نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,489 به 1,496 از 1663
  1. #1489
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    بی زحمت طرز تهیه شامی بابلی رو هم بذارین تا بتونیم استفاده کنیم
    شامی بابلی
    گوشت 250 گرم . لپه 1/2 لیوان . پیاز 1 عدد . سیب زمینی 2 عدد . تخم*مرغ 3 عدد . گردو 1 لیوانجعفری . گشنیز . شنبلیله . تره خرد شده هر کدام 1 لیوان . نعنا 1 قاشق غذاخوری . سیر تازه 4 عدد
    طرز تهیه : ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 4 لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود ، لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس لپه را جداگانه بپزید ، سیب زمینی ها را نیز بپزید و پوست بکنید.سیب زمینی ، گوشت ، لپه ، گردو ، سیر و تمام سبزی ها را باهم چرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید ، تخم*مرغ ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید تا یکدست شود.
    درون تابه ای مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید سپس شامی* را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود ، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود.نکته ها : بدلیل وجود سبزی در این شامی رنگ روغن کمی تیره میشود ، پیش از اضافه کردن شامی روغن باید داغ باشد ، بهتر است با حرارت ملایم شامی را سرخ کنید.سبزی اصلی این شامی ترکیبی از جعفری ، تره ، شنبلیله ، زلنگ ، اناریجه ، گشنیز ، سیر ، سرسم و اوجی میباشد ، سرسم و اوجی از خونواده نعنا هستند و زلنگ و اناریجه هم از سبزی های کوهی شمال هستند که از دامنه کوه جمع میشوند.برای شکل دهی بهتر به شامی دست تان را زمان فرم دادن به شامی با کمی تخم مرغ اغشته کنید ، مقدار تخم مرغ ها بسته به اندازه انها میباشد ، باید تا اندازه ای تخم مرغ به مایه شامی اضافه کنید که قابلیت شکل دادن را داشته باشد.
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    najmehkhatoon, نایاب 90 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ?

  2. #1490
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11482
    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    دوستان شمالی عزیز یه سوال درمورد سبزی این غذ..میشه سبزیشو اماده کرد و تو فریزر گذاشت برای موقع استفاده؟
    با اجازه مدیر انجمن میترای عزیز
    من یه مقداری آبشو می سوزونم و فریز می کنم.اما چون اسفناج داره باید زود مصرف بشه
    عدسی
     
    .افسوس. و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  3. #1491
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    دوستان شمالی عزیز یه سوال درمورد سبزی این غذ..میشه سبزیشو اماده کرد و تو فریزر گذاشت برای موقع استفاده؟
    اره من خودم همیشه سبزیشو تو فریزر دارم
    بصورت خام فریز می کنم
    قورمه سبزی
     
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  4. #1492
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    با اجازه مدیر انجمن میترای عزیز
    من یه مقداری آبشو می سوزونم و فریز می کنم.اما چون اسفناج داره باید زود مصرف بشه
    نجمه جون مدیر این انجمن سامره عزیز هستن
    قورمه سبزی
     
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  5. #1493
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7863
    پسند کرده
    11482
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    نجمه جون مدیر این انجمن سامره عزیز هستن
    با عرض معذرت از دوست خوبم سامره جون
    و مرسی از تذکر شما میترای عزیز
    عدسی
     
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  6. #1494
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    386
    سلام دوستان خوبم ما در سفری که به شمال داشتیم رب نارنج و رب آلو خریدیم شما با اینها چه چیزهایی درست میکنید ممنون از لطفتون
    خدايا كمكم كن تا درهايي كه به سويم ميگشايي ندانسته نبندم
    و درهايي كه به رويم مي بندي به اصرار نگشايم

  7. #1495
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19240
    پسند کرده
    26854
    نقل قول نوشته اصلی توسط naz nazi نمایش پست ها
    سلام دوستان خوبم ما در سفری که به شمال داشتیم رب نارنج و رب آلو خریدیم شما با اینها چه چیزهایی درست میکنید ممنون از لطفتون
    رب آلوجه در فسنجان -لونکی -ماهی شکم پر -بادمجان کباب -کباب ترش و.....
    رب نارنج معمولا برا ماهی استفاده می شه
    قورمه سبزی
     
    naz nazi و sita-golam این نوشته را پسندیده.

  8. #1496
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11694
    پسند کرده
    13330
    میرزا قاسمی


    بادمجون کبابی + گوجه پوره شده + سیر+ تخم مرغ + رب
    نام: IMG_۲۰۱۵۰۷۱۳_۰۳۰۰۰.jpg نمایش: 636 اندازه: 69.0 کیلو بایت
    .......
     
    افسونی, mitra40, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما