نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5794Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,417 به 1,424 از 1679
  1. #1417
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    1905
    پسند کرده
    546
    پنیر برشته که از پنیر کوزه ای تفت داده شده در روغن کمی شوید و تخم مرغ درست شده به عنوان صبحانه خوردنشو دوست داریمو همیشه نسبت پنیرشو بیشتر از تخم مرغ میریزم نام: 20150125_111900-resized-640.jpg نمایش: 808 اندازه: 98.3 کیلو بایت
    باران67, m1361, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  2. بانک بند ناف
  3. #1418
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19900
    پسند کرده
    28867
    لونگی (مرغ شکم پر آستارایی )

    مواد لازم : گردو ی مولینکس شده یک لیوان (بیشتر هم شد اشکالی نداره )
    پیاز رنده شده (من از پیاز داغ استفاده کردم )
    رب آلوچه +رب ازگیل _رب به _رب گوجه
    نمک وفلفل وزردچوبه
    پیاز رنده شده را تفت دهید بعد گردو را اضافه کنید تفت بدهید در انتها رب ها را ااضافه نماییدوکمی تفت دهید
    من اینبار کمی زرشک ودو عد قیصی خورد شده نگینی هم ریختم
    مرغ را با زردچوبه وچوب دارچین وهل اول پختم چون دوست ندارم توی مرغ خونابه باشه
    البته این پخت نباید به له شدن مرغ منتی بشه
    مرغ را از تو قبلمه در میاریم شکمشو با مواد گفته شده پر می کنیم
    تو پیرکس گذاشتم کمی کره روی مرغ وتو شکم مرغ گذاشتم
    روی مرغ رو با برس زعفران مالیدم
    از آب مرغ هم چند قاشق تو پیرکس ریختم گذاشتم تو فر 180 درج که نیم سیاعت زودتر روشنش کرده بودم
    به مدت دو ساعت
    تو این مدت هر نیم ساعت یه بار از آب مرغ با قاشق روی مرغ دادم
    نام: DSC04625.JPG نمایش: 866 اندازه: 67.0 کیلو بایتنام: DSC04619.JPG نمایش: 804 اندازه: 85.3 کیلو بایتنام: DSC04621.JPG نمایش: 781 اندازه: 82.0 کیلو بایتنام: DSC04622.JPG نمایش: 764 اندازه: 86.8 کیلو بایتنام: DSC04620.jpg نمایش: 763 اندازه: 91.4 کیلو بایتنام: DSC04623.JPG نمایش: 748 اندازه: 87.2 کیلو بایت
    رشته پلو
     
    افسونی, samin93, hengamehh و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1419
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    1601
    پسند کرده
    4407
    باقالاقاتق
    لوبیای مخصوص باقالاقاتق(لوبیا کشاورزی) رو جدا گذاشتم تا نیم پز شد بعد آبکش کردم.سیر رو تو تابه تفت دادم و کمی که تغییر رنگ داد شوید خردشده رو بهش اضافه کردم،لوبیا رو توش ریختم با کمی آب و گذاشتم تا خوب بپذه در آخر نمک و کمی فلفل و تخم مرغ رو اضافه کردم..
    نام: SAM_2446.jpg نمایش: 636 اندازه: 105.8 کیلو بایت
    hasti, باران67, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1420
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    202
    پسند کرده
    154
    دوستان رب ازگیل رو تو شرق گیلان کسی می دونه از کجا میشه تهیه کرد؟ من تا حالا امتحانش نکردم ولی شنیدم فسنجون باهاش خیلی خوشمزه میشه! درسته آیا؟!

  6. #1421
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,735
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    544
    پسند شده
    19900
    پسند کرده
    28867
    رب ازکیل مخصوص آستاراس وفقط از اونجا میشه خرید
    رشته پلو
     
    hasti, *Afsaneh* و گیتار این نوشته را پسندیده.

  7. #1422
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    820
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1468
    پسند کرده
    940
    با سلام بر دوستان خطه شمال .. در یک رستوران شمالی در پارک پرنس یه پیش غذا خوردم که توش کدو و گردو داشت... دیگه نمی دونم چی داشت.. همین دو تا ماده رو تشخیص دادم... عالی بود و خوشمزه و محشر..
    (روم نشد از سر گارسون بپرسم )
    دوستان یاری کنید و بگید چی بود و لطفا یه رسپی خوب و امتحان شده ازش برام بنویسید.. ممنون و مرسی........
    ویرایش توسط coffee : ۱۳۹۳/۱۲/۰۶ در ساعت ۰۴:۲۹ بعد از ظهر

  8. #1423
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,969
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    687
    پسند شده
    50314
    پسند کرده
    12510

    ویترین مدال ها

    میرزاقاسمی من همیشه مثل املت میشد که بهش بادمجون اضافه شده ولی جدیدا یاد گرفتم که باید سیر رو تو زردچوبه تفت بدم و بلافاصلهتخم مرغ اضافه کنم و بعد ادامه ماجرا تازه مزه میرزاقاسمی میده

    نام: DSC_0068.jpg نمایش: 698 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, *سایه روشن*, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #1424
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1849
    پسند کرده
    3697
    سلام. من به تجربه یاد گرفتم که به میرزا قاسمی پیاز سرخ شده نزنم و با رسپی اصلی و تنهااز سیرسرخ شده استفاده کنم چراکه پیاز به این غذا مزه املت می دهد. یعنی سیررو با نمک و زرچوبه می کوبم وبعد همراه باروغن داخل تابه ریخته و بعد از یک تا دودقیقه تفت خوردن بادمجان تنوری را به آن اضافه میکنم و بعد هم به قول عزیزان باقی ماجرا.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  • کارت پزشکی مهراز
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما