نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5615Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گیلان و مازندران

نمایش نتایج: از 1,337 به 1,344 از 1663
  1. #1337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2504
    پسند کرده
    7136
    سیرابیج

    برگ سیر تازه رو خورد کردم وتفت دادم بعد گوشه تابه تخم مرغ رو شکوندم وقتی کمی خودشوگرفت با سیر ها قاطی کردم

    باقالی قاتوق

    باقالی رو با سیر رنده شده وشوید وزردچوبه تفت دادم وگذاشتم با کمی آب بپزه .بعد هم تخم مرغ رو داخلش شکوندم و هم زدم تا تخم مرغ درسته نپزه
    قیمه
     
    mitra40, m1361, .افسوس. و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  2. بانک بند ناف
  3. #1338
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    میرزاقاسمــی

    بادمجون کبابی/پوره گوجه فرنگی/ سیر ریز خرد شده/ تخم مرغ / نمک و ادویه و فلفل قرمز و کمی رب گوجه فرنگی

    m1361, mitra40, *ARMITA* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1339
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7723
    پسند کرده
    3850
    گیتای عزیزمن شمالی هستم واتفاقانوشهری ...یه سری چیزهاروازروی اطلاعات شهرم میگم یه سری روهم ازاطلاعات رشته ام من مهندسی کشاورزی خوندم..این سبزی هاروقطعا ازسبزی فروشی سیدتوبازارنوشهرخریدی..عکس دوم رومابه زبان محلی بهش میگیم ترشک چون ترش مزست وبرای خورش ترش واش ازش استفاده میشه ..عکس سوم یه نوع پونه محلی به اسم اوجی که خوش عطره وبرای درمان عفونتهای شدیدخوبه مخصوصابرای خانومها..امااگربرگ این گیاه روتودستتون بمالیدوبوی خوب لیمو روبده اونوقت دیگه اوجی نیست بلکه بادرنجبویه هست ولی بنظرمیرسه ساقه اش بنفشه اگربنفش باشه همون اوجیه..عکس آخرهم توغذایی به نام بشته واش استفاده میشه اماتورشته مابهش میگن سلمه تره که ازخانواده اسفناج هست ونوعی علف هرزمحسوب میشه ولی خوب جنبه غذایی داره اگرخواستیدغذاهایی روکه میشه باهاشون درست کردروبراتون مینویسم..اماهروقت رفتی شمال چوچاق یابه قول بعضی هاشیشاک عالیه وهمچنین اناریجه که مثل چوچاق خوش عطره وازهردوتاشون برای دلال توشکم ماهی استفاده میشه بازهم اگرسوالی بود درخدمتم
    .....
     
    ویرایش توسط golegandom1363 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۸ در ساعت ۰۲:۱۶ بعد از ظهر
    سمنو, .افسوس., Negara و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    418
    پسند شده
    7723
    پسند کرده
    3850
    یکی ازغذاهای اصیل مازندرانی ها که به عنوان غذای نذری استفاده زیادی میشه زیره پلو(طعام)هست..به اینصورت که برنج رووقتی آبکش کردیدلابلای برنج زیره سیاه بریزیدوبگذاریددم بکشه البته مایه کم کره یاروغن محلی روغذامیریزیم وخیلی خوشمزه وخوش عطرمیشه واین غذاروبامرغ پخته وکمی تفت داده شده وکمی کشمش وبرنج زعفرانی سرومیکنند..انصافا میگم خیلی عالیه تادرستش نکنیدباورنمیکنیدعااااااال ییه[البته من توآب برنج قبل ازآبکش کردن کمی زردچوبه میریزم تابرنجم لیمویی رنگ بشه..کافیه برام مهمون غریبه بیاد..دستورشوازم میگیرن بعدمیرن مملکت خودشون..اگه امتحان کردیدموقع خوردن یادی هم ازمن کنید]نام: IMAG0621.jpg نمایش: 693 اندازه: 106.4 کیلو بایت
    .....
     
    ویرایش توسط golegandom1363 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۸ در ساعت ۱۱:۳۴ بعد از ظهر
    ستار, mitra40, sama18 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #1341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2504
    پسند کرده
    7136
    فیله کیلکا با سبزی پلو

    کیلکا رو بعد از جدا کردن سر وشکمش فیله کردم وتو آرد وزردچوبه وفلفل نمک غلتوندم بعد تو روغن داغ برای چند دقیقه سرخ کردم.بعد با لیموترش تازه وسبزی پلو سرو کردم
    قیمه
     
    Behjat, samir, hengamehh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  7. #1342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    240
    پسند شده
    6216
    پسند کرده
    7164
    ترش تره


    مواد لازم


    سبزی شامل اسفناج،گشنیز،جعفری،تره 200 گرم
    برنج یا آرد برنج 2 ق.غ
    آب نارنج یا آبلیمو 2 ق.غ
    تخم مرغ 1 عدد
    سیر 1 حبه
    نمک، فلفل و زردجوبه به میزان لازم



    طرز تهیه

    ابتدا سبزی ها را پاک کرده شسته و با چاقو خرد کنید یا با دستگاه خرد کنید. سپس سبزی و برنج را
    همراه با 1 استکان آب بپزید. ( من از آرد برنج استفاده کردم ) اگر در حین پخت آب تمام شد، آب
    اضافه کنید. سپس سیر را با زردجوبه سرخ کنید و به سبزی اضافه کنید. نمک، فلفل و آبلیمو را هم
    اضافه کرده و هم بزنید. تخم مرغ را در ظرف دیگر همراه با زردجوبه سرخ کنید و اضافه کنید و هم
    بزنید.
    شمالی ها این غذا را همراه با ماهی شور یا ماهی دودی سرو میکنند.



    قیمه
     
    sara chef, راضیه.ن, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  8. #1343
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    ماهی شکم پر

    گردوی چرخ شده و آب انار ترش و سبزی معطر(نعنا.چوچاق.خالواش)وسیر و نمک و گلپر رو مخلوط کردم و داخل شکم ماهی رو باهاش پر کردم.همیشه از ماهی سفید استفاده میکنم و تو فر میذارم.ایندفعه قزل آلا بود و تو تابه دوطرفه سرخش کردم.
    نام: PA060377.jpg نمایش: 1826 اندازه: 103.8 کیلو بایت
    چون عکسش بی تزیین و زشته نمیخواستم بذارم.ولی شوهرم پیشنهاد داد که شاید به درد یکی بخوره.منم گذاشتم.ببخشید دیگه.
    Behjat, *ARMITA*, mitra40 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    میرزا قاسمی با دستور بهناز عزیز


    سیر و تخم مرغ رو خوب با تخم مرغ و نمک و زرجوبه تفت دادم
    باید اونقد هم بخوره تا یه جورایی کف کنه اینجوری یعنی سیر خوب سرخ شده
    بعدم بهش بادمجونای کبابی رو اضافه کردم(بادمجون له شده)خوب که با هم قاطی شدن بهش یه قاشق رب زدم
    (بعضیا هم گوجه کبابی میریزن)
    آخرشم بهش کره زدم و فلفل


    *****************************

    *میرزاقاسمی بعد از سرد شدن داخل نون باگت ریخته و به صورت رولت برش میزنیم

    نام: DSC_2921.jpg نمایش: 671 اندازه: 116.8 کیلو بایت
    .............
     
    malihejoon773, بهداد, zardin و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما