نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,417 به 1,424 از 1663
  1. #1417
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بلور یخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اذربایجان غربی
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    1902
    پسند کرده
    546
    پنیر برشته که از پنیر کوزه ای تفت داده شده در روغن کمی شوید و تخم مرغ درست شده به عنوان صبحانه خوردنشو دوست داریمو همیشه نسبت پنیرشو بیشتر از تخم مرغ میریزم نام: 20150125_111900-resized-640.jpg نمایش: 788 اندازه: 98.3 کیلو بایت
    باران67, m1361, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​الهی مرا ان ده که ان به

  2. بانک بند ناف
  3. #1418
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796
    لونگی (مرغ شکم پر آستارایی )

    مواد لازم : گردو ی مولینکس شده یک لیوان (بیشتر هم شد اشکالی نداره )
    پیاز رنده شده (من از پیاز داغ استفاده کردم )
    رب آلوچه +رب ازگیل _رب به _رب گوجه
    نمک وفلفل وزردچوبه
    پیاز رنده شده را تفت دهید بعد گردو را اضافه کنید تفت بدهید در انتها رب ها را ااضافه نماییدوکمی تفت دهید
    من اینبار کمی زرشک ودو عد قیصی خورد شده نگینی هم ریختم
    مرغ را با زردچوبه وچوب دارچین وهل اول پختم چون دوست ندارم توی مرغ خونابه باشه
    البته این پخت نباید به له شدن مرغ منتی بشه
    مرغ را از تو قبلمه در میاریم شکمشو با مواد گفته شده پر می کنیم
    تو پیرکس گذاشتم کمی کره روی مرغ وتو شکم مرغ گذاشتم
    روی مرغ رو با برس زعفران مالیدم
    از آب مرغ هم چند قاشق تو پیرکس ریختم گذاشتم تو فر 180 درج که نیم سیاعت زودتر روشنش کرده بودم
    به مدت دو ساعت
    تو این مدت هر نیم ساعت یه بار از آب مرغ با قاشق روی مرغ دادم
    نام: DSC04625.JPG نمایش: 842 اندازه: 67.0 کیلو بایتنام: DSC04619.JPG نمایش: 782 اندازه: 85.3 کیلو بایتنام: DSC04621.JPG نمایش: 760 اندازه: 82.0 کیلو بایتنام: DSC04622.JPG نمایش: 740 اندازه: 86.8 کیلو بایتنام: DSC04620.jpg نمایش: 740 اندازه: 91.4 کیلو بایتنام: DSC04623.JPG نمایش: 725 اندازه: 87.2 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    افسونی, samin93, hengamehh و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1419
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    باقالاقاتق
    لوبیای مخصوص باقالاقاتق(لوبیا کشاورزی) رو جدا گذاشتم تا نیم پز شد بعد آبکش کردم.سیر رو تو تابه تفت دادم و کمی که تغییر رنگ داد شوید خردشده رو بهش اضافه کردم،لوبیا رو توش ریختم با کمی آب و گذاشتم تا خوب بپذه در آخر نمک و کمی فلفل و تخم مرغ رو اضافه کردم..
    نام: SAM_2446.jpg نمایش: 615 اندازه: 105.8 کیلو بایت
    hasti, باران67, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1420
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    154
    دوستان رب ازگیل رو تو شرق گیلان کسی می دونه از کجا میشه تهیه کرد؟ من تا حالا امتحانش نکردم ولی شنیدم فسنجون باهاش خیلی خوشمزه میشه! درسته آیا؟!

  6. #1421
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796
    رب ازکیل مخصوص آستاراس وفقط از اونجا میشه خرید
    سیر قلیه
     
    hasti و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  7. #1422
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1457
    پسند کرده
    940
    با سلام بر دوستان خطه شمال .. در یک رستوران شمالی در پارک پرنس یه پیش غذا خوردم که توش کدو و گردو داشت... دیگه نمی دونم چی داشت.. همین دو تا ماده رو تشخیص دادم... عالی بود و خوشمزه و محشر..
    (روم نشد از سر گارسون بپرسم )
    دوستان یاری کنید و بگید چی بود و لطفا یه رسپی خوب و امتحان شده ازش برام بنویسید.. ممنون و مرسی........
    ویرایش توسط coffee : ۱۳۹۳/۱۲/۰۶ در ساعت ۰۴:۲۹ بعد از ظهر

  8. #1423
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    میرزاقاسمی من همیشه مثل املت میشد که بهش بادمجون اضافه شده ولی جدیدا یاد گرفتم که باید سیر رو تو زردچوبه تفت بدم و بلافاصلهتخم مرغ اضافه کنم و بعد ادامه ماجرا تازه مزه میرزاقاسمی میده

    نام: DSC_0068.jpg نمایش: 679 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    .............
     
    m1361, *سایه روشن*, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #1424
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام. من به تجربه یاد گرفتم که به میرزا قاسمی پیاز سرخ شده نزنم و با رسپی اصلی و تنهااز سیرسرخ شده استفاده کنم چراکه پیاز به این غذا مزه املت می دهد. یعنی سیررو با نمک و زرچوبه می کوبم وبعد همراه باروغن داخل تابه ریخته و بعد از یک تا دودقیقه تفت خوردن بادمجان تنوری را به آن اضافه میکنم و بعد هم به قول عزیزان باقی ماجرا.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما