نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,457 به 1,464 از 1663
  1. #1457
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    مرغ ترش توش زولنگ و اناریجه هم هست.... مازندرانیا چرا فعال نیستن....؟؟؟؟؟کجایین پس؟

  2. بانک بند ناف
  3. #1458
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kati a آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۴
    نوشته ها
    149
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    1201
    پسند کرده
    418
    سلام به دوستای گلم.من یه گیلانیم یه دستوردر مورد درست کردن میرزا قاسمی دارم امیدوارم شما از تجربه من استفاده کرده ولذت ببرید.میرزا قاسمی من به گفته خانواده تکه.من ابتدا بادمجانها رو کبابی کرده و با کوشت کوب له میکنم تا ریش دار شود.بعد سیر را در روغن روی حرارت ملایم سرخ کرده ودر انتها به ان زردچوبه اضافه میکنم کمی که تفت خورد بادمجانها رو در سیر سرخ شده میریزم با حرارت ملایم خوب تفت میدهم .انقدر این تفت دادن ادامه پیدا میکنه که وقتی دارم بادمجون رو تو تابه هم میزنم تمام بادمجون یکپارچه هم میخوره مثل انتهای حلوا.نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟وقتی به این مرحله رسید چند تا گوجه رو خورد کرده در بادمجون ها ریخته و در تابه رو میزارم تا اروم اروم گوجه اب پس بده .وقتی گوجه پخته وله شد در تابه رو برداشته میگذارم اب گوجه تبخیر بشه سپس چند تا تخم مرغ رو در ظرف دیگری شکسته هم زده و به ارامی روی سطح میرزا قاسمی ریخته و با نوک قاشق به داخل میرزا قاسمی هدایتش میکنم .همه این مراحل شاید سه الی چهار ساعت طول میکشه روی حرارت ملایم.یادمون باشه غذاهای ایرانی با سرعت رابطه ای نداره اگه میخوایم غذامون جا بیفته باید حوصله به خرج بدیم.من خیلی جاها میرزا قاسمی خوردم که طعم املت میداد.ببخشید اگه مطلب طولانی شد ولی امیدوارم به دردتون بخوره
    باران67, عطر سیب, محیا خانوم و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1459
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36072
    پسند کرده
    54950
    دوستان شمالی دستور پخت این نان را می خواهم لطف می کنید دستورش را برایم بنویسید
    نان برنجی تمیجان

    خیلی ممنون از لطف همگی

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #1460
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamisara2013 نمایش پست ها
    مرغ ترش توش زولنگ و اناریجه هم هست.... مازندرانیا چرا فعال نیستن....؟؟؟؟؟کجایین پس؟
    سلام دوست عزیز
    مازندرانیها به علت فعالیت زیادشونه تو این فصل که کمتر فراغت دارن .
    الان خانمهای شمالی مشغول خرید سبزی،درست کردن مربای بهار و عرق بهار،رب آلوچه،خرید باقالی و نخود فرنگی و درست کردن ترشی سیر و سیر داغ هستن.
    من تو دستور های دیگه مرغ ترش که خوندم سبک گیلان با مازندران با هم فرق داره.تو مازندران اکثر جاها مرغ ترش زلنگ و اناریجه نداره.اگه قسمت بالارو مطالعه کرده باشید سبزی مرغ ترش و توضیح دادم.
    عدسی
     
    hengamehh, باران67 و Behjat این نوشته را پسندیده.

  6. #1461
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamisara2013 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط najmehkhatoon نمایش پست ها
    سلام دوست عزیزمازندرانیها به علت فعالیت زیادشونه تو این فصل که کمتر فراغت دارن .الان خانمهای شمالی مشغول خرید سبزی،درست کردن مربای بهار و عرق بهار،رب آلوچه،خرید باقالی و نخود فرنگی و درست کردن ترشی سیر و سیر داغ هستن.من تو دستور های دیگه مرغ ترش که خوندم سبک گیلان با مازندران با هم فرق داره.تو مازندران اکثر جاها مرغ ترش زلنگ و اناریجه نداره.اگه قسمت بالارو مطالعه کرده باشید سبزی مرغ ترش و توضیح دادم.
    سبزیسوسه کباب تعداد شو دقیقا نگفتی من تو تعداد مشکل دارم....
    که همونو تو ماهی دیگی استفاده کردی...تعداد نداره دقیقا
    ویرایش توسط mamisara2013 : ۱۳۹۴/۰۲/۲۹ در ساعت ۰۷:۵۲ بعد از ظهر

  7. #1462
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamisara2013 نمایش پست ها
    سبزیسوسه کباب تعداد شو دقیقا نگفتی من تو تعداد مشکل دارم....
    که همونو تو ماهی دیگی استفاده کردی...تعداد نداره دقیقا
    سبزی ماهی و مرغ شکم پر
    اناریجه 5 -تره 7 -جعفری 4 - گشنیز 3 - شنبلیله 1 - نعناع 1 - سرسم 1 - زلنگ 1 - اوجی 3 - سیر 2 - شوید 1 - اسفناج 1 - با رنگ و بو 1 -نیم کیلوگردو چرخ شده و 250 گرم پودر انار
    من معمولا سبزی رو نرم چرخ می کنم با گردو و انار مخلوط میکنم و فریز میکنم.درصد سیر بستگی به سلیقه می تونه کم و زیاد بشه .چاشنیش هم رب انار ترشه
    در صورت نیاز بیشتر میشه سبزی رو چند برابر کرد. بهترین فرصت خرید سبزی بهار و پاییزه
    عدسی
     
    ویرایش توسط najmehkhatoon : ۱۳۹۴/۰۲/۳۰ در ساعت ۰۱:۱۷ بعد از ظهر
    golbarg., باران67 و Behjat این نوشته را پسندیده.

  8. #1463
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,363
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19102
    پسند کرده
    28831
    میرزاقاسمی :
    بادمجان کبابی + گوجه کبابی کوبیدم با همدیگه و تو ماهیتابه پیاز داغ درست کردم کمی سیر هم اضافه کردم گوجه بادمجان ریختم با همدیگه تفت دادم نمک و زردچوبه ریختم و آخر سر به اندازه هر نفر یکعدد تخم مرغ شکستم روی غذا و نمک و زردچوبه روش پاشیدم و گذاشتم خودشو بگیره البته تخم مرغ زیادی خودشو گرفته بود دفعه دیگه عسلی برمیدارم
    *Afsaneh*, Behjat, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  9. #1464
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم
    بادمجان 4عدد
    سیر 3 حبه
    رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
    نمک،فلفل و زردجوبه به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد




    طرز تهیه
    بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوستش را جدا میکنیم و با گوشتکوب میکوبیم. سیر را با زردجوبه
    تفت میدهیم و بعد بادمجان را اضافه میکنیم. وقتیکه یه تفت خورد نمک و فلفل را اضافه کرده و
    کمی بعد رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم. تخم مرغ را با چنگال زده و اضافه میکنیم و در تابه را
    میگذاریم ، چند دقیه بعد غذا آماده است.
    یک گوجه رو هم به دلخواه میتونید از وسط نصف کنید و داخل تابه بذارید تا بپزه


    قیمه
     
    sita-golam, m1361, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما