نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,433 به 1,440 از 1663
  1. #1433
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7073
    پسند کرده
    5646
    باقالی قاتق... عاشقشیم

    نام: SAM_6703.jpg نمایش: 2166 اندازه: 110.3 کیلو بایت

    چند تا حبه درشت سیر درشت رنده میکنم، با روغن زیتون (دست و دلبازانه) روی حرارت ملایم تفت میدم، پاچ باقالا یا باقالی سفید خشک که از روز قبل خیس کردم ابکشی و اضافه میکنم، کمی تفت خورد زردچوبه اضافه میکنم تا خوب سرخ و خوشرنگ بشه، میشه اول باقالی رو تفت داد بعد سیر و اضافه کرد

    شوید خشک اضافه و یک دقیقه بعد آب جوش اضافه میکنم. اجازه میدم لوبیاها بپزه اما له نشه و خورش لعاب بندازه...
    در نهایت چند تا تخم مرغ میشکنم، یه کم بازشون میکنم از قلپی در بیان! در تابه رو میگذارم تا ببندن و روغن بندازه
    *Afsaneh*, malihejoon773, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  2. بانک بند ناف
  3. #1434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    مرسی از راهنمایی مدیر عزیز میترا جون
    دستور آش چغندر یا به قول ما مازندرانیها چغندر ترشی به نظر من غذای مازندرانه و تقریبا همه جای مازندران شناخته شداست.از اینکه این غذا در گیلان هم پخت میشه یا نه اطلاعی ندارم .دوستان گیلانی میتونن نظر بدن.در ضمن ما این غذارو سرد همراه با نیمرو یا کوکوی سیب زمینی یا ماهی دودی سرو میکنیم و فوق العاده خوش مزه است.
    یک حرف دیگه من اینکه غذاهای مازندران با گیلان یک مقداری با هم تفاوت داره .البته من غذای گیلانی خیلی دوست دارم.
    مرسی
    عدسی
     
    mitra40, Miss Razieh و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  4. #1435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    ماهی دیکی غذای اصیل مازندران که در روز اول سال درست می شود

    ماهی سفید یا هر ماهی که دوست داری
    سبزی(جعفری_گشنیز_زلنگ_اناری جه_تره_بارنگ و بو_سیر_اوجی)
    رب انار ترش
    گردوی سابیده
    پیاز داغ
    آب نارنج
    آلو
    سبزیها را به نسبت با جعفری و گشنیز بیشتر چرخ می کنیم.با پیازداغ ،گردو چرخ شده ،رب انار،پودر انار و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . شکم ماهی را باز کرده نمک و فلفل می زنیم وسبزی را داخل آن می ریزیم .در پایان شکم را دوخته در کره مقداری سرخ کرده به مدت 4 ساعت با شعله ملایم داخل فر یا روی گاز می پزیم .بهتر است روی ماهی با فویل پوشانده شود.
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142718585569649.jpg
مشاهده: 989
حجم: 100.9 کیلو بایت

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142718585563737.jpg
مشاهده: 945
حجم: 100.1 کیلو بایت

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142718591429013.jpg
مشاهده: 973
حجم: 93.4 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    عدسی
     
    malihejoon773, yarauf, باران67 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    130
    نجمه جان 4 ساعت واسه ماهی یه کم زیاد نیست؟؟!

  6. #1437
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    نقل قول نوشته اصلی توسط sboor نمایش پست ها
    نجمه جان 4 ساعت واسه ماهی یه کم زیاد نیست؟؟!
    نه عزیزم
    با شعله کم خیلی عالی میشه.در ضمن طعم سبزی کاملا به مغز ماهی میره و بوی ماهیرو میگیره
    البته به اندازه و نوع ماهی هم بستگی داره.مثلا قزل زمان پخت کمتری میخواد
    عدسی
     
    mitra40, باران67 و Miss Razieh این نوشته را پسندیده.

  7. #1438
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    سلام دوستان عزیز
    دستور مرغ ترش به سبک مازندرانی، البته یک مقداری خودم یه دستی توش بردم با امتحانهای زیاد که معمولا وقتی صحبت مرغ ترش میشه ،همه تعریف میکننن
    مرغ رو چهار قسمت می کنیم و با نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده سرخ می کنیم.
    سبزی(گشنیز _جعفری_برگ سیر_سرسم_تره_شوید)به نسبت(7_1_5_3_7_2) دسته.چون تو شمال سبزیها دسته ایی فروخته میشه
    گردوی آسیاب شده همیشه به اندازه یک دوم سبزی باید باشه
    ترشی مخصوص_آب غوره
    این غذا باید ترش ویه مقداری پر نمک باشه و سبزیش هم نیاز به تفت دادن نداره.فقط باید چرخ بشه
    پیاز داغ میکنیم بعد مرغ و سبزی و گردو و ترشی،همه رو با شعله سوزنی به مدت 5 ساعت می پزیم تا کاملا به روغن بیفته
    حتما امتحان کنید فوقالعادس.البته من فقط سبزیشو براتون میذارم
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 14260753338123.jpg
مشاهده: 1344
حجم: 80.8 کیلو بایت
    عدسی
     
    ویرایش توسط najmehkhatoon : ۱۳۹۴/۰۱/۱۷ در ساعت ۰۹:۱۰ قبل از ظهر
    باران67, golbarg., mitra40 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1439
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    سوسه کباب

    این غذا یه غذای خوشمزه مازندرانه ،که معمولا با مرغهای محلی درست میشه ولی با مرغهای معمولی هم فوق العاده خوش مزه میشه.
    ابتدا مرغ رو سرخ میکنیم. بعد پیاز داغ فراوون که نصف اونو با سبزی(که همون سبزی ماهی دیگی _ آلو) مقداری تفت می دیم .فقط فرقش اینه که مقدار پودر انارش از سبزی شکم ماهی بیشتره.بعد سبزی رو داخل شکم مرغ ریخته و شکم رو می دوزیم.بقیه پیازداغ با یک قاشق رب انار و کره تفت داده و مقداری آّ ب غوره میشه سس کنار مرغ .نمک که تنظیم شد با شعله بسیار ملایم میذاریم بپزه تا فقط روغن بمونه با یه مقدار از شهد غلیظ.در پایان مقداری زعفرون آب شده روش می ریزیم .
    حتما امتحان کنید


    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142858804257211.jpg
مشاهده: 1319
حجم: 101.3 کیلو بایت


    سبزی(جعفری_گشنیز_زلنگ_اناری جه_تره_بارنگ و بو_سیر_اوجی)
    رب انار ترش
    گردوی سابیده
    پیاز داغ
    عدسی
     
    گیلاس من, مرجان.ر, sepid68 و 29 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1440
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    464
    نوشته های وبلاگ
    35
    میزان امتیاز
    503
    پسند شده
    7842
    پسند کرده
    11451
    اینم زیتون پروره که تو شمال معروفه.البته اصلیتش گیلانیه ولی مازندران هم یافت میشه.
    من معمولا زیتونارو خودم آماده میکنم
    زیتون بدونه هسته+سبزی معطر+انار و گردوی سابیده+سیر
    در صورت تمایل از رب انار ترش یا شیرین میشه استفاده کرد

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 142873775070831.jpg
مشاهده: 1162
حجم: 90.8 کیلو بایت
    عدسی
     
    Ladddy, باران67, گلنرگس 2 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما