نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,497 به 1,504 از 1663
  1. #1497
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4909
    پسند کرده
    9285
    شامی رشتی با این دستور عالی از میترا جون

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-07-14-1359.jpg
مشاهده: 647
حجم: 103.0 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, گلنرگس 2, آتامان و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1498
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    گمج کباب

    این غذا یه چیزی شبیه کباب ترش ولی چون توظرفای گلی که اسمش گمج بوده پخته میشه اسمش شده گمج کباب

    اول ازهمه سبزیش که سبزیهای معطرهستش رو خرد میکنیم خیلی ریزماگشنیز+جعفری+کمی چوچاق+اگه باشه باران بومیریزیم
    امروزمامانم سبزی هارو ریخت تو نمک یار وحسابی لهشون کرد(بعد ریز خرد شدن)بعد انارو سابید ابشو جداکرد وریخت رو سبزیها البته اگه دوست داشته باشین میتونین خوددونه انارهم بریزین ما چون مردای خونه دوست ندارن جدامیکنیم
    بعد گوشت وسبزی واب انار رو مخلوط کرد وبا سنگ نمک یار یکم گوشتار وکوبید بعد ریخت داخل قابلمه وگردوی سابیده شده واب اضافه کرد گذاشت باشعله کم بپزه اگه دوست داشته باشین میتونن کمی رب هم بهش بزنین

    تمام روغن این غذاهم مال گردوشه عین فسنجون نبایدبهش روغن اضافه کرد

    *BEHNAZ*, باران67, mitra40 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1499
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    این غذا دقیقا مثل باقالا قاتقه

    اول لوبیا رو با کی روغن تفت میدیم بعد بهش زرچوبه شوید وسیر له شده میریزم تفت میدیم اب اضافه میکنیم تا بپزه
    اگه یه مشت باقالی قاتی لوبیا کنیم خیلی خوش مزه میشه

    مامان غزل, *BEHNAZ*, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1500
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945
    سیرابی

    گردو اسیاب شده+سیرله شده+اب انار+سبزی معطر+نمک+فلفل

    *BEHNAZ*, باران67, مامان حدیث جون و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1501
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
    نوشته ها
    152
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    13
    من يه سوالي دارم كه خيلي به غذا ربط نداره اما چون درباره رسوم استان مازندران هست اينجا ميپرسم
    مامان من امسال ميره حج تمتع ما هم مازني هستيم اما تهران زندگي ميكنيم و خيلي سفره هاي مكه رو نديديم ميشه بگيد سر سفره كه از مكه برميگردن چي ميذارن؟ ما فقط ميوه و شيريني و بادونه به ذهنمون رسيد

  6. #1502
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    خورش ابکی (ترش واش) فکر کنم این خورش بیشتر طرفای شرق گیلان درست بشه مواد لازم :سبزی محلی خودرو به اسم ترش واش نعنا گیشنیز یه سبزی محلی به اسم بوانجیر و چوچاق سیر و پیاز طرزتهیه: همه مواد را باهم چرخ میکنیم تا سبزیش مثل دلار بشه بعد سبزی رو خوب سرخش میکنیم بعد مرغ رو کمی توی روغن تفت میدیم به اندازه ای که رنگش سفید بشه بعد اب میریزیم توش تا بپزه وقتی حالت نیم پخت شد سبزی رو اضافه میکنیم ویک قاشق رب الوچه میزاریم ونمک وفلفل میزاریم خوب جا بیفته دراخرای پخت بهش بادمجون سرخ شده اضافه میکنیم میتونیم برای ترشیش از اب نارنج یا غوره هم استفاده کرد به جای رب الوچه یا اینکه از هردوش ریخت بستگی به ذائقه خود فرد داره که چقدر عاشق ترشی غذا باشه نام: IMAG1440.jpg نمایش: 602 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    باران67, mitra40, Behjat و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1503
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دتری آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۵
    محل سکونت
    بابل
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    112
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    مرسی از غذاهای بسییییییییییییییییییییییا ر خوشمزه گیلانی که برامون میذارید.من عاشق غذاهای گیلانم.
    اینم دستور شامی بابلی
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    ممنون نجمه جون که دستوروگذاشتی...راستش یادم رفت ازمامان سبزیهاروبامقداردقیق بپرسم.
    عدسی
     
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    یا الله ویا رحمن ویارحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

  8. #1504
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2498
    پسند کرده
    14584
    خورش غوره مسما یا بادمجون مسما : مرغ -پیاز -رب - غوره ...فقط من وقتی غوره میریزم کمی که پخت از خورش درشون میارم بعد با پشت قاشق پوره شون میکنم ودونه هاشون رو بر میدارم و پوره شده غوره رو داخل خورش میریزم چون دونه هاشو تو خورش دوست نداریم . توی خورش هم بادمجون ریختم اون سه تا فقط واسه قشنگیه شما زیاد جدی نگیرید نام: IMAG1510.jpg نمایش: 513 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    سادن, mitra40, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما