نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 1663
صفحه 2 از 208 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: باقالا قاتق (خورش خوشمزه استان گیلان)

    سلام دوستان من تازه عضو شدم . باقلی قاتوق را بعضی ها با باقلی مازندارانی هم درست می کنند .ولی با این تفاوت که آب آن باید کمتر باشد تا خوشمزه تر باشد. خود من دوست ندارم.در کل طعم باقلا قاتوق با پاچ باقلی تازه از همه انواع آن بهتر است

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: میرزا قاسمی (غذای شمالی)

    میرزا قاسمی را دو نوع دیگر طبخ می کنند .نوع اول به همان طریقی که دوستمان شرح دادند ولی بدون گوجه فرنگی که خوشمزه میشه و طرفداران خودش رو داره .و نوع دیگر با کدو سبز خورستی که فلفل آن بیشتر باید باشد تا شیرینی کدو را بگیرد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: خورش مرغ ترش ( غذای شمالی)

    این خورش بسیار خوشمزه است .به شرطی که آن را زیاد ترش نکنید .اگر سبزی محلی گیلان به نام خالواش را در دسترس داشته باشید و کمی به سبزی های دیگر اضافه کنید بسیار عالی می شود. من این خورش را با نعنا و جعفری و خالواش سرخ شده هم امتحان کردم و خوشمزه شد. 8-}

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    باقلا خشکاویج

    باری درست کردن این غذا از باقلی مازندارانی هم استفاده می کنند ولی با لوبیا چشم بلبلی یه مزه دیگری دارد.
    برنج را بصورت کته یا آبکش وقتی دم گذاشتید .لوبیا چشم بلبلی تازه را باندازه دلخواه از پوست دوم گرفته و روی برنج پخش کنید.بگذارید همزمان با دم کشیدن برنج لوبیاها هم بپزند .اگر برنج زودتر دم کشید کمی با دست روی لوبیا آب بپاشید تا بخار کرده و زود بپزد.البته اگر شعله گاز کم باشد همزمان با برنج می پزند. بعد از پختن لوبیاها آنها را با قاشق از روی برنج برداشته و در تابه ای که داغ شده و کره یا روغن در آن ریخته اید ، بریزید + سیر تازه رنده شده +شوید و 5 دقیقه تفت دهید بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و به تعداد دلخواه تخم مرغ داخل آن شکسته و بگذارید تخم مرغ خودش را بگیرد و کمی هم بزنید. این غذای خوشمزه را با برنج کته - ماست و خیار و سیر ترشی میل کنید. 8-}
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    مدیر انجمن
    DaDa آواتار ها
    سارا حکمتی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,687
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    7611
    پسند کرده
    2903

    ویترین مدال ها

    Re: میرزا قاسمی (غذای شمالی)

    شمالیهای سمت گیلان میرزاقاسمی رو اینطوری درست می کنن (البته نمی دونم همه اینطور درست می کنن یا نه :-/ ) :
    اول سیر رو خرد کرده و با کمی زردچوبه تفت می دهیم. مقداری از سیر سرخ شده را جدا می کنیم و تخم مرغها را روی بقیه سیر می شکنیم . (مثل نیمرو)
    بعد نیمرو به همراه سیر را از ظرف خارج کرده
    و گوجه فرنگیهای خرد شده را داخل ظرف ریخته و کاملا تفت می دهیم . (به نظر من هرچی گوجه بیشتر باشه خوشمزه تره!)
    بعد از اینکه آب گوجه ها کشیده شد بادمجان کبابی را اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم تا خوب مزه ها با هم ادغام بشه .
    سیر سرخ شده رو که کنار گذاشته بودیم و مقداری نمک هم اضافه می کنیم .
    کمی روغن می ریزیم تا بعد از پخت مواد در کنار هم کمی هم سرخ شود.
    وقتی که غذا رو کشیدیم ، تخم مرغ نیمرو شده به همراه سیر رو هم به عنوان تزئین روی غذا می گذاریم.
    mitra40, باران67, *فاطمه* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عکسهای بدون توضیح حذف می شوند !

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    0

    Re: باقالا قاتق (خورش خوشمزه استان گیلان)

    سلام دوستان فصل باقالی قاتوق حدودا " اواخر خرداد و تیر هست گاها رویش دومش در پاییز هم میاد
    من ایندفعه که شمال رفته بودم خریدم حدودا اواسط تیر بود
    فسنجون شمالی هم با رب انار و هم رب الوچه هست
    البته برای خوشرنگی رب گوجه هم میزنن و پیاز را هم رنده میکنن
    ما از نعناع خشک در انتها استفاده نمی کنیم
    nilo0far و باران67 این نوشته را پسندیده.
    فاصله بین مشکل و حل ان یک زانو زدن هست ....اما نه در برابر مشکل بلکه در برابر خدا

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    فسنجان

    تجربیات من از یک فسنجان خوشمزه به تعریف کسانی که خوردنش. اول گردو را خوب بسابید تا روغنش بیرون بیاد در قدیم این کار را با یک سنگ مخصوص توی سینی سفالی به اسم نمک یار انجام میدادن.شما داخل میکسر بریزین تا خوب روغن بده .این نکته خیلی مهمه .2-انتخاب ترشی فسنجان بستگی به ذائقه شما داره : رب انار - رب آلوچه - آب غوره و یا مخلوط اینها مثل ترکیب آب غوره + رب انار که عالی میشه . و درست کردن فسنجان داخل ظرف سفال مخصوص به نام گمج که واقعا در جا افتادن آن تاثیر داره . گردو را بعد از سابیدن با آب کم کم حل کنید تا رقیق شود مثل دوغ ( اگر مرغ را قبلا پختین برای حل کردن گردو از همان آب مرغ استفاده کنید در غیر این صورت از آب سرد و بعد گوشت را داخل آن بگذارید تا بپزد) همزمان با حل کردن گردو ظرف را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ترشی مورد نظر را باندازه دلخواه در ظرف داغ ریخته تا بجوشد( اگر از انواع رب ذکر شده استفاده می کنید باید با کمی آب انها را حل کنید بعد در ظرف بریزید) . درب ظرف را گذاشته تا مواد بجوشد و آرام آرا م جا بیفتد .
    توصیه ها برای خوشمزه تر شدن: 1- در همان مراحل اول یک پیاز متوسط را با رنده ریز رنده کرده داخل گردو و گوشت بریزید. 2- از ترکیب نعنعا و خالواش ( نوعی سبزی محلی گیلان) به اندازه یک قاشق غذاخوری در فسنجان استفاده کنید.
    برای خوشرنگ تر شدن در انتها یک قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی به فسنجان اضافه نمایید.
    بهتر است مرغ را قبل از پختن چند دقیقه سرخ کنید بعد داخل مواد بریزید. بعد از پخت هم چون جا افتادن گردو طول می کشد .مرغ را از مواد جدا کنید و در انتها به خورشت آماده بیفزایید. برای اینکه گوشت حالت سفت خودش رو نگه داره.
    برای روغن انداختن بهتر گردو: 1- از گردو ی خیلی سفید و تازه استفاده نکنید . منظور از گردوی خورشتی گردوی قهوه ای است که اصلا خراب هم نیست.
    2- 1 تا 2Smile قاشق آب خیلی سرد در انتها به خورشت اضافه کنید تا روغن بدهد.
    متنجان : نوع دیگر فسنجان که طعمی ملس داره همان مواد هست + مقداری قیسی و کشمش سرخ کرده منتهی متنجان کمی غلیظ تر از فسنجان است .که خیلی هم خوشمزه است .
    ماهی فسنجان : مایع فسنجان + ماهی سفید سرخ کرده یا کولی ( ماهی کوچک گیلان)
    سنگ خورشت ( انار ویج): مایع فسنجان + کوفته های ریز از گوشت گوساله همراه با سبزی معطر گیلان ( نعنا و خالواش و چوچاق) نداشتین جفری و نعنا و گشنیز
    هم چنین خوتکا فسنجان و باقلا فسنجان هم داریم
    mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10423
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: کشک بادمجان

    کشک بادنجون

    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 2 از 208 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما