نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,513 به 1,520 از 1663
  1. #1513
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78
    آش رشته - كاملا به روش مازندراني (منطقه خودمون)



    مواد لازم:
    حبوبات (نخود- لوبيا- عدس)
    سبزي (تره- جعفري- گشنيز و اسفناج (اگر فصل چغندر باشه ازش استفاده مي كنم)
    كشك
    رشته آشي
    پياز داغ فراوان
    سير داغ فراوان
    نعنا داغ

    طرز تهيه:
    من اين اش را توي ماه رمضان پختم. موادشو چشمي ريختم.
    اون شب 9 نفر مهمون داشتم كه موقع افطار نوش جان كردن. علاوه بر ان به 13 تا از همسايه ها دادم.

    حبوبات را از قبل پختم.
    2 شيشه كشك را توي اب ريختم و انقدر هم زدم تا ابش به جوش بياد و به اصلاح نبره.
    بعد از جوش اومدن سبزي ها را ريختم و گذاشتم به كاملا بپزه.
    بعدش حبوبات را به اون اضافه كردم
    بعد از اينكه كمي آشم جا افتاد، پياز داغ و سير داغ و نعنا داغ را بهش اضافه كردم.
    در انتها بهش رشته را اضافه كردم و دربشو گذاشتم تا رشته ها كاملا باز بشه و پخت آش نهايي بشه.

    نكات:

    * اين اش بخاطر سير داغ فراواني كه داره خيلي خوشمزه مي شه و تقريبا همه دوسش دارن... من اين آش را امسال تو اردبيل پخته بودم...هم همسايه ها خيلي استقبال كردن و هم مهمونام كه همشون اردبيلي بودن.
    * من هنگام له كردن سير، بهش فلفل قرمز فراوون، زيره كوهي و گلپر مي زنم كه مزه آش را خيلي خوشمزه مي كنه
    * علاوه بر نعنا داغي كه به خود آش اضافه مي كنم در آخر ، آش را با نعنا داغ و سير و پياز داغ تزيين مي كنم و ديگه از كشك براي تزئين استفاده نمي كنم.
    متاسفانه از تزيين شده اش عكس ندارم.
    ویرایش توسط رويا خانوم : ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ در ساعت ۱۲:۵۰ بعد از ظهر
    باران67, m1361, نایاب 90 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1514
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    152
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    يه سوال بادونه چيه ؟ دوستمون گفته تو سفره مكه اي ميذارن.
    برنج رو ميپزن طوري كه كاملا نرم بشه بعد خشكش ميكنن و ميتونن ماه ها نگه دارن بعد توي روغن سرخش ميكنن بعد با عسل يا شكر كارامل شده مخلوط ميكنن و تو يه سيني پهن ميكنن و ميبرن
    باران67, najmehkhatoon, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1515
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    505
    پسند شده
    7853
    پسند کرده
    11460
    ناز خاتون ترشی مخصوص شمال به روش (مازندران)

    معمولا با بادمجون کبابی درست میشه .ولی من به دلیل خواص خوب کدو سبز با کدو درست میکنم.
    کدوی پخته
    آب غوره
    گلپر و نمک
    سبزی(ریحون مطر ناز خاتون که معمولا برگ ریزی داره و با ریحون خوردنی فرق داره+گشنیز+برگ سیر+جعفری)
    پیاز ریز محلی درسته برای داخلش
    این ترشی با استامبولی پلو و دمپختک کدو زرد و عدس پلو عالی میشه

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144001545530551.jpg
مشاهده: 958
حجم: 102.7 کیلو بایت
    عدسی
     
    m1361, باران67, تپل طلا و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1516
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    میرزا قاسمی
    چون شوهرم بشدت عاشق خوراک بادمجونه و بادمجون سرخ کرده حاوی مقدار زیادی روغن هست
    این خوراک میرزا قاسمی از لحاظ رژیمی غذای سالمی به حساب میاد
    بادمجون ها رو کبابی میکنین با ذکر این نکته که قبل از اینکه کبابی کنین اون ها رو سوراخ نکنین تا ابش بخار شده ناشی از حرارت توی خود بادمجونه بپیچه و مثل زود پز عمل کنه و باعث کامل پخته شدن بادمجون ها میشه
    من سیر رو تفت میدم بعدش گوجه رنده شده و در اخر بادمجون ریشه شده و آخر آخر هم دو تا تخم مرغ
    اینکه میبینین روش گردو هست به سلیقه همسر خان چون فکر میکنه این غذا با گردو کامل تر میشه
    باران67, m1361, mitra40 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  6. #1517
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    واویشکا

    پیاز ریز خرد شده رو تفت دادم ، بعد گوشت چرخ کرده ، نمک ، زردچوبه ، فلفل رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم و در آخر رب گوجه فرنگی + سیب زمینی سرخ کرده

    maman_mahya, افسونی, پرنسس.م و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1518
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    غوره مسما

    مواد لازم

    مرغ 2تکه
    غوره 100 گرم
    پیاز متوسط 1 عدد
    نمک ، فلفل ، زردجوبه به مقدار لازم
    رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
    زعفران به دلخواه

    بادمجون برای سرخ کردن به دلخواه

    طرز تهیه

    مرغ رو با آب و نمک ، فلفل ، زردجوبه و کمی پیاز خرد شده پختم و یه کم تفت دادم. غوره ها رو فشار دادم تا هسته هاش جدا بشه. پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم و غوره ها رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و ریختم روی مرغ. کمی آب اضافه کردم. نمک و فلفل و زعفران هم اضافه کردم . در آخر رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته.
    اگه دوست داشتید میتونید بادمجون هم سرخ کنید و کنارش بذارید.


    قیمه
     
    hengamehh, باران67, *BEHNAZ* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #1519
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19197
    پسند کرده
    26811
    ورقه بادمجان
    یکی از غذاهای بسیار خوشمزه که هم با برنج می شه خورد هم با نون
    به همراه ماست وپیاز محشریه
    دوستان می دونن که بادمجون رشت یا در کل گیلان شیرینه وتلخی نداره یعنی ما نیاز نداریم که این بادمجونو تو آب بذاریم تا تلخیش گرفته بشه منتها فصلش کوتاهه از تیر ماه تا آخرای مرداد این بادمجون تو بازار موجوده
    تو این مدت من یکی که در حال فریز کردن بادمجان بصورت کبابی وسرخ شده هستم
    حالا برسیم به ورقه
    بادمجونو حلقه حلقه می کنیم وسرخشون می کنیم وبعد تو ماهی تابه می چینیم
    بسته به میزان بادمجونا دو الی سه تخم مرغ رو به همراه زردچوبه -دارچین -نمک وفلفل خوب می زنیم وروی بادمجونا می دیم در ماهی تابه رو میزاریم بعد از اینکه تخم مرغا خودشونو گرفتن مث کوکو برشون می گردونیم
    نکته : هر کاریش هم که بکنیم این غذا چرب وچیله حتی اینی که من تو ماهی تابه بدون روغن درست کردم
    ولی خب مث تموم غذاهای چرب وچیل خوشمزه س
    نام: DSC04785.JPG نمایش: 751 اندازه: 97.1 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    باران67, افسونی, zakizadeh و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1520
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19197
    پسند کرده
    26811
    بادمجان کباب
    بسیار خوشمزه مال شرق گیلانه
    من از یکی دوستان بهتر از جانم که اهل واجارگاه هس یاد گرفتم
    این غذا هم بسیار چرب وچیله ولی خب بخاطر غیر گوشتی بودنش خوبه که گاهی استفاده بشه
    معمولا با برنج خورده می شه
    مواد لازم
    شکم بادمجان ها را خالی کرده کمی تفت می دیم میزاریم کنار
    مواد لازم برا داخل شکمشون:
    گردوی سابیده شده +رب انار یا رب آلوچه +گوجه رنده شده +پیاز رنده شده +نمک وفلفل وزردچوبه ودارچین
    این مواد رو تو شکم بادمجون تفت داده شده ریخته
    تو ماهی تابه می چینیم درشو میزاریم تا هم بپزه هم سرخ بشه
    تو فرهم میشه درست کرد که باعث می شه کمتر چرب وچیل بشه

    قبل از سرخ شدن


    نام: DSC04787.JPG نمایش: 722 اندازه: 78.2 کیلو بایت



    بعد از سرخ شدن
    نام: DSC04788.jpg نمایش: 716 اندازه: 102.1 کیلو بایتنام: DSC04791.jpg نمایش: 718 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    sohei59, باران67, افسونی و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما