نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,441 به 1,448 از 1663
  1. #1441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    ترش تره

    سبزی آش رو به همراه کمی خرده برنج و سیر و یکمی شوید میپزیم جوری که برنج خوب بپزه و له بشه
    بجای برنج از آردبرنج هم میشه استفاذه کرد
    جداگونه سیرداغ میکنیم و تخم مرغ میشکنیم و به سبزی پخته اضافه میکنیم و آبغوره هم میزنیم و میگذاریم جا بیفته



    این ترشی تره که توی باغ درست کردیم ویار خواهر

    Behjat, m1361, mitra40 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. بانک بند ناف
  3. #1442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    میرزا قاسمی

    بادمجون کبابی رو با گوجه خردشده و کمی نمک میذاریم روی شعله کم تا کم کم با هم بپزن وقتی که پخت سیر داغ میکنیم و زردچوبه میزنیم و تخم مرغ میشکنیم و وقتی سفت شد داخل بادمجون و گوجه میریزیم

    golbarg., zakizadeh, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #1443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    مرغ ترش:
    سبزی شامل : گشنیز ، جعفری، اسفناج ،پونه (از خود بازار محلی لنگرود گرفتم ولی اصلا چوچاق و خارواش نداشت شایدم فصلش نبوده)لپه 1 پ
    مرغ
    لپه را خیس نموده ، سبزی را تفت داده یکم زیاد سپس لپه را افزوده تفت داده مرغ و پیاز داغ و ادویه را افزوده تفت داده اب تا جایی که روی مرغ را بپوشاند ریخته و زمان میدیم تا کاملا جا بیفته.
    نام: DSC_0002.JPG نمایش: 2256 اندازه: 84.4 کیلو بایت
    باران67, m1361, افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  5. #1444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4909
    پسند کرده
    9285
    سلام دوستان
    میشه باقالی قاتوق رو با باقالی سبز درست کرد؟ منظورم همون باقالی پلویی هست...یعنی اگه درست کنم بد مزه میشه
    ...
     
    najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.

  6. #1445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36138
    پسند کرده
    55034
    نقل قول نوشته اصلی توسط golbarg. نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میشه باقالی قاتوق رو با باقالی سبز درست کرد؟ منظورم همون باقالی پلویی هست...یعنی اگه درست کنم بد مزه میشه
    ببخشید من شمالی نیستم یک بار این کار را کردم خوشمزه بود اما خیلی سرد بودیعنی من فشارم پائین هست افتضاح شد اگر مثل من هستنید این کار رانکنید یک عالمه اب قند خوردم تا امد یک کم بالا یکی از دوستان قبلا به من گفت که با لوبیا چیتی درست می کنه وقتی پاچ باقلا نداره
    golbarg. و باران67 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #1446
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahtab57 آواتار ها
    مهتاب
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    110
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    447
    سلام من اصفهانی هستم ولی چند سال پیش دوران دانشجویی با یه نفر رشتی همخونه بودم .یه غذایی ازش یاد گرفتم که خودشون بهش میگفت دل دکنی. خیلی خوشمزه .موادش بادمجون گردو رب انار آب نارنج و پیاز .
    پیاز رو داخل گردوی ساییده رنده ریز می کنیم .آب نارنج و رب انار میزنیم .نمک و فلفل .
    بادمجون رو پوس کنده شسته نمک میزنیم و سرخ می کنیم .قبل از سرخ کردن یه شکاف داخل شکم بادمجون باز می کنیم بعد که سرخ شد می گذاریم روغنش داخل سبد بره .بعد مواد گردوی رو داخل شکم بادمجون میگذاریم .و داخل ظرف دیگه میچینیم . مواد اضافه اومده رو با آب و آب نارنج رقیق تر می کنیم روی بادمجانها می ریزیم و روی اجاق میگذاریم حرارت رو کم میکنیم به حال خودش بجوشه و رنگ فسنجون که شد آماده .خیلی خوش طعمه .اگه آب نارنج نداشتید آب غوره استفاده کنید .و آنهایی که مزه فسنجون و ملس دوست دارن این غذا رو هم میتوان سلیقه ایی ملس درست کنن ولی اصلش ترش مزه .
    golbarg., باران67, hengamehh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شبهای دراز بی عبادت چه کنم ؟
    طبعم به گناه کرده عادت چه کنم ؟
    گویند کریم است و گنه می بخشد
    او بخشد و من با این خجالت چه کنم .

  8. #1447
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    475
    پسند شده
    19282
    پسند کرده
    26883
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab57 نمایش پست ها
    سلام من اصفهانی هستم ولی چند سال پیش دوران دانشجویی با یه نفر رشتی همخونه بودم .یه غذایی ازش یاد گرفتم که خودشون بهش میگفت دل دکنی. خیلی خوشمزه .موادش بادمجون گردو رب انار آب نارنج و پیاز .
    پیاز رو داخل گردوی ساییده رنده ریز می کنیم .آب نارنج و رب انار میزنیم .نمک و فلفل .
    بادمجون رو پوس کنده شسته نمک میزنیم و سرخ می کنیم .قبل از سرخ کردن یه شکاف داخل شکم بادمجون باز می کنیم بعد که سرخ شد می گذاریم روغنش داخل سبد بره .بعد مواد گردوی رو داخل شکم بادمجون میگذاریم .و داخل ظرف دیگه میچینیم . مواد اضافه اومده رو با آب و آب نارنج رقیق تر می کنیم روی بادمجانها می ریزیم و روی اجاق میگذاریم حرارت رو کم میکنیم به حال خودش بجوشه و رنگ فسنجون که شد آماده .خیلی خوش طعمه .اگه آب نارنج نداشتید آب غوره استفاده کنید .و آنهایی که مزه فسنجون و ملس دوست دارن این غذا رو هم میتوان سلیقه ایی ملس درست کنن ولی اصلش ترش مزه .
    مهتاب عزیز
    به این غذا بادمجان شکم پر -بادمجان کباب و تک دکونی گفته می شه مال شرق گیلانه وحق با شماس بسیار خوشمزس ومناسب تابستون
    من خودم دوستی دارم که اهل واجارگاه (شهری مابین کلاچای وچابکسر ) هستش واز اون یاد گرفتم دوستان دیگه هم این غذار و درس کردن وعکسش هم تو تاپیک هست

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    قورمه سبزی
     
    sohei59, golbarg., باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکیبای من آواتار ها
    محبوبه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    321
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    4607
    پسند کرده
    5947
    میرزا قاسمی
    ابتدا بادمجون رو کبابی کرده سپس باسیر سرخ شده و گوجه فرنگی رنده شده قاطی میکنیم در نهایت تخم مرغ اضافه میکنیم

    m1361, باران67, افسونی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها جراحت پایدار،جراحت رنجی است که از متحول نشدن خود می بریم.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما