نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,393 به 1,400 از 1663
  1. #1393
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    میرزا قاسمی
    اول بادمجونا رو کبابی و ساطوری کردم
    یه پیاز بزرگ رو ریز خورد کردمو سرخش کردم.
    5-6 حبه سیر رو هم ریز ریز کرده و تفت دادم
    4-5 تا گوجه رو رنده و به پیاز و سیر اضافه و تفت دادم
    بادمجون ساطوری رو اضافه و گذاشتم 20 دقیقه ای جا بیفته
    2تا تخم مرغ رو توش شکوندم و غذا حاضر شد

    نام: عکس۰۷۱۰.jpg نمایش: 660 اندازه: 93.6 کیلو بایت
    mitra40, مامی رضا و m1361 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1394
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    بچه ها بشتابید که به کمکتون احتیاج دارم.من یه عالمه سبزی ترش تره آماده گرفتم.یعنی فقط باید تخم مرغشو بزنم.ولی ترکیب سبزیش با مال ما فرق میکنه.درضمن اولین بار بود برای شوهرم ترش تره درست میکردم که اصلا دوست نداشت.یعنی دیگه ترش تره کلا تعطیل.میشه باهاش یه کار دیگه کرد؟یعنی یه بلایی سرش بیارم و چیز دیگه ای باهاش درست کنم؟
    پلیییییز
    آخه یکی نیست بهم بگه از سبزی امتحان نکرده چرااااا اینهمه گرفتی

  4. #1395
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    پنیر برشته

    *ابتدا كره رو تو تابه آب مي كنيم،
    *پياز داغ آماده شده رو سريع به اون اضافه مي كنيم.
    *پنير صبحانه به آن اضافه مي كنيم تا نرم بشه.
    *در آخر تخم مرغ و شويد خشك رو به اون اضافه مي كنيم و بسته به ذائقه نمك و فلفل مي زنيم.

    با دستور صفحه اول البته من تمام مواد رو میکس کردم و داخل تابه به حالت کوکو درست کردم

    نام: DSC_3974.jpg نمایش: 635 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .............
     
    m1361, mitra40, * منصوره * و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #1396
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    دوشاب برنج (با اربه دوشاب )

    نام: DSC04520.jpg نمایش: 895 اندازه: 73.6 کیلو بایتنام: DSC04522.JPG نمایش: 882 اندازه: 80.8 کیلو بایت
    دوشاب برنج یک دسریا یک میان وعده خوشمزه ومقوی است بیشتر مخصوص زمستان
    مواد لازم :
    برنج برشته (واویشته برنج )- شیره انگور ( دوشاب ) یا اربه دوشاب - گردوی خرد شده کمی- پودر هل - پودر زیره سیاه .
    من از اربه دوشاب استفاده کردم
    برنج را پاک کرده شسته و با آب کافی به مدت 24 ساعت خیس کنید . در طی این مدت 1 تا 2 بار اب برنج را عوض کنید . برنج یکی دو دور بشویید و در یک آبکش بریزید و بگذارید تا آب ان خوب گرفته شود ماهی تابه را روی اجاق گذاشته برنج را توی ماهی تابه ریخته یکی دو دقیقه صبر کنین برنج شروع به شکفتن وحرکت می کنه این موقع تند تند برنج را با یک ملاقه چوبی هم بزنین . توجه : برنج ایرانی استفاده شودبهتر است که برنج کهنه هم باشد تا لعاب ندهد یا خورد نشود.
    دوشاب را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود(کف رویش جمع شود ). در این مرحله باید برنج برشته ،مغزگردوی خرد شده و و مغز هل وپودر زیره سیاه را به آن اضافه و همه را با هم مخلوط می کنیم. بعد از چند دقیقه این مواد را از روی حرارت بر می داریم و یک سینی را چرب می کنیم و مواد را در سینی ریخته و پهن می کنیم . و روی آن پودرمغز گزدو شده می ریزیم و با پشت قاشق یا گوشتکوب روشو می کوبیم تا مواد خوب بهم بچسبن صبر می کنیم تا خنک شود بعد برش می دهیم
    البته ما داغ داغ خوردیمش - لازم به ذکر است که هم برنج برشته وهم دوشاب برنج را یکی از دوستان برای ما درست کردن

    ميوه اربه در جنگل هاي گيلان و مازندران به صورت خودرو مي رويد. خرمالو كه در تهران به فراواني رشد ميكند در حقيقت نوع پيوند يافته ي اين درخت مي باشد.
    ميوه درخت«اربه» را درفصل پاييز از درخت مي چينند بعد از جدا كردن دمبرك ميوه ها را در ظرفي چوبي به شكل «ناو» مي ريزند .وآن ظرف را به اين مناسبت «اربه ناو يا اربه ناف» گويند.
    حدود يك متر از كل ناو را با تخته اي جدا مي كنندو سوراخي در آن تعبيه ميكنن ومقداري «كولوش-ساقه ي برنج» را در جلوي سوراخ قرار مي دهند كه نقش آبكش را داشت
    «اربه»را در قسمت بزرگتر ناو مي ريختند وآن را با چوبي سرپهن به شكل «كوبه» له مي كردند وبعد كمي خاكستر هيزم يا پوست برنج (=فلfal) روي آن ميريختند و بعد لگد ميزدند. لگد زدن به تناوب انجام مي گرفت پس از لگد زدن و چنگ زدن ناو را كمي به طرف خالي ظرف بلند مي كردند تا «شيره» به دست آمده از آن سوراخ به ظرفي ديگر مثلا «تشت» منتقل گردد.زمانيكه شيره ها كاملا چكيده شدند آن را در ديگي مي ريزندو روي اجاق مي گذارند تا بجوشد و كف سفيد روي شيره را دور مي ريزند و گرما ميدهند تا آبش بخار شود.
    در طب سنتي به بيماران بيماري «فاويسم» و زردي (يرقان) اربه دوشاب مي خوراندند كه خاصيت درماني داشت. ار آنجا كه دوشاب داراي طبع گرم است بيشتر در فصل زمستان مصرف مي شود.
    در زمستان «اربه دوشاب»را با برف بهم مي آميزند و مي خورند كه به آن «ورف دوشاب» مي گويند.
    همچنين برنج برشته شده را با دوشاب مخلوط مي كنن و به عنوان تنقلات استفاده مي كنن.
    امروزه هنوز هم در گوشه و كنار گيلان اين خوراكي محلي توليد مي شود.
    ماخذ: http://brn.blogfa.com/post/14


    نام: DSC04524.JPG نمایش: 815 اندازه: 69.5 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    سمنو, *Afsaneh*, m1361 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1397
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,699
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18662
    پسند کرده
    15026
    میترا جونی نگفتی برنج برشته چطوریه ؟بعد از اینکه آبش رفت تفت بدیم دیگه؟؟؟؟؟؟؟
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  7. #1398
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    میترا جونی نگفتی برنج برشته چطوریه ؟بعد از اینکه آبش رفت تفت بدیم دیگه؟؟؟؟؟؟؟
    تو همون پست گذاشته بودم
    رنج را پاک کرده شسته و با آب کافی به مدت 24 ساعت خیس کنید . در طی این مدت 1 تا 2 بار اب برنج را عوض کنید . برنج یکی دو دور بشویید و در یک آبکش بریزید و بگذارید تا آب ان خوب گرفته شود ماهی تابه را روی اجاق گذاشته برنج را توی ماهی تابه ریخته یکی دو دقیقه صبر کنین تا آبش بخار شه بعد برنج شروع به شکفتن وحرکت می کنه این موقع تند تند برنج را با یک ملاقه چوبی هم بزنین . توجه : برنج ایرانی استفاده شودبهتر است که برنج کهنه هم باشد تا لعاب ندهد یا خورد نشود.

    ولی باید توجه داشته باشین که برنج هم سریع می سوزه وهم می تونه خام بمونه یک کم مهارت می خواد توصیه ام اینه که با حجم کم برنج امتحان کنین
    قورمه سبزی
     
    * منصوره *, سمنو, *Afsaneh* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1399
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    میترا جون دوشاب برنج همون حلوا سیاه مازندرانی هاست؟
    خوراک لوبیا
     

  9. #1400
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    19318
    پسند کرده
    26920
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهنا نمایش پست ها
    میترا جون دوشاب برنج همون حلوا سیاه مازندرانی هاست؟
    نمی دونم من نه حلوای سیاه مازندرانی را خوردم ونه دیدمش اگه اطلاعات بیشتری دارین بی زحمت اینجا بذارین
    قورمه سبزی
     
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما