نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,369 به 1,376 از 1663
  1. #1369
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19310
    پسند کرده
    26905
    باسترما پلو
    یک غذای خوشمزه محلی آستارا
    باسترما به معنای دفن شده است ومحتویات این غذا داخل غذا قرار می گیرد ودیده نمی شود
    برنج را آبکش کرده
    گردو را با پیاز تفت داده کمی رب ازگیل +رب به +رب آلوچه به آن اضافه می کنیم
    یک لایه برنج توی قابلمه ریخته
    مرغ یا گوشت یا مرغابی را روی برنج ریخته دوباره یک لایه برنج سپس گردو وهمینطور تا ظرف پرشود
    روی برنج زعفران می دهیم
    کمی از مخلوط رب ها را هم در کنار غذا سرو می کنیم
    ریشه این غذا از بادکوبه (باکوی فعلی ) است ودر عروسی ها گردو را در شکم مرغ (شبیه لونگی ) می ریختند ولای پلو می زاشتن
    نام: DSC04445.JPG نمایش: 664 اندازه: 77.5 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۳/۰۹/۰۵ در ساعت ۰۹:۲۷ قبل از ظهر
    sOhEiLa71, -sania-, Negara و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #1370
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    میترا جون از رب انار هم میشه استفاده کرد؟/
    خوراک لوبیا
     
    elham_vahid این نوشته را پسندیده.

  3. #1371
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19310
    پسند کرده
    26905
    بهنا جون طعم رب ازگیل ورب به خاصه
    ولی کار نشد نداره اگه می خوای این کارو بکنی رب انارت شیرین یا لااقل ملس باشه

    من اولین بار سه سال پیش این غذا رو تو آستارا خوردم وبعد ازون پای ثابت یکی از غذاهای ما شده
    همون روز که غذارو خوردم از بازار رب به ورب ازگیل گرفتم چون رشت این رب ها رو ندارن
    بعد ازاونم سفارش می دم از آستارا برام میارن
    بنظر خودم طعم باستر ما با گوشت از همه طعم ها ش بهتره ولی خونه ما همه با مرغ دوس دارن
    هر وقت به همسرم می دم ناهار با خودش ببره سرکار می گه عجب چیزی بود خیلی خوشمزه بود
    قورمه سبزی
     
    ویرایش توسط mitra40 : ۱۳۹۳/۰۹/۰۵ در ساعت ۱۱:۱۲ قبل از ظهر
    بهنا و atoosa92 این نوشته را پسندیده.

  4. #1372
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1571
    پسند کرده
    1362
    دوستان این رب به که میگین چجوری درست میشه؟ تو چه غذاهایی کاربرد داره؟

  5. #1373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    باقلاقاتق

    روش پختي كه من به كار مي برم:
    5حبه سير رو خرد كردم و با روغن كمي تقت دادم( اين بار چون سير تازه هم داشتم يك بوته سير تازه هم خرد كردم)،زرد چوبه بهش اضافه كردم و كمي ديگه تفت دادم، بعد 5/1ليوان باقلاخورش(از تجريش خريداري كردم)رو بهش اضافه كردم و كمي تفت دادم و 2قاشق هم شويد خشك.به ميزاني آب اضافه كردم كه روي باقلاها رو بگيره .وقتي لوبياها پخت و آب خورش ميزان شد، تخم مرغ شكوندم توش و نمك هم زدم و گذاشتم تخم مرغ 10 دقيقه خوب ببنده(البته من تخم مرغ رو يك كوچولو هم زدم)
    ما باقلاقاتق رو كم آب دوست داريم.

    ویرایش توسط مرجان.ر : ۱۳۹۳/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۱:۱۵ بعد از ظهر
    ستارهM, malihejoon773, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  6. #1374
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,505
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19310
    پسند کرده
    26905
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site نمایش پست ها
    دوستان این رب به که میگین چجوری درست میشه؟ تو چه غذاهایی کاربرد داره؟
    عزیزم یه کاربردش که مال باسترما پلو س کاربرد دیگش هم مال لونگی (مرغ شکم پر آستارایی ) هستش
    من این رب رو از آستار می خرم ونمی دونم چطور درس می شه
    دوستان آستارایی بیاین کمک وکاربرای دیگه ونحوه درست کردنشو بگن
    قورمه سبزی
     
    Mahi site این نوشته را پسندیده.

  7. #1375
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13034
    پسند کرده
    7965
    اسفناج تره

    من این غذای خوشمزه رویکم ترش وتند دوست دارم

    اول از همه اسفناج وچندتا برگ گشنیز ویکم شویدرو باهم خردمیکنم بانصف استکان ابغوره میزارم بپزه بعد باقاشق لهش میکنم ونوک قاشق رب انار وفلفل تند اضافه میکنم وباروغن تفت میدم وقتی یک تفت خورد رب واضافه میکنم ودراخر تخم مرغ

    به به

    * منصوره *, ستارهM, آتامان و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1376
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2644
    پسند کرده
    1264

    میرزا قاسمی

    سلام
    میرزا قاسمی ورژن خودم بادمجونها رو کبابی و با گوشت کوب له میکنم . مقداری پیاز داغ درست کرده و بعد سیر رنده شده یا پودر سیر اضافه و سرخشون میکنم . گوچه رو پوره کرده و روی حرارت میذارم تا آبش کم بشه و بعد با بادمجونا به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و تفت میدم تخم مرغها رو هم میزنم و به مخلوط اضافه میکنم وقتی بسته شد میافتیم به جونش و حالا بخورو کی نخور واقعا میرزا قاسمی خوشمزه است دست همه شمالیهای عزیز درد نکنه

    نام: DSC02204.jpg نمایش: 566 اندازه: 96.6 کیلو بایت
    mitra40, ستارهM و m1361 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما