نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,409 به 1,416 از 1663
  1. #1409
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19198
    پسند کرده
    26811
    کاکای کدو
    آرد برنج: 1 لیوان -کدو حلوایی پخته وله شده: 1 لیوان -شکر: نصف لیوان- البته اگه کدو بی مزه باشه که بعضی از کدو ها هستن میشه شکر بیشتر ریخت - تخم مرغ: 1یا 2 تاشیر یا ماست: نصف لیوان - جوش شیرین یا بیکینگ پودر: 1 ق چایخوری - مغز گردو خرد شده -مغز هل کوبیده، زعفران
    دارچین و زنجبیل : اختیاری

    مواد رو با هم مخلوط می کنیم مث مایه کدو می شه
    مث کدو یا پنکیک سرخش می کنیمنام: DSC04565.JPG نمایش: 782 اندازه: 80.4 کیلو بایتنام: DSC04566.JPG نمایش: 783 اندازه: 64.7 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    سمنو, hengamehh, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1410
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19198
    پسند کرده
    26811
    ماهی شکم پر
    مواد داخل شکم :
    گردوی ساییده - سبزی معطر (من از سبزی دلمه استفاده می کنم بهش کمی چوچاق وخرش هم اضافه می کنم )
    زرشک -قیصی- رب گوجه -رب انار ترش -پیاز داغ
    گردو را تفت داده سبزی را اضافه می کنیم تفت می دیم
    پیازداغ را اضافه کرده- بهمین ترتیب زرشک وقیصی را هم من خورد می کنم بسته به میل شماس-
    رب گوجه ورب انار هم اضافه می کنم
    کمی آب می ریزم تا هم بپزد هم همه مزه ها به خورد هم برن
    من چون اهل دوخت ودوز نیستم روی شکمش سیب زمینی میزارم کمی زعفران وکره هم به پشت ماهی مالیدم
    کمی کره هم روی مواد تو شکم ماهی گذاشتم
    تو ی شکم وروشو هم از قبل نمک وآبلیمو مالیدم
    مدت پخت دو ساعت
    فایل پیوست 139759فایل پیوست 139760
    ماهی سفید قبل از پخت
    این هم عکس مواد توی شکم ماهی که تو خونه ما طرفدار فراوان داره وجداگانه هم سر میز میاد
    نام: DSC04569.JPG نمایش: 769 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: DSC04567.JPG نمایش: 774 اندازه: 84.0 کیلو بایت




    نام: DSC04571.JPG نمایش: 753 اندازه: 75.7 کیلو بایت

    ماهی بعد از پخت
    نام: DSC04572.JPG نمایش: 785 اندازه: 88.4 کیلو بایتنام: DSC04574.JPG نمایش: 769 اندازه: 73.0 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    hengamehh, m1361, zardin و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #1411
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    دوستان گلم نمیدو نم این مال مازندرانه یا گیلا ن پنیر برشته خیلی خوشمزه بود ولی ایا پنیر من اب شد که البته لیقوان بود یا همه پنیرا به جز سیا مزگی اما مزه نام: IMG_0871.jpg نمایش: 855 اندازه: 92.3 کیلو بایتاش عالی بود
    mitra40, zendegi67, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1412
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19198
    پسند کرده
    26811
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    دوستان گلم نمیدو نم این مال مازندرانه یا گیلا ن پنیر برشته خیلی خوشمزه بود ولی ایا پنیر من اب شد که البته لیقوان بود یا همه پنیرا به جز سیا مزگی اما مزه نام: IMG_0871.jpg نمایش: 855 اندازه: 92.3 کیلو بایتاش عالی بود
    مازندرانی های عزیزو نمی دونم اما ما گیلانی ها پنیر برشته داریم
    سیر قلیه
     
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  5. #1413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    55
    پسند کرده
    187
    خورشت مرغ ترش باسبزی پلویی ومرغ ولپه وسیرواسه چاشنی هم ابغورهنام: CAM00193.jpg نمایش: 883 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #1414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6175
    پسند کرده
    5562
    نام: IMG_2381.JPG نمایش: 1942 اندازه: 62.8 کیلو بایت
    میرزا قاسمی
    من داخل میرزاقاسمی رب نمیزنم
    بادمجونو کباب کردم پیاز رو رنده و تفت دادم بعد سیر له شده اضاف کردم بادمجانو خوب پوست گرفتم بعد حسابی کوبیدم اضاف کردم و تفتش دادم ادویه زدم و گوجه پوره شده دوباره حسابی تفت دادم تا ابش کشیده شد تخم مرغ رو یه طرف زدم یکم گرفت با مواد مخلوطش کردم
    دیزی
     
    *Afsaneh*, zendegi67, ستار و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  7. #1415
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19198
    پسند کرده
    26811
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان پسری نمایش پست ها
    خورشت مرغ ترش باسبزی پلویی ومرغ ولپه وسیرواسه چاشنی هم ابغوره
    سبزی مرغ ترش : کشنیز -جعفری -نعناع -تره
    اما تو پلویی نره -جعفری -نسز-شوید-سیر وکمی شنبلبله است که ممکنه باعث بشه طعم خورشت تغییر کنه
    سیر قلیه
     
    باران67, *Afsaneh* و Hope این نوشته را پسندیده.

  8. #1416
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,476
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    468
    پسند شده
    19198
    پسند کرده
    26811
    چوواش تره

    دستور پخت شبیه ترش تره است

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران


    چوواش نام گیاهی خودرو س که دربهار (خرداد ماه )موجوده که من فقط پاکش می کنم وپس از شستشو فریز می کنم (حتی خورد هم نمی گنم )چون این گیاه بسیار لطیفه وبلافصله پس از حرارت دیدن له می شه

    چوواش را با زردچوبه ودولیوان آب وکمی غوره (یا آلوچه ترش )وکمی روغن می زارم بپزه -نمک وفلفل هم که دیگه ...
    اگه غوره وآلوچه موجود نبود آبغوره استفاده کنین
    نام: DSC04596.JPG نمایش: 823 اندازه: 89.1 کیلو بایتبعد از اینکه سبزی کمی نرم شد برنج رو اضافه می کنم
    برنج بسیار کم است یعنی کسی که این غذا را می خوره نباید متوجه وجود برنج در غذا بشه وسبزی طعم غالب غذا هس (بعضیا هم آرد می زنن)
    دلیل اینکه من روغنو اوایل پخت می ریزم اینکه به باز شدن سبزی وبرنج کمک می کنه
    نام: DSC04598.JPG نمایش: 808 اندازه: 56.4 کیلو بایتنام: DSC04599.JPG نمایش: 813 اندازه: 79.4 کیلو بایت

    بعد از اینکه سبزی وبرنج خوب له شدن سیر سرخ شده رو می ریزم
    واز اینجا به بعد ماراتن هم زدن شروع می شه چون سبزی زود ته می گیره اگه خواستین می تونین باز م روغن بریزین ولی زیا دنشه چون اینجا دیگه غذا ما خودش باید به روغن بیفته
    نام: DSC04600.JPG نمایش: 825 اندازه: 93.7 کیلو بایت
    تخم مرغ رو هم اضافه می کنیم
    ما برا خودمون بعد ازاینکه تخم مرغ خودشو گرفت با غذا هم می زنیم طوری که تکه تکه تو خورش خودشو نشون بره برا مهمون خوب درسته وشیک وپیک روش می زاریم
    نام: DSC04601.JPG نمایش: 819 اندازه: 88.6 کیلو بایت

    دقت کنین جا افتادن ترشتره وهم چنین میرزا قاسمی اینطئری خودشو نشون می ده که از قاشق پایین نریزه
    جاتون خالی با ماهی سفید خورده شد
    کلا این غذا با ماهی سفید کولی ماهی شور یا ماهی دودی عالی می شه

    نام: DSC04603.JPG نمایش: 822 اندازه: 87.5 کیلو بایتنام: DSC04605.jpg نمایش: 813 اندازه: 76.0 کیلو بایتنام: DSC04610.JPG نمایش: 814 اندازه: 79.2 کیلو بایت
    سیر قلیه
     
    سمنو, *Afsaneh*, ترنم63 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما