نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,353 به 1,360 از 1663
  1. #1353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    368
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    4454

    Lightbulb شیره پلو

    سلام
    شیره پلویی که دیشب زن عموم طبق نذر هر ساله (شب اول محرم) آووردند دستشون درد نکنه
    شیره پلوی کشمشی با ته دیگ زعفرونی و پر از زیره با گوشت گوسفندی که بین پلو هست
    قبول باشه جاتون خالی خیلی خوشمزه بود
    الهی شکر که امسال هم سر سفره امام حسین نشستیم
    نام: کیجا.jpg نمایش: 702 اندازه: 85.9 کیلو بایت
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    ویرایش توسط کیجا : ۱۳۹۳/۰۸/۰۴ در ساعت ۰۳:۱۸ بعد از ظهر
    maman_mahya, آتامان, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  2. بانک بند ناف
  3. #1354
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19307
    پسند کرده
    26904
    میرزا قاسمی
    یکی از جهانی ترین شهرت ها رو در بین غذاهای محلی خطه گیلان ومازندران میرزا قاسمی داره
    شاید چون بنظر درست کردنش ساده میاد
    طرز تهیه ش رو که فکر کنم همه میدونن
    بادکجون رو کبابی می کنیم زردچوبه ونمک وفلفل بهش اضافه می کنیم با روغن تفت می دیم گوجه خورد شده رو اضافه می کنیم
    از اینجا ماراتن هم زدن شروع می شه چون باید غذا جا بیفته بقول معروف به روغن بیفته
    میرزا قاسمی جا افتاده روغنشو پس می ده
    آخرای طبخ سیر سرخ کرده رو اضافه می کنم که عطر بیشتری به غذا بده
    در مرحله آخر تو ماهی تابه جا باز می کنم تخم مرغ رو نیمرو می کنم
    یه مقدار دارچین روی تخم مرغ می پاشم
    میرزا قاسمی جا افتاده تقریبا سفته حتی می شه گفت از قاشق نمی ریزه
    نام: DSC04346.JPG نمایش: 672 اندازه: 86.6 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    azmil, ada, helia59 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1355
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,504
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    479
    پسند شده
    19307
    پسند کرده
    26904
    اناربیج یا سنگه خورشت


    گردوی ساییده شده : 700 گرم
    رب انار ترش : 2 قاشق
    رب انار شیرین : 1 قاشق
    رب گوجه : نصف قاشق
    سبزی :
    گشنیز : 2 مشت - جعفری : 1 مشت - تره : نصف مشت -نعناع : نصف مشت - خالیواش : یک دسته کوچک - چوچاق : یک قاشق غذاخوری (سائیده شده ) - چغندر 2 برگ - بارهنگ بو : چندبرگ
    گوشت چرخ شده برای کوفته : یک کیلو
    مغزگردو را مثل گردوى خورش فسنجان میسائيم تا نرم شود. سبزى ها را تميز نموده و شسته بعدا ساطورى ريز خرد نموده با روغن سرخ میكنيم. پياز را در گوشت چرخ كرده, رنده نموده ونمك و فلفل را اضافه كرده با هم مخلوط می كنيم, آنگاه از گوشت چرخ كرده كوفته هاى كوچك , یه اندازه يك گردو درست می کنیم.
    گردوى سائيده شده را با سه يا چهار ليوان آب و كمى زردچوبه مى گذاريم با حرارت ملايم چند ساعت بپزد(به همراه رب ها) تا مثل فسنجان به روغن بيفتد, سپس سبزى سرخ كرده را اضافه نموده باز مى گذاريم چند جوش بزند تا سبزى پخته شود, آنگاه كوفته ها را يك يك داخل خورش كه در حال جوشيدن است مى اندازيم تا خورش ازجوش نيفتد و كوفته ها باز نشود. روى آتش ملايم چند جوش ديگر كه زد و هنگامى كه كوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد برمیداريم. غلظت اين خورش مثل فسنجان است

    نکته : سه قاسق غذاخوری ازسبزی را با گوشت کوفته می کنیم
    می توانید کوفته ها را فبل از ریختن توی مایه کمی تفت دهید
    توجه کنید مقدار چوچاق وخالیواش باید کم باشد در غیر اینصورت خورش به تلخی می زند
    اگر خالیواش وچوچاق نداشتید می توانید از نعناع وریحان ومرزه کمک بگیرید
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران


    نام: DSC04359.JPG نمایش: 652 اندازه: 86.2 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    azmil, ada, faezeh gool و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1356
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پریسا خانم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    ḹṚ ḾαẒαήḎ
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    123
    پسند کرده
    23
    شامی بابلی (مازندرانی)

    سبزی معطر مخصوص شامی 500 گرم
    گوشت گوسفند500 گرم
    لپه ۲۵۰ گرم
    پیاز 2 عدد
    تخم*مرغ 4 عدد
    نمک . فلفل . زردچوبه . دارچین مقدار لازم

    طرز تهیه : ابتدا گوشت ، پیاز ، کمی دارچین و زردچوبه و 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت کاملا بپزد به طوری که آب آن به خورد گوشت برود ، لپه را از2-3 ساعت قبل خیس کنید و پس از این مدت بپزید و مانند گوشت بگذارید اب لپه نیز کاملا تمام شود.گوشت ، لپه و تمام سبزی ها را چرخ کنید و به آن نمک ، فلفل و کمی دارچین بزنید و مخلوط کنید ، تخم*مرغ ها را تک تک بشکنید و به موادی که چرخ کرده اید اضافه کنید سپس تمام مواد شامی را خوب ورز دهید.
    درون تابه ای مناسب روغن بریزد و بگذارید تا داغ شود ، کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید سپس شامی* را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر ان سرخ شود ، برای سرو شامی را درون ظرف قرار داده و با سالاد تزئین کنید.



    azmil, helia59, m1361 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #1357
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    3007
    پسند کرده
    7696
    باقالی قاتق

    باقالی رو با کره،شوید،زردجوبه و نمک و فلفل یکم تفت دادم بعد توش آب جوش ریختم و گذاشتم جا بیفته(آب سرد باقالی ها رو سفت میکنه) وقتی باقالی ها خوب پختن یکم دیگه کره میریزم و به دلخواه تخم مرغ من تو این نریختم(از بس کره اش زیاد شد روی باقالی ها رو پوشوند معلوم نیستن )
    azmil, mitra40, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #1358
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *BEHNAZ* آواتار ها
    بهناز
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    3007
    پسند کرده
    7696
    سیرابٍٍی
    سیرابی

    گردو آسیاب شده....سیر رنده شده....سبزی معطر(چوچاغ(ی برگ ازش روش هست)،نعناع،خالی واش)...آب انار...گلپر....فلفل و نمک

    گردوی آسیاب شده رو تو یه ظرف ریختم و با سیر له شده و سبزی و بقیه مواد مخلوط کردم
    آب انار رو کم کم بهشون اضافه کردم و هم زدم تا وقتی ک به غلظت دلخواهم رسید و بهش حسابی گلپر زدم
    بعد ی نیم ساعت تا ی ساعت گذاشتمش تو یخچال بعد آماده خوردنه

    هم میشه با ترب خوردش ک خیلی خوشمزه اس ....ترب رو میزنن توشو میخورن
    هم توش زیتون میریزن میشه زیتون پرورده
    هم وقتی باقالی خورش درست میکنیم میتونیم بریزم روی پلو و خورش ....عاااااالی میشه


    azmil, *ARMITA*, گیلاس من و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #1359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    مواد لازم
    بادمجان 4عدد
    سیر 3 حبه
    رب گوجه فرنگی 1 ق.غ
    نمک،فلفل و زردجوبه به میزان لازم
    تخم مرغ 1 عدد




    طرز تهیه
    بادمجان ها را کبابی میکنیم و پوستش را جدا میکنیم و با گوشتکوب میکوبیم. سیر را با زردجوبه
    تفت میدهیم و بعد بادمجان را اضافه میکنیم. وقتیکه یه تفت خورد نمک و فلفل را اضافه کرده و
    کمی بعد رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم. تخم مرغ را با چنگال زده و اضافه میکنیم و در تابه را
    میگذاریم ، چند دقیه بعد غذا آماده است



    قیمه
     
    m1361, mitra40 و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.


  9. #1360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7107
    پسند کرده
    6989
    زیتون پرورده خودم ساز
    چون نمی دونستم کجا باید بذارمش میذارم اینجااااااااااااااااااااا اااا ایشالله که درست باشه
    زیتون بی هسته شوشو جان از انزلی آوردن منم با سبزی دلال و ترشی انار و رب انار که از بابلسر خریدیم و مغز گردو مخلوط کردم
    نام: زیتون.jpg نمایش: 2624 اندازه: 87.1 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    mitra40, m1361, samir و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما