم
    قورمه سبزی
     
    باران67, najmehkhatoon, sita-golam و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما