نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,505 به 1,512 از 1663
  1. #1505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    سلام بچه ها ....من همیشه قرمه سبزیم بدمزه میشه...از چه سزبزیهایی با چه تعداد استفاده کنم که شمزه بشه..تازه وقتی سبزی ها رو با سبزی خرد کن ریز میکنم بازم تو خرشت انگار بزرگ هستن ....میخام له بشن سبزیها با چی خردشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. بانک بند ناف
  3. #1506
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نويامه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    665
    مامي سارا عزيز با غذا ساز خيلي خوب ريز ميشه به شرطي كه تيغه تيزي داشته باشه با سبزي خرد كنم كه بايد واشرشو طوري تنظيم كني كه ريز بشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    يا ارحم الراحمين

  4. #1507
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نويامه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    665
    يه سوال بادونه چيه ؟ دوستمون گفته تو سفره مكه اي ميذارن.
    يا ارحم الراحمين

  5. #1508
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    475
    پسند شده
    19282
    پسند کرده
    26883
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamisara2013 نمایش پست ها
    سلام بچه ها ....من همیشه قرمه سبزیم بدمزه میشه...از چه سزبزیهایی با چه تعداد استفاده کنم که شمزه بشه..تازه وقتی سبزی ها رو با سبزی خرد کن ریز میکنم بازم تو خرشت انگار بزرگ هستن ....میخام له بشن سبزیها با چی خردشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به تاپیک خورشت قورمه سبزی مراجعه کنین دوستان راهنمایی هایی خوبی گذاشتن بخصوص باران عزیز
    قورمه سبزی
     

  6. #1509
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    اخه مازندرانیا تو خورش قرمه سبزی یه سری سبزیهای یگه هم میریزن...
    از چه سزبزیهایی با چه تعداد استفاده کنم که شمزه بشه..تازه وقتی سبزی ها رو با سبزی خرد کن ریز میکنم بازم تو خرشت انگار بزرگ هستن ....میخام له بشن سبزیها با چی خردشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #1510
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    خورش چغرتمه
    موادلازم:گوشت چرخ كرده /پياز/رب/ اب نارنج يا غوره
    طرز تهيه: اول پياز نگيني خورد شده رو سرخ ميكنيم بعد گوشت رو اضافه كرده وسرخش ميكنيم بعداز ان رب را اضافه وكمي تفت ميدهيم بعد يك استكان اب اضافه ميكنيم وبعد نمك وفلفل و اب غوره يا نارنج رو اضافه كرده ميگذاريم بپزد ودر اخر هم به يك تخم مرغ روي ان ميشكنيم وغذا حاضر ميشود.
    نام: IMAG1617.jpg نمایش: 601 اندازه: 65.2 کیلو بایت
    برنج رو هم با كاتري كه با قوطي نوشابه درست كرده بودم غالب زدم
    mitra40, zakizadeh, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1511
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    اخه مازندرانیا تو خورش قرمه سبزی یه سری سبزیهای یگه هم میریزن...
    از چه سزبزیهایی با چه تعداد استفاده کنم که شمزه بشه..تازه وقتی سبزی ها رو با سبزی خرد کن ریز میکنم بازم تو خرشت انگار بزرگ هستن ....میخام له بشن سبزیها با چی خردشون کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #1512
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78
    نقل قول نوشته اصلی توسط نويامه نمایش پست ها
    يه سوال بادونه چيه ؟ دوستمون گفته تو سفره مكه اي ميذارن.
    تو شهر ما (نوشهر) به برنج تفت داده شده تو روغن و مخلوطش با عسل بادونه مي گن.
    البته برنجش مخصوصه و از قبل بايد فراوري بشه...احتمالا همتون برنجك شور يا شيرين را تو بازار ديدين... بادونه از همون روش درست مي شه.

    يادمه برنج را توي اب خيلي خيلي زياد مي زاشتن بپزه و به اصطلاح توش خام نباشه...اب زياد هم براي اينكه به هيچ وجه اب برنج لعاب ندازه. بعدش برنج پخته شده را توي افتاب خشك مي كنن.
    براي درست كردن بادونه، برنج را توي روغن داغ شده مي ريزن ...بلافاصله پف مي كنه...بايد سرعت عمل زياد باشه...چون سر ثانيه اي مسوزه
    بعدش مي ريزن تو بشقاب و روش عسل مي ريزن...عسل توي گرماي برنج سرخ شده ها ، اب مي شه و مخلوط فوق العاده خوشمزه و مقوي توليد مي كنه
    قديما تو عروسيها درست مي كردن و تو مجموعه هاي تزئين شده، كنار كادوهايي كه خانواده داماد براي خونه عروس مي بردن، مي زاشتن.
    ویرایش توسط رويا خانوم : ۱۳۹۴/۰۵/۲۲ در ساعت ۰۹:۲۹ قبل از ظهر
    نويامه, (ziba), Ladddy و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما