نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,537 به 1,544 از 1663
  1. #1537
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6747
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    دندون فِشونِ پسرم:


    نام: 20151007_123751.jpg نمایش: 589 اندازه: 105.1 کیلو بایت

    نام: 20151008_161020.jpg نمایش: 592 اندازه: 86.5 کیلو بایت

    نام: 20151008_161039.jpg نمایش: 602 اندازه: 99.1 کیلو بایت

    نام: 20151008_161044.jpg نمایش: 600 اندازه: 78.1 کیلو بایت

    لینک جشن دندونی:جشن دندونی
    الهام بانو, باران67, kati a و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #1538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    761
    باقلاخورشت.سیر شوید باقلی کمی روغن زرچوبه فلفل ونمک همه رو با هم تفت میدم یه چند دقیقه بعد اب جوش میریزم تا جا بیفته


    زیتون پرورده من توش سیر گردو رب انار ملس گلپر چوچاق وخلواش(سبزیه محلی گیلانی)نعنا می ریزم

    ویرایش توسط شاپرک* : ۱۳۹۴/۰۸/۰۷ در ساعت ۱۱:۵۳ قبل از ظهر
    mitra40, ستار, (ziba) و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    میرزا قاسمی

    اول از همه گوجه ها رو پوست میگیرم نگینیش وبعد سرخش میکنم ..سیر رنده شده و سرخ شده روتخم مرغ میزنم و یه قاشق رب میزنم {میشه املت}..بعد بادمجون کبابی و له شده رو بهش اضافه میکنیم

    نمک وفلفل اضافه میکنم
    وقتی بادمجون اضافه شد یه نیم ساعت رو حرارت خیلی کم سرخ میشه ا

    اگه خواستین این روشو امتحان کنین اگه میرزا قاسمی تون زیاده حتما یه ساعت سرخش کنین خیلی لذیذ میشه

    ویرایش توسط *باران : ۱۳۹۴/۰۸/۱۱ در ساعت ۱۱:۳۷ قبل از ظهر
    ELAHE_ABAN, افسونی, najmehkhatoon و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #1540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    761
    mitra40, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    170
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    2357
    پسند کرده
    480
    ترش تره

    سبزی شامل;جعفری +نعنا+تره فرنگی+چغندر+گشنیز

    سبزی خرد شده کمی با روغن تفت دادم یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم وقتی رنگش در اومد یه قاشق ارد با اب سرد حل شده بهش اضافه کردم بعد سیر جدا سرخ کردم وبهش تخم مرغ زدم وبه سبزیم اضافه شد در اخر نمک و فلفل وکمی ابغوره ریختم حرارت کم کردم تا جا بیفته


    ELAHE_ABAN, mami2gool, افسونی و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #1542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7864
    پسند کرده
    11486
    خورشت آلو و انار

    ابتدا پیازو خورد میکنیم.هیچ وقت از پیاز رنده شده استفاده نکنید.چون طعم خوبی به این غذا نمیده.
    یه مقداری که طلایی شد انار خشک و که 10 دقیقه(نه بیشتر) قبل خیس دادیم وآبکش کردیم به پیاز اضافه می کنیم.خوب تفت میدیم و مواظب باشید به هیچ صورتی نباید طعم ته گرفتگی بگیره.
    بعد آلو و اضافه می کنیم و نمک،زرد چوبه فراوون و فلفل سیاه می زنیم.من از کره استفاده می کنم .چون طعم عالی به این غذا میده.تو این لحظه مقدار کره یا روغن باید در حدی باشه که بوی زردچوبه و فلفل حس بشه.بعد رب انار و گوجه و اضافه می کنیم و یه تفت کوچولو می دیم.
    تو بعضی از منطقه های مازندران یه خورده شکر هم به این مواد می زنن که حالت ترش و شیرین بشه .اما من ترش و ترجیح میدم.
    در ضمن من از رب گوجه استفاده نمیکنم.چون میخام طعم واقعی انار حفظ بشه.
    ....
    این مواد آماده که داخل شکم مرغ یا هر پرنده محلی دیگه مثل اردک،غاز،خروس یا جوجه محلی معروف مازندران ریخته بشه.بعد شکم اون دوخته میشه.سرخ میشه و با ترشی آب نارنج پخته میشه.البته با مرغ معمولی هم خوشمزه میشه،اما زمان پختش کمتره.
    ...
    در صورتی که بخواهیم با مرغ تکه ای معمولی درست کنیم .مرغ به روش معمول سرخ می کنیم و می پزیم.بعد مقداری از آب مرغ و به مواد اضافه می کنیم و با حرارت خیلی ملایم در حد پخت آلو.
    ...
    مواد لازم برای شکم 1 مرغ
    پیاز درشت1 عدد...انار خشک 1پیمانه...آلو 1پیمانه...رب انار و گوجه هرکدام 1 ق غ

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_5286.jpg
مشاهده: 706
حجم: 114.0 کیلو بایت


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_5295.jpg
مشاهده: 728
حجم: 107.6 کیلو بایت
    عدسی
     
    ویرایش توسط najmehkhatoon : ۱۳۹۴/۰۸/۱۲ در ساعت ۰۱:۴۳ بعد از ظهر
    m1361, قلب صورتی, باران67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1543
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    475
    پسند شده
    19282
    پسند کرده
    26883
    ماهی سیم
    یکی از ماهی های بسیار خوشمزه که قبل از سرخ کردن باید چند ساعتی حتما بهش نمک بزنیم (بیش از حد نرمال ) ونمک مال بمونه که گوشتش نرم بشه من حدود 12 ساعت تو نمک گذاشتم وتو این مدت چند بارم زیرورو کردمش که سیم پایینی بیش از حد شور نشه -
    بافت بسیار تردی داره وپر تیغ
    معمولا با باقلی پلو خورده میشه
    بخاطر تردی بیش از حد قبلا که ماهی تابه های نچسب نبودن کمی برنج (خشک خشک ) تو ماهی تابه می ریختن وسیم رو اون قرار می دادن که باعث میشد به کف ماهی تابه نچسبه وموقع این رو اون رو شدن خورد نشه
    البته ما بخاطر نوستالوژی وهم خوشمزه تر بودنش هنوزم به همون شیوه طبخ می کنیم
    نام: 20151030_131600.jpg نمایش: 671 اندازه: 95.5 کیلو بایتنام: 20151030_131916.jpg نمایش: 664 اندازه: 95.1 کیلو بایتنام: 20151030_132847.jpg نمایش: 659 اندازه: 83.9 کیلو بایتنام: 20151030_135045.jpg نمایش: 656 اندازه: 74.9 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    چوواش تره
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    کنار ماهی هم چوواش تره گذاشتم
    جای همگی خالی
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    قورمه سبزی
     
    kati a, zakizadeh, ELAHE_ABAN و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1544
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    میترا جون چواش تره دستورش کجاس
    mitra40 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما