نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,609 به 1,616 از 1663
  1. #1609
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    سال گذشته یکی از دوستان عزیز شمالیم یه شیشه دلار بهم دادن و چون شور بود فکر کردم توی یخچال خراب نمیشه هنوز بقیه اش توی یخچاله و خراب نشده فقط رنگش یه کم فرق کرده . حالا امسال هم دوباره برام یه شیشه دلار تازه فرستادن پس باید بذارمشون توی فریزر؟ اون که توی یخچال مونده خراب شده ؟ عطر اولیه رو نداره ولی علامتی از خرابی هم نداره
    یعنی باید بریزمش دور ؟
    najmehkhatoon, Nicole68 و serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  2. بانک بند ناف
  3. #1610
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7858
    پسند کرده
    11461
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra نمایش پست ها
    سال گذشته یکی از دوستان عزیز شمالیم یه شیشه دلار بهم دادن و چون شور بود فکر کردم توی یخچال خراب نمیشه هنوز بقیه اش توی یخچاله و خراب نشده فقط رنگش یه کم فرق کرده . حالا امسال هم دوباره برام یه شیشه دلار تازه فرستادن پس باید بذارمشون توی فریزر؟ اون که توی یخچال مونده خراب شده ؟ عطر اولیه رو نداره ولی علامتی از خرابی هم نداره
    یعنی باید بریزمش دور ؟
    دوست عزیز سلام
    احتمالا رنگ سبزی شما باید سیاه شده باشه و معمولا دیگه اون عطر و نداره.گاهی اوقات اگه سبزی آب داشته باشه کپک هم میزنه که ظاهرا مال شما نزده.ولی من نمک کمتری میزنم (به علت اینکه هم ضرر داره و هم باعث پوک شدن میشه) و فریز میکنم.البته اینجا چون سبزیش همیشه تو دسترس هست ،معمولا تازه مصرف میشه و کمتر تو فریزر میمونه
    ...
    یه مورد استفاده از دلال ماست و بگم به شما دوستان طبق تجربه خودم که فوق العاده میشه
    ۱)فسنجون ترش درست کنید با چاشنی آب غوره و یک ساعت پایانی یک قاشق غذاخوری دلال ماست به اون اضافه کنید .البته شوری دلال و فراموش نکنید
    ۲)مرغ و با کره سرخ کنید و مخلوطی از رب انار،دلال ماست و گردو .از هرکدوم یک قاشق غذاخوری سس فوق العاده ایی میشه که مرغ به مدت سه ساعت با حرارت کم بپزه با
    عدسی
     
    mitra40, Nicole68, serepizadeh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1611
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7858
    پسند کرده
    11461
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    مرسی عزیزم
    اینکه یخ نمی زنه یعنی می تونم همینجور با بسته اش داخل فریزر بذارم و وقتی مورد نیاز بود با قاشق ازش بردارم یا باید مثل
    sita-golam جان
    که صفحه قبل فریز کردن تو قالب بریزم و در اندازه های کوچیک نگهش دارم؟
    کار این دوست عزیز هم جالبه
    ولی چون نمک داره نیازی نیست چون یخ نمیزنه.من داخل کیسه فریزر نگه میدارم و هر بار از کنارش می گیرم
    شما هر طور دوست دارید میتونید فریز کنید
    عدسی
     
    mitra40, Nicole68, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1612
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,477
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    19199
    پسند کرده
    26826
    نقل قول نوشته اصلی توسط هستی ساغر نمایش پست ها
    سلام میشه لطفا دوستان گیلانی بفرمایند کهکباب ترش چه جوری درست میشه و موادی که به گوشت میزنن چی هست؟
    کبا ب ترش
    یک مشت گردو رو مولینکس می کنیم
    پیاز رنده شده
    گوجه رنده شده (اختیاری)
    کمی جعفری +در صورت تمایل کمی سبزیجات معطر مثل چوچاق
    به همرا یک الی دو قاشق آب انار ترش + یک الی دو قاشق رب انار ترش
    همه مواد را به گوشت اضافه می کنیم
    چون رب انار کمی گوشت را سفت میکنه گوشت باید حداقل 24 ساعت در این مواد خوابانده شود
    زمان پخت نمک وفلفل هم بهش اضافه می کنیم
    قورمه سبزی
     
    افسونی, najmehkhatoon, Nicole68 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1613
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    باقالی خورشت ( باقالی قاتق )


    مواد لازم

    باقالی مخصوص خورشت 100 گرم
    شوید خشک شده 2 ق.غ
    سیر 2حبه
    نمک ، فلفل و زردجوبه به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مقدار کم




    طرز تهیه

    در گیلان، در این خورش از پاچ باقالی استفاده می شود و هنگامی که فصل
    آن میرسد همه این باقالی را تهیه کرده و پوست اول و دوم آن را جدا میکنند و
    در فریزر نگهداری میکنند. اگر دسترسی به این باقالی ندارید میتوانید از لوبیا
    کشاورزی استفاده کنید.
    باقالی را چند دقیقه روی شعله گذاشته سپس روغن اضافه کنید . سیر
    رنده شده را اضافه کرده، سپس شوید، فلفل و زردجوبه را هم اضافه کنید و
    هم بزنید. کمی که تفت خورد، آب را اضافه کنید، بعد از اینکه جوش اومد
    شعله را کم کرده و نمک بزنید و تخم مرغ را هم اضافه کنید. بعد اینکه تخم
    مرغ پخت خورشت آماده است.

    دیگه چون مهمون داشتم وقتی تو گمج ( یک نوع دیگ سفالی ) بود عکس گرفتم.البته موقعی که سفره کامل شد یه عکس انداختم .

    قیمه
     
    m1361, باران67, najmehkhatoon و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #1614
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانوي من آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    27
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    61
    سلام اين ماهي غزل الا شمال كه از صبح توپياز وابليمو وادويه ونمك وزعفران خوابوندم و شكمش رو با گردو خوردشده و زرشك و پياز وسير داغ و رب انار و ادويه ونمك وفلفل و سبزي مخصوصش رو نداشتم بجاش كمي سبزي آش گذاشتم و مستقيم رفت تو فرو چون بي نهايت خوشمزه شد هميشه ماهي شكم پرم رو اينجوري درست ميكنم خيلي عالي ميشهممنون از راهنمايي خانم هاي كدبانوي مامي سايت

    نام: image.jpg نمایش: 539 اندازه: 103.6 کیلو بایت
    m1361, *هما*, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1615
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محدثه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    388
    پسند کرده
    97
    najmehkhatoon, zakizadeh, *هما* و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1616
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2496
    پسند کرده
    14584
    کاکا یا همون نون تابه ای (کلوبیجی)
    نون تابه ای هم با کدو داریم هم بدون کدو با پوره کدو رو بهش کاکا هم میگن
    مواد لازم :پوره کدو حلوایی 1لیوان . ارد گندم 1لیوان .ارد برنج 1لیوان . ماست نصف لیوان .شکر نصف لیوان .بکینک پودر یک ق غ . تخم مرغ 3عدد .گلاب 4 تا5 ق .کمی هم وانیل
    اگه بخواهید به صورت پنکیک و دونه دونه سرخش کنید برای ترکیب ترتیب خاصی نداره فقط تخم مرغ در حد مخلوط شدن وبعد هم بقیه مواد ..ولی ایندفعه تصمیم گرفتم مثل کیک قابلمه ای همه مواد رو یکدفعه بزارم تا بپزه برای همین اول تخم مرغای به دمای محیط رسیده رو خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه وکمی هم وانیل اضافه کردم وبعد هم شکر رو اضافه کردم وخوب هم زدم بعد ماست وبعد کدو وبعد ارد چون اگه به این روش تخم مرغ رو خوب نزنیم نون بوی تخم مرغ میگیره
    بعد از ترکیب مواد رو (البته غلظتش سفت نیست یکم رونه)ریختم توی قابلمه ( البته کف قابلمه کمی روغن ریختم وروی حرارت قابلمه رو گرم کرده بودم )بعد حرارت رو کم کردم وشعله پخش کن گذاشتم تقریبا سی چهل دقیقه شد که یک طرفش پخت برش گردوندم تا طرف دیگه نون هم طلایی بشه
    نام: _20160418_154824.jpg نمایش: 483 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    باران67, emetis, mahnooshin و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما