نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,345 به 1,352 از 1663
  1. #1345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    7716
    پسند کرده
    3850
    ازخوراکیهای استان مازندران: بادونه


    برنج روتوآب جوش میریزیم تاکاملانرم بشه بعدباآب سردآبکش میکنیم وقتی آبش افتادروی یک پارچه تمیزپهن میکنیم تاخشک بشه البته توآفتاب...بعدتویه قابلمه ای آب وشکریاعسل روقاطی کرده میزاریم روی حرارت تاجوش بیاد..ازطرفی برنجهای خشک شده روقاشق قاشق توروغن داغ ریخته وقتی خوب پف کردتوصافی ریخته تاروغنش بیفته نام: IMAG0266.jpg نمایش: 749 اندازه: 110.7 کیلو بایتبعدتوقالب ریخته وروی اون روازمحلول آب وشکریاعسل میریزیم وقتی خودشوگرفت به این شکل درمیاد...

    این عکس مال سه سال پیش عروسی خواهرمه که خاله جونم زحمت کشیده ودرست کرده
    .....
     
    ستار, zardin, azmil و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #1346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    7716
    پسند کرده
    3850
    یکی دیگه: نون محلی(توتک)

    شامل آرد+آب یاشیر+مایه خمیر+تخم مرغ+روغن مایع+کمی ماست+پودرتخم رازیانه

    این نون محلی روتوی تنورهای سنتی که توی حیاطهای ییلاقات شمال هست درست میکنن
    تنوره ییلاق مادرشوهرم اینا. اینم پای خاله جونمه که داره نون میپزه
    نام: IMAG0052.jpg نمایش: 682 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    .....
     
    zardin, azmil, بهداد و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    نقل قول نوشته اصلی توسط *gita* نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم
    به شدت نیازمند یاری سبزتان هستم
    من امروزبه قصد خرید دلال از بازار محلی نوشهر کلی جوگیر شدم و خانمهای عزیزو محترم اونجا هر چی میتونستند بهم سبزی فروختند

    ؟؟؟؟؟اینم نمیدونم فقط یادمه گفتند با گشنیز و نعناع و برگ چغندر بگیر قاطی کن!


    سبزی ترش واش هستش که برای این خورش استفاده میشه

    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

    - - - Updated - - -
    mitra40, hengamehh, sama18 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ghasedak59 آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    97
    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    بنظرم یکی مونده به اخری اوجیه
    ه اونم خواهر نعناست ولی فوق العاده معطر و خوشمزست اگه اوجی باشه من از یه شمالی یبار یاد گرفتم یه کوچولو تفتش می دادم و با مرغ می پختمش... عطر شمال پر میشد تو خونه
    افسوس جون،اوجی رو ریزش کن و با گوشت چرخی و پیاز رنده شده قاطی کن و شامی درست کن.اینقد خوشمزه میشه که نگو.من که عاشقشم، هم بوش بی نظیره، هم طعمش.
    خورش قیمه با
    گوشت قلقلی
     
    پریسا خانم این نوشته را پسندیده.

  6. #1349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ghasedak59 آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    97
    نقل قول نوشته اصلی توسط golegandom1363 نمایش پست ها
    ازخوراکیهای استان مازندران: بادونه


    برنج روتوآب جوش میریزیم تاکاملانرم بشه بعدباآب سردآبکش میکنیم وقتی آبش افتادروی یک پارچه تمیزپهن میکنیم تاخشک بشه البته توآفتاب...بعدتویه قابلمه ای آب وشکریاعسل روقاطی کرده میزاریم روی حرارت تاجوش بیاد..ازطرفی برنجهای خشک شده روقاشق قاشق توروغن داغ ریخته وقتی خوب پف کردتوصافی ریخته تاروغنش بیفته نام: IMAG0266.jpg نمایش: 749 اندازه: 110.7 کیلو بایتبعدتوقالب ریخته وروی اون روازمحلول آب وشکریاعسل میریزیم وقتی خودشوگرفت به این شکل درمیاد...

    این عکس مال سه سال پیش عروسی خواهرمه که خاله جونم زحمت کشیده ودرست کرده
    سلام عزیزم. یه سوال.داخل آبی که برنج رو میخوایم بپزیم، نمک بریزیم یا نه؟
    بعدش اینکه، چقد باید برنج توی آب بجوشه؟ از بعضیا شنیدم که میگن درحدی که دونه های برنج باز و شکفته بشن. درسته؟
    خورش قیمه با
    گوشت قلقلی
     
    golegandom1363 این نوشته را پسندیده.

  7. #1350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    7716
    پسند کرده
    3850
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ghasedak59 نمایش پست ها
    سلام عزیزم. یه سوال.داخل آبی که برنج رو میخوایم بپزیم، نمک بریزیم یا نه؟
    بعدش اینکه، چقد باید برنج توی آب بجوشه؟ از بعضیا شنیدم که میگن درحدی که دونه های برنج باز و شکفته بشن. درسته؟


    سلام برشمادوست عزیز 1-نه عزیزم نبایدنمک بریزی چون بایدشکریاعسل بریزی

    2-برنج بایدتوآب جوش کاملانرم بشه ازبرنج آبکشی نرم تر بشه
    .....
     

  8. #1351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    360
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    2984
    پسند کرده
    1214
    عزیزان شمالی خدا خیرتون بده این شامی رودباریتون رو بذارید ممنونم
    مامی جون نجمه این نوشته را پسندیده.

  9. #1352
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,487
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    19235
    پسند کرده
    26854
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    عزیزان شمالی خدا خیرتون بده این شامی رودباریتون رو بذارید ممنونم
    یکی از دوستان قبلا گداشته
    غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران
    قورمه سبزی
     
    کیجا این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما