نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5880Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,345 به 1,352 از 1687
  1. #1345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    382
    میزان امتیاز
    498
    پسند شده
    8116
    پسند کرده
    4063
    ازخوراکیهای استان مازندران: بادونه


    برنج روتوآب جوش میریزیم تاکاملانرم بشه بعدباآب سردآبکش میکنیم وقتی آبش افتادروی یک پارچه تمیزپهن میکنیم تاخشک بشه البته توآفتاب...بعدتویه قابلمه ای آب وشکریاعسل روقاطی کرده میزاریم روی حرارت تاجوش بیاد..ازطرفی برنجهای خشک شده روقاشق قاشق توروغن داغ ریخته وقتی خوب پف کردتوصافی ریخته تاروغنش بیفته نام: IMAG0266.jpg نمایش: 813 اندازه: 110.7 کیلو بایتبعدتوقالب ریخته وروی اون روازمحلول آب وشکریاعسل میریزیم وقتی خودشوگرفت به این شکل درمیاد...

    این عکس مال سه سال پیش عروسی خواهرمه که خاله جونم زحمت کشیده ودرست کرده
    .....
     
    ستار, zardin, azmil و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    382
    میزان امتیاز
    498
    پسند شده
    8116
    پسند کرده
    4063
    یکی دیگه: نون محلی(توتک)

    شامل آرد+آب یاشیر+مایه خمیر+تخم مرغ+روغن مایع+کمی ماست+پودرتخم رازیانه

    این نون محلی روتوی تنورهای سنتی که توی حیاطهای ییلاقات شمال هست درست میکنن
    تنوره ییلاق مادرشوهرم اینا. اینم پای خاله جونمه که داره نون میپزه
    نام: IMAG0052.jpg نمایش: 745 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    .....
     
    zardin, azmil, بهداد و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,534
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    6824
    پسند کرده
    11881
    نقل قول نوشته اصلی توسط *gita* نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم
    به شدت نیازمند یاری سبزتان هستم
    من امروزبه قصد خرید دلال از بازار محلی نوشهر کلی جوگیر شدم و خانمهای عزیزو محترم اونجا هر چی میتونستند بهم سبزی فروختند

    ؟؟؟؟؟اینم نمیدونم فقط یادمه گفتند با گشنیز و نعناع و برگ چغندر بگیر قاطی کن!


    سبزی ترش واش هستش که برای این خورش استفاده میشه

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    - - - Updated - - -
    mitra40, hengamehh, sama18 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ghasedak59 آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    97
    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    بنظرم یکی مونده به اخری اوجیه
    ه اونم خواهر نعناست ولی فوق العاده معطر و خوشمزست اگه اوجی باشه من از یه شمالی یبار یاد گرفتم یه کوچولو تفتش می دادم و با مرغ می پختمش... عطر شمال پر میشد تو خونه
    افسوس جون،اوجی رو ریزش کن و با گوشت چرخی و پیاز رنده شده قاطی کن و شامی درست کن.اینقد خوشمزه میشه که نگو.من که عاشقشم، هم بوش بی نظیره، هم طعمش.
    خورش قیمه با
    گوشت قلقلی
     
    پریسا خانم این نوشته را پسندیده.

  6. #1349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ghasedak59 آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    97
    نقل قول نوشته اصلی توسط golegandom1363 نمایش پست ها
    ازخوراکیهای استان مازندران: بادونه


    برنج روتوآب جوش میریزیم تاکاملانرم بشه بعدباآب سردآبکش میکنیم وقتی آبش افتادروی یک پارچه تمیزپهن میکنیم تاخشک بشه البته توآفتاب...بعدتویه قابلمه ای آب وشکریاعسل روقاطی کرده میزاریم روی حرارت تاجوش بیاد..ازطرفی برنجهای خشک شده روقاشق قاشق توروغن داغ ریخته وقتی خوب پف کردتوصافی ریخته تاروغنش بیفته نام: IMAG0266.jpg نمایش: 813 اندازه: 110.7 کیلو بایتبعدتوقالب ریخته وروی اون روازمحلول آب وشکریاعسل میریزیم وقتی خودشوگرفت به این شکل درمیاد...

    این عکس مال سه سال پیش عروسی خواهرمه که خاله جونم زحمت کشیده ودرست کرده
    سلام عزیزم. یه سوال.داخل آبی که برنج رو میخوایم بپزیم، نمک بریزیم یا نه؟
    بعدش اینکه، چقد باید برنج توی آب بجوشه؟ از بعضیا شنیدم که میگن درحدی که دونه های برنج باز و شکفته بشن. درسته؟
    خورش قیمه با
    گوشت قلقلی
     
    golegandom1363 این نوشته را پسندیده.

  7. #1350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    382
    میزان امتیاز
    498
    پسند شده
    8116
    پسند کرده
    4063
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghasedak59 نمایش پست ها
    سلام عزیزم. یه سوال.داخل آبی که برنج رو میخوایم بپزیم، نمک بریزیم یا نه؟
    بعدش اینکه، چقد باید برنج توی آب بجوشه؟ از بعضیا شنیدم که میگن درحدی که دونه های برنج باز و شکفته بشن. درسته؟


    سلام برشمادوست عزیز 1-نه عزیزم نبایدنمک بریزی چون بایدشکریاعسل بریزی

    2-برنج بایدتوآب جوش کاملانرم بشه ازبرنج آبکشی نرم تر بشه
    .....
     

  8. #1351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    435
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    3350
    پسند کرده
    1605
    عزیزان شمالی خدا خیرتون بده این شامی رودباریتون رو بذارید ممنونم
    مامی جون نجمه این نوشته را پسندیده.

  9. #1352
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,938
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20317
    پسند کرده
    30948
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    عزیزان شمالی خدا خیرتون بده این شامی رودباریتون رو بذارید ممنونم
    یکی از دوستان قبلا گداشته
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    ترش شامی
     
    کیجا این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما