نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,553 به 1,560 از 1663
  1. #1553
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11486
    غذاهای محلی
    خروس کبابی سرخ شده
    گوشت خروس یکی از لذیذ ترین گوشتهای گروه ماکیان محلیه.زمان پختشم از مرغ بیشتره
    من ابتدا خوب اونو آغشته به نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه فراوون میکنم و در کره سرخ می کنم،.بعد با آب نارنج فراوون که قبلا کمی با روغن جوش زدم و یه پیاز کوچیک با شعله ملایم می پزم .در حدی که کامل آب غذا خشک بشه و به روغن بیفته،.در این صورت تموم عصاره به خورد خروس میره و اونو لذیذ می کنه.
    من حدود هفت تا هشت ساعت زمان برای پختش میذارم

    نام: 144598030613372.jpg نمایش: 525 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, *باران, گیتار و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1554
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    هولابی


    ترش واش +گشنیز+نعنا+کوتکوتو[کاکوتی]+چغندر+ترشک +همه باهم یک کیلو+سیر هم 5حبه

    این مواد و از چرخ گوشت رد میکنیم .بعد با روغن سرخش میکنیم وقتی که سرخ شد یه ق غ خوری رب گوجه+نمک+فلفل

    و زرد چوبه .. ودر ادامه یه ق غ خوری ارد در اب سرد حل شده اضافه میکنیم در اخر مرغها رو اضافه میکنیم

    این به دو روش درست میشه یکیش که با مرغ ... بجای مرغ... بادمجون وگوجه فرنگی حلقه شده سرخ شده اضافه میکنن


    url=http://mamisite.com/pic/][/url]
    باران67, mitra40, افسونی و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #1555
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    کوکوبادکوبه

    سیب زمینی نگینی سرخ شده یه عدد بزرگ +پیاز نگینی سرخ شده شش قاشق غذا خوری +فلفل دلمه ای نگینی

    شده کمی+ تخم مرغ شش عدد +سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده متوسط +کمی زعفرون ویک قاشق غذا خوری رب

    گوجه

    همه مواد و باهم مخلوط کرده وتخم مرغ ها را اضافه میکنیم و در روغن سرخش میکنیم این کوکو رو میتونین توی فر هم

    درست کنین


    ویرایش توسط *باران : ۱۳۹۴/۱۱/۱۰ در ساعت ۰۸:۱۷ بعد از ظهر
    kurosh1, باران67, mitra40 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #1556
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    قرمه سبزی



    برای این مدل قرمه سبزی باید لوبیای چشم بلبلی استفاده بشه و چاشنی هم آبغوره باشه بادمجون و گوجه سرخ شده هم اواخر طبخ اضافه بشه

    kurosh1, افسونی, شاپرک* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #1557
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    761
    کال کباب
    بادمجون کبابی شده له شده (نه میکس) ابغوره دلار (نمک سبز)که به جاش نعناع خشک هم میشه استفاده کرد یک حبه سیر رنده شده.
    kurosh1, *باران, الهام بانو و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1558
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157
    ترش تره جان :سبزی ترش تره محلی + 2تا قاشق نیم دونه گذاشتم بپزه بعد آبغوره ، سر آخرسیر و تخم مرغ رو با هم سرخ کردم ریختم توش

    نام: IMG_4315.jpg نمایش: 525 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    sita-golam, كارولين, najmehkhatoon و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  8. #1559
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سالاری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    2,624
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4168
    پسند کرده
    10657
    شیما خانوم اون چیه توی پیاله؟بالای تصویر ماهیه؟
    mitra40, مامی سجاد و shimakhoshdel این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]الهم صل علی محمد وال محمد[/HIGHLIGHT]

  9. #1560
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    475
    پسند شده
    19286
    پسند کرده
    26888
    نقل قول نوشته اصلی توسط سالاری نمایش پست ها
    شیما خانوم اون چیه توی پیاله؟بالای تصویر ماهیه؟
    ماهی شوره
    ماهی شور یا ماهی دودی جز مخلفات عذاهایی مثل ترش تره وباقلاقاتق هستن
    البته می شه با ماهی سفید یا ماهی سیم وبخصوص نفس من ماهی کولی هم خورده بشه

    یک برش از ماهی یا کولی شور توی یک پیاله روی برنجی که در حال دم کشیدنه گذاشته می شه با بخار برنج بحالت بخار پز پخته می شه
    ماهی دودی هم یک برش ازش رو بخار پز می کنیم وبعد پوستش رو می کنیم وتو ماهی تابه با مقدار کمی روغن تفتش می دیم
    بعضیا ماهی دودی وباقلاپلو رو بسیار می پسندن
    طبخ سایر انواع ماهی هم که بسته به ذائقه خودنون داره
    ماهی شور یا ماهی دودی جز مخلفات برای باقلا قاتق- میرزا قاسمی -ترش تره- انواع پلو های مخلوط- قیمه و... می باشد
    قورمه سبزی
     
    sita-golam, افسونی, shimakhoshdel و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما