نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5977Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,537 به 1,544 از 1697
  1. #1537
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    238
    پسند شده
    6987
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    دندون فِشونِ پسرم:


    نام: 20151007_123751.jpg نمایش: 642 اندازه: 105.1 کیلو بایت

    نام: 20151008_161020.jpg نمایش: 644 اندازه: 86.5 کیلو بایت

    نام: 20151008_161039.jpg نمایش: 647 اندازه: 99.1 کیلو بایت

    نام: 20151008_161044.jpg نمایش: 645 اندازه: 78.1 کیلو بایت

    لینک جشن دندونی:جشن دندونی
    الهام بانو, باران67, kati a و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. #1538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    39
    پسند شده
    637
    پسند کرده
    763
    باقلاخورشت.سیر شوید باقلی کمی روغن زرچوبه فلفل ونمک همه رو با هم تفت میدم یه چند دقیقه بعد اب جوش میریزم تا جا بیفته


    زیتون پرورده من توش سیر گردو رب انار ملس گلپر چوچاق وخلواش(سبزیه محلی گیلانی)نعنا می ریزم

    ویرایش توسط شاپرک* : ۱۳۹۴/۰۸/۰۷ در ساعت ۱۱:۵۳ قبل از ظهر
    mitra40, ستار, (ziba) و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    2407
    پسند کرده
    518
    میرزا قاسمی

    اول از همه گوجه ها رو پوست میگیرم نگینیش وبعد سرخش میکنم ..سیر رنده شده و سرخ شده روتخم مرغ میزنم و یه قاشق رب میزنم {میشه املت}..بعد بادمجون کبابی و له شده رو بهش اضافه میکنیم

    نمک وفلفل اضافه میکنم
    وقتی بادمجون اضافه شد یه نیم ساعت رو حرارت خیلی کم سرخ میشه ا

    اگه خواستین این روشو امتحان کنین اگه میرزا قاسمی تون زیاده حتما یه ساعت سرخش کنین خیلی لذیذ میشه

    ویرایش توسط *باران : ۱۳۹۴/۰۸/۱۱ در ساعت ۱۱:۳۷ قبل از ظهر
    ELAHE_ABAN, افسونی, najmehkhatoon و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



  4. #1540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    39
    پسند شده
    637
    پسند کرده
    763
    mitra40, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    2407
    پسند کرده
    518
    ترش تره

    سبزی شامل;جعفری +نعنا+تره فرنگی+چغندر+گشنیز

    سبزی خرد شده کمی با روغن تفت دادم یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم وقتی رنگش در اومد یه قاشق ارد با اب سرد حل شده بهش اضافه کردم بعد سیر جدا سرخ کردم وبهش تخم مرغ زدم وبه سبزیم اضافه شد در اخر نمک و فلفل وکمی ابغوره ریختم حرارت کم کردم تا جا بیفته


    ELAHE_ABAN, mami2gool, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



  6. #1542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    490
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    607
    پسند شده
    8344
    پسند کرده
    12016
    خورشت آلو و انار

    ابتدا پیازو خورد میکنیم.هیچ وقت از پیاز رنده شده استفاده نکنید.چون طعم خوبی به این غذا نمیده.
    یه مقداری که طلایی شد انار خشک و که 10 دقیقه(نه بیشتر) قبل خیس دادیم وآبکش کردیم به پیاز اضافه می کنیم.خوب تفت میدیم و مواظب باشید به هیچ صورتی نباید طعم ته گرفتگی بگیره.
    بعد آلو و اضافه می کنیم و نمک،زرد چوبه فراوون و فلفل سیاه می زنیم.من از کره استفاده می کنم .چون طعم عالی به این غذا میده.تو این لحظه مقدار کره یا روغن باید در حدی باشه که بوی زردچوبه و فلفل حس بشه.بعد رب انار و گوجه و اضافه می کنیم و یه تفت کوچولو می دیم.
    تو بعضی از منطقه های مازندران یه خورده شکر هم به این مواد می زنن که حالت ترش و شیرین بشه .اما من ترش و ترجیح میدم.
    در ضمن من از رب گوجه استفاده نمیکنم.چون میخام طعم واقعی انار حفظ بشه.
    ....
    این مواد آماده که داخل شکم مرغ یا هر پرنده محلی دیگه مثل اردک،غاز،خروس یا جوجه محلی معروف مازندران ریخته بشه.بعد شکم اون دوخته میشه.سرخ میشه و با ترشی آب نارنج پخته میشه.البته با مرغ معمولی هم خوشمزه میشه،اما زمان پختش کمتره.
    ...
    در صورتی که بخواهیم با مرغ تکه ای معمولی درست کنیم .مرغ به روش معمول سرخ می کنیم و می پزیم.بعد مقداری از آب مرغ و به مواد اضافه می کنیم و با حرارت خیلی ملایم در حد پخت آلو.
    ...
    مواد لازم برای شکم 1 مرغ
    پیاز درشت1 عدد...انار خشک 1پیمانه...آلو 1پیمانه...رب انار و گوجه هرکدام 1 ق غ

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_5286.jpg
مشاهده: 775
حجم: 114.0 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_5295.jpg
مشاهده: 800
حجم: 107.6 کیلو بایت
    عدسی
     
    ویرایش توسط najmehkhatoon : ۱۳۹۴/۰۸/۱۲ در ساعت ۰۱:۴۳ بعد از ظهر
    m1361, قلب صورتی, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1543
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,977
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    657
    پسند شده
    20555
    پسند کرده
    32358
    ماهی سیم
    یکی از ماهی های بسیار خوشمزه که قبل از سرخ کردن باید چند ساعتی حتما بهش نمک بزنیم (بیش از حد نرمال ) ونمک مال بمونه که گوشتش نرم بشه من حدود 12 ساعت تو نمک گذاشتم وتو این مدت چند بارم زیرورو کردمش که سیم پایینی بیش از حد شور نشه -
    بافت بسیار تردی داره وپر تیغ
    معمولا با باقلی پلو خورده میشه
    بخاطر تردی بیش از حد قبلا که ماهی تابه های نچسب نبودن کمی برنج (خشک خشک ) تو ماهی تابه می ریختن وسیم رو اون قرار می دادن که باعث میشد به کف ماهی تابه نچسبه وموقع این رو اون رو شدن خورد نشه
    البته ما بخاطر نوستالوژی وهم خوشمزه تر بودنش هنوزم به همون شیوه طبخ می کنیم
    نام: 20151030_131600.jpg نمایش: 723 اندازه: 95.5 کیلو بایتنام: 20151030_131916.jpg نمایش: 720 اندازه: 95.1 کیلو بایتنام: 20151030_132847.jpg نمایش: 717 اندازه: 83.9 کیلو بایتنام: 20151030_135045.jpg نمایش: 710 اندازه: 74.9 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    چوواش تره
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کنار ماهی هم چوواش تره گذاشتم
    جای همگی خالی
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    قورمه سبری
     
    kati a, zakizadeh, ELAHE_ABAN و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1544
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,198
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2988
    پسند کرده
    6613
    میترا جون چواش تره دستورش کجاس
    mitra40 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما