نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,577 به 1,584 از 1663
  1. #1577
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    477
    پسند شده
    19302
    پسند کرده
    26901
    گمج کباب
    نام: DSC04963.JPG نمایش: 471 اندازه: 93.6 کیلو بایتنام: DSC04964.JPG نمایش: 474 اندازه: 78.7 کیلو بایت

    با استفاده از دستور خوب بهار عزیز
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    این غذا مال شرق گیلانه
    من تا حالا نخورده بودم طبیعتا درست هم نکرده بودم

    مواد لازم:طوریکه من استفاده کردم
    گوشت تکه ای (کبابی) من از گوشت فریزری که داشتم استفاده کردم بسته من 40 تکه بود
    گردو مولینکس شده یک فنجان
    سبزیجات معطر خورد شده یک پیمانه : شامل جعفری -گشنیز - نعنا - کمی وارامبو (بارهنگ بو ؟) و چوچاق
    پیاز مولینکس شده یا رنده شده یک عدد
    رب انار ترش دو قاشق +نصف فنجان آب انارترش
    دو الی سه لیوان آب
    در صورت تمایل کمی رب گوجه
    نمک وفلفل هم به اندازه کافی
    همه مواد رو مخلوط کرده با دولیوان آب بزارین رو شعله کم به مدت دوساعت بپزه
    همونطور که از اسمش پیدا س این غذا تو گمج باید درس بشه
    ولی من تو قابلمه پختم البته قبلمه ای که تهش ضخیم بود(از این سنگی ها)
    بسیار خوشمزه بود
    ما چهار نفر این غذا رو تو دو وعده خوردیم
    اگه کباب ترش دوس داشته باشین از این غذا خوشتون میاد چون مواد ومزه ش یکیه
    فقط بجای کباب رو منقل این رو اجاق پخته می شه


    همه مواد رو
    قورمه سبزی
     
    سامره, مامان حدیثه, Miss Razieh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1578
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    میرزا قاسمـــی

    بادمجون کبابی/پوره گوجه فرنگی/ سیر ریز خرد شده/ تخم مرغ / نمک و ادویه و فلفل قرمز و کمی رب گوجه فرنگی

    میس مهسا, باران67, Miss Razieh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1579
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11486
    آش ترش

    اآش ترش یکی از آشهای پر طرفدار،مقوی و بسیاااااااار خوش مزه مازندرانه
    من این آش و برای اولین بار درست کردم و بسی لذت بردم و عششششششق
    مواد لازم:
    برنج نیمه ۴ پیمانه/رب انار و آلوچه ملس از هر کدام ۱پیمانه/حبوبات شامل باقلا،عدس،لوبیا از هر کدام ۱پیمانه/آب انار ۱/۵لیتر/سبزی مخلوطی از گشنیز ،اسفناج،جعفری،تره،برگ چغندر ،ریز خرد شده ۳پیمانه/گلپر ۲ق غذا خوری سر صاف/نمک و فلفل سیاه/آب نارنج یک چهارم پیمانه/پیاز ۳عدد درشت/سیر ۱عدد درشت/کدو تنبل بزرگ ۱عدد /هویج نیم کیلو/شکر سرخ جهت شیرین کردن آش

    برنج و چند ساعت خیس داده و با آب فراوان روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد .بعد حرارت و کم می کنیم تا ریز قل بزنه
    حبوبات از قبل خیس داده و می پزیزم .کدو و هویج و می پزیم.پیاز و سیر و کمی تفت می دیم.همه ی مواد و بعد پختن می کوبیم تا له بشه ،بعد با رب مخلوط کرده و به برنج اضافه می کنیم.همه ی مواد غیر از شکر سرخ
    آنقدر با حرارت کم باید قل بزنه تا خوب حلیم بزنه و دیگه برنج پیدا نباشه و مقدار غلیظ بودن کمی شل تر از شله زرد باید باشه
    فلفل این آش باید غالب باشه
    در پایان معمولا این آش بر خلاف اسمش با شکر سرخ حل شده در آب داغ حالت ترش و شیرین پیدا میکنه که بر حسب سلیقه به شیرینی بیشتر میزنه
    ته مزه این آش یه چیز ترش و شیریییییین و تنننننننننننننند باید باشه
    امیدوارم خوشتون بیاد


    نام: 145409349624811.jpg نمایش: 357 اندازه: 26.5 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    عدسی
     
    ویرایش توسط najmehkhatoon : ۱۳۹۴/۱۱/۰۹ در ساعت ۱۰:۲۶ بعد از ظهر
    sita-golam, باران67, mitra40 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1580
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    کوکوبادکوبه

    سیب زمینی نگینی سرخ شده یه عدد بزرگ +پیاز نگینی سرخ شده شش قاشق غذا خوری +فلفل دلمه ای نگینی

    شده کمی+ تخم مرغ شش عدد +سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده متوسط +کمی زعفرون ویک قاشق غذا خوری

    رب گوجه همه مواد و باهم مخلوط کرده وتخم مرغ ها را اضافه میکنیم و در روغن سرخش میکنیم این کوکو رو میتونین توی فر

    هم درست کنین


    sita-golam, mitra40, سامره و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #1581
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11360
    پسند کرده
    5157
    میرزا قاسمی جان هستن ایشون

    بادمجون کبابی+سیر و تخم مرغ+گوجه فرنگی

    نام: IMG_7342.jpg نمایش: 435 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    باران67, mitra40, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  7. #1582
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    بچه ها بشته واش یا بشته باش با لپه رو کسی بلده؟؟؟؟؟؟/لدفن با مقدار دقیق و دستور کامل بزارین

  8. #1583
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم

    زیتون بدون هسته نیم کیلو
    مغز گردوی ساییده شده 150 گرم
    چوچاق خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    رب انار 5 قاشق غذاخوری
    آب انار ( دلخواه ) نصف فنجان
    سیر 2 حبه
    نمک و گلپر به مقدار لازم


    طرز تهیه
    ابتدا اگر زیتون شور بود به مدت یک ساعت داخل آب سرد گذاشته تا شوری
    آن گرفته شود و اگر زیتون هسته دار تهیه کردید، هسته ی آن را جدا کنید.
    زیتون را داخل ظرفی ریخته، سپس مغز گردوی ساییده شده و سبزی
    چوچاق ( اگر سبزی چوچاق در دسترستون نیست میتوانید 1 قاشق
    غذاخوری نعنای خشک اضافه کنید. ) را اضافه کنید، سپس سیر را رنده ریز
    کرده یا بکوبید و به همراه رب انار ( من از رب انار ملس استفاده کردم. بسته
    به ذائقه تان میتوانید از رب انار ترش،شیرین و ملس استفاده کنید. ) و در
    صورت تمایل آب انار و نمک و گلپر به زیتون اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا
    مواد با هم مخلوط شوند. به مدت دو ساعت یا بیشتر داخل یخچال گذاشته تا
    مواد به خورد زیتون برود و به اصطلاح جا بیفتد.


    قیمه
     
    dokhtare ordibehesht, sita-golam, mitra40 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  9. #1584
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    بچه ها بشته واش یا بشته باش با لپه رو کسی بلده؟؟؟؟؟؟/لدفن با مقدار دقیق و دستور کامل بزارین




    بشته باش هم میگن.......اره با سیر و پیاز و گوجه و کدو و لپه بود.......ولی دستورشو دقیقا نمیدونم مقدارشونو هم نمیدونم
    *باران, Miss Razieh و shadmehr این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما