نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,545 به 1,552 از 1663
  1. #1545
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,479
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    19203
    پسند کرده
    26827
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    میترا جون چواش تره دستورش کجاس
    لینکو درس کردم
    خیلی ممنون
    قورمه سبزی
     
    باران67, شیرین بیان, najmehkhatoon و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1546
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7859
    پسند کرده
    11461
    اردک شکم پر

    انار دون

    یکی از غذاهای لذیذ و معروف مازندران اردک یا مرغابی انار دونه که طرفداران زیادی داره
    کمتر کسی تو شمال هست که این غذارو دوس نداشته باشه
    معمولا یکی از لذیذترین غذاهای مازندران در کنار ماهی سفید شمال به حساب میاد
    کلا این غذا بیشتر در شمال کشور طبخ میشه
    ...
    با اجازه از اساتید شمالی
    روش من برای تهیه ای غذا اینه و معمولا طرفدار زیادی هم داره
    ...
    من مخلوطی از نمک و زرد چوبه وفلفل سیاه سیاه به نسبت مساوی همیشه دارم برای زدن به گوشتهای محلی.
    چون از قدیمیهام یاد گرفتم که این ادویه جات وقتی با هم مخلوط میشن و طولانی می مونن روی هم اثر میذارن و عطر خوبی میگیرن.
    از شب قبل این ادویه مخصوصو به همه جای اردک می زنم حتی داخل شکمش. روش یه نایلون میذارم و میذارم داخل یخچال.
    فردا اونو سرخ میکنم.یه پیاز درشت و نگینی سرخ می کنم با کره .دو مشت انار خشک بهش اضافه می کنم.دوباره از همون ادویه مخلوط استفاده می کنم برای تنظیم نمکش.بعد موادو داخل شکم اردک می ریزم.نیازی نیست که خیلی شکمش پر از انار بشه.فقط باید مزه دار بشه.در حد یک قاشق از انار و پیاز ته ماهیتابه که موند کمی ترشی جوش زده آب نارنج اضافه می کنم و با یک و نیم پیمانه آب با شعله بسیاااااار ملایم در حدود 6 یا 7 ساعت میذارم بپزه. علامت پختنشم اینه که گوشت قسمت انتهای گردن که به تن اردک چسبیده باید به راحتی از استخونش جدا بشه.ابتدا به سمت سینه اردک میذاریم بپزه بعد به سمت بالا می کنیم تا سمت زیرشم بپزه.در نهایت فقط باید عصاره بمونه با روغن
    ...

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144662823522111.jpg
مشاهده: 593
حجم: 108.7 کیلو بایت


    نکته
    در انتخاب اردک باید دقت بشه
    اردکهای پرورشی معمولا زمان پختش زودتره.از نظر طعم ومزه ضعیف تره و معمولا زود وا میره
    اما محلی اصیل اصلا این خصوصیات و نداره
    اردک نر هم نسبت به ماده خوش خوراک تره

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144673254462131.jpg
مشاهده: 568
حجم: 103.4 کیلو بایت



    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144673254471333.jpg
مشاهده: 561
حجم: 101.7 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144673254480225.jpg
مشاهده: 645
حجم: 105.1 کیلو بایت
    عدسی
     
    قلب صورتی, ELAHE_ABAN, amir mami و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    761
    ماهی فسنجون
    من این خورشت رو از مادر بزرگم یاد گرفتم
    250گرم گردو اسیاب شده رب انار ترش وشیرین و رب گوجه هر کدام یه ق غ نمک ففل زرچوبه به مقدار لازم
    من فسنجون توی دیگه مسی میپزم گردو رب انار اب مخلوط مکینم میزارم روی اجاق رب نمک فلفل زرچوبه نیم ساعت مونده خورشت جا بیفته اضافه میکنم
    ماهی هم نمک فلفل لیمو ترش یا اب غوره کمی گلپر دو ساعتی توی این مواد میخوابونم بعد سرخش میکنم
    در اخر وقتی فسنجون جا افتاد 5دقیقه با شعله خاموش ماهی رو اضافه میکنم
    باران67, m1361, najmehkhatoon و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1548
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    بادمجان کبابی له شده رو سرخ کردم بهش سیر وگوجه رنده شده اضافه کردم حسابی تفت دادم بعد رب واشضافه کردم ودر انتها تخم مرغ


    zakizadeh, باران67, m1361 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1234
    پسند شده
    20125
    پسند کرده
    12721
    نازخاتون

    نام: IMG_4322.jpg نمایش: 861 اندازه: 89.9 کیلو بایت

    اول بادمجون ها و گوجه ها رو کبابی کردم و پوستشون رو گرفتم و روی تخته با کارد ساطوری کردم و بعد در روغن با زرچوبه و نمک و فلفل سیاه تفت دادم با سیرداغ
    ...
     

    والعصر ..........

  6. #1550
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7859
    پسند کرده
    11461
    نرگسی

    یه غذای خیلی خوشمزه شمالی
    البته هم به تنهایی هم در کنار غذاهای دیگه سرو میشه.ما معمولا با برنج و ماست چکیده مصرف می کنیم.با نون هم عاااالیه
    مواد مورد نیاز:
    اسفناج 6 /برگ سیر 3/گشنیز2
    پیاز درشت سرخ شده در زردچوبه و نمک و فلفل سیاه فراوون
    آب نارنج نصف پیمانه
    تخم مرغ 3 عدد
    ابتدا سبزیهارو خوب ریز کرده می پزیم.بعد پیاز داغ کرده و سبزی پخته و با اون مخلوط می کنیم و تفت می دیم.ترشی و اضافه می کنیم و میذاریم خوب جا بیفته تا هم بوی خامی ترشی بره ،هم از کناره های ظرف کم کم روغن پیدا بشه.البته در تمام مدت حرارت باید کم باشه.این موقع دیگه سبزی کاملا آماده برای زدن تخم مرغ با سلیقه شماست.
    هم میشه رول کرد.هم به حالت مخلوط و یا تخم مرغ جدا نیمرو بشه کنار سبزی پخته شده
    در صورت نداشتن برگ سیر از سیر به همراه پیاز میشه استفاده کرد.
    نمک و ترشی این غذا باید قالب باشه


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144757417808962.jpg
مشاهده: 834
حجم: 105.7 کیلو بایت
    عدسی
     
    زینب سادات۲, افسونی, ELAHE_ABAN و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1551
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8562
    پسند کرده
    12548
    کیک کلوبیجی

    مرسی از فرگل عزیز بابت دستور

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران



    وای یه بار صبح خیلی زود بیدار بودم چون این کیک همزن نمیخواد بی سر صداست گفتم درستش کنم برای صبحانه ...بوش تمام ساختمونو گرفته بود

    خوب شد خانم حامله نداشتیم وگرنه 6 صبح باید میرفتم در خونشون کیک میبردم
    زینب سادات۲, مامی رضا, m1361 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  8. #1552
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    کال کباب
    بادمجون کبابی -گردوی اسیاب شده - دلار یا چوچاق - انار ساییده شده به روش سنتی یا اب انار یا رب انار - نمک و زیره سبز
    من بادمجون رو با گوشت کوب کوبیدم تا به صورت کش دار بشه و از انار ساییده به روش سنتی استفاده کردم کلا همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20151115_144304.jpg
مشاهده: 749
حجم: 107.7 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, hengamehh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما