نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,593 به 1,600 از 1663
  1. #1593
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11482
    سوسه کباب با مرغ تکه ایی ،اینم لینک دستورش

    http://mamisite.com/forum/t380-180.html#post1315835




    نام: IMG_5708.jpg نمایش: 554 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    عدسی
     
    ویرایش توسط najmehkhatoon : ۱۳۹۴/۱۲/۱۲ در ساعت ۰۹:۳۱ قبل از ظهر
    *هما*, ماناسهیل, mami 2m و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1594
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11482
    این ماهی دودی شماله که طرفدارهای زیاادی داره
    معمولا سرخ شده در کره محلی یا به صورت کوکو با عدس پلو و باقالی پلو سرو میشه
    طریقه مصرفش هم اینه که ابتدا تکه میشه.مقداری روی حرارت مستقیم گرفته به راحتی پوستش کنده میشه.
    بعد اونو خلال می کنن و در کره فراوون سرخ می کنن.
    گاهی اوقات بعد از سرخ کردن ته تابه اونو پخش میکنن و چند عدد تخم مرغ و مخلوط کرده و روی ماهی می ریزن.
    بعد با ترشیهای خوشمزه شمال و کته عدس یا باقالی نوش جان می کنن

    معمولا ماهی سفید دودی همه با ارزش تره هم طرفدار بیشتری داره

    نام: IMG_5507.jpg نمایش: 562 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    عدسی
     
    *هما*, شهلا ک, sara chef و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1595
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    326
    پسند شده
    4743
    پسند کرده
    771
    نجمه جون ما که وارد نیستم چطور می*تونیم فرق بین ماهی خوب و بد رو تشخیص بدیم
    راستش من و شوهرم خیلی دوست داریم
    معمولاً هم پوستش رو می*کنم می*گذارم روی برنج همراه با برنج دم می*کشه و می*خوریم

    اما مشکلم اینه که ماهی خوب رو از بد تشخیص نمی*دیم
    می*شه راه و روش تست ماهی دودی خوب رو بهم آموزش بدی
    شوید پلو
     
    باران67 و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  4. #1596
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11482
    نقل قول نوشته اصلی توسط شهلا ک نمایش پست ها
    نجمه جون ما که وارد نیستم چطور می*تونیم فرق بین ماهی خوب و بد رو تشخیص بدیم
    راستش من و شوهرم خیلی دوست داریم
    معمولاً هم پوستش رو می*کنم می*گذارم روی برنج همراه با برنج دم می*کشه و می*خوریم

    اما مشکلم اینه که ماهی خوب رو از بد تشخیص نمی*دیم
    می*شه راه و روش تست ماهی دودی خوب رو بهم آموزش بدی
    سلام شهلا جون
    حقیقتش من غیر از سفید ماهی دودی دیگه ای و پسند نمیکنم .چون مثل خود ماهی سفید ااز نظر طعم و مزه عالیه
    به نظرم ماهی دودی کفال هم خوبه،ولی شاید ماهیهای دیگه ایی هم باشه که دوستان شمالی معرفی کنن و خوب باشه.
    مهم اینه که از جای معتبر بخری.ما از بازار ماهی فروشای فریدونکنار میخریم
    واینکه دقت کنی آثاری از کپک روی اون نباشه
    عدسی
     
    sita-golam, باران67, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1597
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام شهلا جون
    حقیقتش من غیر از سفید ماهی دودی دیگه ای و پسند نمیکنم .چون مثل خود ماهی سفید ااز نظر طعم و مزه عالیه
    به نظرم ماهی دودی کفال هم خوبه،ولی شاید ماهیهای دیگه ایی هم باشه که دوستان شمالی معرفی کنن و خوب باشه.
    مهم اینه که از جای معتبر بخری.ما از بازار ماهی فروشای فریدونکنار میخریم
    واینکه دقت کنی آثاری از کپک روی اون نباشه
    برای خرید ماهی دودی وشور باید حتما از جای مطمئن خرید کنین چون خطر بوتولیسم در کمین است
    ما هم غیر از ماهی سفید دودی وشور نوع دیگه ای رو نمی پسندیم
    قورمه سبزی
     
    najmehkhatoon, sita-golam, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1598
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    باقالی مخصوص خورشت 100 گرم
    شوید خشک شده 2 ق.غ
    سیر 2حبه
    نمک ، فلفل و زردجوبه به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مقدار کم


    در گیلان، در این خورش از پاچ باقالی استفاده می شود و هنگامی که فصل
    آن میرسد همه این باقالی را تهیه کرده و پوست اول و دوم آن را جدا میکنند و
    در فریزر نگهداری میکنند. اگر دسترسی به این باقالی ندارید میتوانید از لوبیا
    کشاورزی استفاده کنید.
    باقالی را چند دقیقه روی شعله گذاشته سپس روغن اضافه کنید . سیر
    رنده شده را اضافه کرده، سپس شوید، فلفل و زردجوبه را هم اضافه کنید و
    هم بزنید. کمی که تفت خورد، آب را اضافه کنید، بعد از اینکه جوش اومد
    شعله را کم کرده و نمک بزنید و تخم مرغ را هم اضافه کنید. بعد اینکه تخم
    مرغ پخت خورشت آماده است.


    قیمه
     
    hengamehh, افسونی, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #1599
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    کاکا کدو حلوایی ( کویی کاکا )

    مواد لازم

    پوره کدو حلوایی 6 ق.غ
    آرد برنج یا آرد گندم 4 ق.غ
    آب یا شیر نصف لیوان
    شکر 3 ق.غ ( بسته به ذائقه تان میتوانید مقدار شکر را اضافه کنید.)
    تخم مرغ 2 عدد
    بکینگ پودر 1 ق.چ
    روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم


    طرز تهیه

    ابتدا کدو را شسته، با چاقو به اندازه های کوچک قاچ کنید و با مقدار کمی آب
    بپزید. سپس با قاشق گوشتش را جدا میکنیم و له میکنیم تا پوره شود.
    سپس آرد، شکر، بکینگ پودر و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آب یا شیر
    را هم اضافه کرده و هم بزنید. تابه را روی شعله گذاشته تا داغ شود، سپس
    روغن ریخته و بعد از اینکه داغ شد یا همه ی مواد را یکجا بریزید و یا با قاشق
    یاقالب بریزید. وقتی یک طرف کاکا سرخ شد برگردانید تا طرف دیگرش هم
    سرخ شد.


    قیمه
     
    افسونی, m1361, hengamehh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #1600
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    دلار (نمک سبز)
    برای درست کردنش احتیاج به گشنیز +نعناع +چوچاق + خنش (یه سبزی محلی که خودرو هستش و شکلش هم شبیه نعناع هست)
    اول سبزی رو بعد شستن روی یه پارچه پهنش میکنیم تا خوب ابش خشک بشه چون اگه اب داشته باشه زودتر کپک میزنه وقتی اب اضافش خشک شد تو چرخ گوشت میریزیم وخوب پوره اش میکنیم بعد بهش نمک اضافه میکنیم توی این سبزی باید اینقدر نمک بریزم تا شوری نمک رو احساس کنیم البته اونقدر زیاد نباشه که نشه خوردش چون نگه دارنده اون همین نمکه اگه نمکش کم باشه کپک میزنه البته اگه بخوایم توی فریزر نگه داریم احتیاج به زدن نمک زیاد نیست
    چوچاق وخنش رو ابجیم پوره شو داده بود برای همین توی عکس نیست من فقط نعناع وگشنیز رو باهم میکس کردم البته اگه سبزی محلی که گفتم نداشتید با همین دوتا هم دلار درست میشه بیس اصلیش همینه بقیه برای اینه که عطر دلار بیشتر بشه مامانم بیشتر فقط از نعناع وگشنیز استفاده میکنه اندازه نعناع هم باید از گشنیز یکم کمتر باشه چون نعناعی زیاد باعث تلخی میشه بعد درست کردن هم میریزیم توی شیشه ومیزاریم توی یخچال
    موارد مصرفیش هم ما برای ماست وخیار +زیتون پرورده+کال کباب ویا ماهی یا مرغ شکم پر استفاده میکنیم یا موقع خورردن الوچه ترش ویا پرتقال کمی دلار روش میریزیم که خیلی خوشمزه میشه

    نام: _20160315_135214.jpg نمایش: 485 اندازه: 104.5 کیلو بایت

    چون یکم زیاد درست کردم ترسیدم توی یخچال کپک بزنه ریختم توی قالب یخ وگذاشتم فریز برای مصارف زیتون وکال کباب وماهی..سمت راستی هم که یکم شفافتره اول یه کوچولو دلار ریختم وبعد مابقیشو اب جوشیده ریختم گذاشتم یخ بزنه برای ریختن توی دوغ
    نام: _20160316_135458.jpg نمایش: 478 اندازه: 106.9 کیلو بایت
    emetis, najmehkhatoon, fara 92 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما